עבור לתוכן

מה עדיף: לחכות ל-2408WFP או לרכוש עכשיו את ה 2407HC?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל).

שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI.

האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה.

האם שווה לחכות לה?

האם ידוע מה יהיו המחירים שלה?

האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI?

אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה.

יום טוב.

פורסם

מידע נוסף יש לך כאן.

אם אתה זקוק לאיכות תמונה גבוהה מהמחשב מעצם זה שתמיד יחובר ל-DVI ולהשתמש בו-זמנית ב-HDMI בעתיד לקונסולת משחקים כ-PS3 , שבעצמו משמש גם כנגן בלו-ריי, ה-2408WFP בעל יתרון על ה-2407WFP-HC , כך שאולי יהיה שווה לך לחכות לו. אם אין לך צורך מהותי להשתמש ב-HDMI בתדירות גבוהה אתה יכול לרכוש את הגירסה שזמינה כרגע בארץ מה גם שניתן בעזרת מתאם HDMI-DVI להשתמש ב-DVI לקונסולה/נגן. מחירה ירד מאוד גם בגלל ירידת שער הדולר וגם בגלל רצון לחיסול מלאי לקראת הפסקת ייצור. בארה"ב מחיר הדגם החדש גבוה ב-25% מה-HC יכול להיות כרגע שזה בגלל רצון להיפטר ממלאי ישן של HC , אבל לדעתי גם לעושר היחסי של הכניסות יש תרומה לכך.

השינויים הנוספים על הנייר לעומת הדגם הישן הוא יחס ניגודיות סטטי גבוה יותר של 1300:1, שימוש בפאנל S-PVA חדש עם נורות אחוריות direct backlight בצורת U האמורות לשפר את אחידות התאורה - נורות דומות ש-EIZO מבקשת מסמסונג ליישם בפאנל עבור S2411W כפי שניתן להבין מ-PRAD.

http://www.prad.de/en/news/shownews_tft1308.html

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כרגע אין לי שימוש בכלל בHDMI.

ההתענינות היתה לגבי אפשרות שימוש עתידית.

מה גם שהבנתי שניתן פשוט להשתמש במתאם HDMI-DVI ובכך לפתור את הבעיה.

שימושי המסך שלי:

אני עורך וידאו, ומשתמש כרגע ב2007FP.

כמו כן צופה הרבה בסרטים וסדרות ומשחק מידי פעם.

בגדול, אני צריך יותר שטח עבודה ולכן הרכישה של ה24".

אומנם היתה לי התלבטות קטנה האם לרכוש פשוט עוד מסך 2007FP.

אבל גם בגלל ששמעתי שכרגע לא ניתן להשיגו בארץ וגם כי ה2407HC הוזל משמעותית - הלכתי עליו.

התכנון שלי הוא לעבוד על שניהם , בעקרון הרזולוציית גובה שלהם זהה (1200 פיקסלים) ככה שאני אוכל לעבוד עם שניהם במקביל (תקנו אותי אם אני טועה).

מה אומרים?

פורסם

כל מסך 24" איכותי שווה לרכוש בשביל עריכת וידאו, וה-HC כרגע נותן יחס עלות-תועלת הטוב ביותר. שטח העבודה הנדיב בו לרוחבו ישפר את הפרודוקטיביות שבעריכת וידאו. לצפייה מרחוק בסרטים וסדרות השיחזור של ערכי ה-RGB להגדרות יצרן ייתן לך צבע שחור עמוק יותר מאשר ב-2007FP , שלא לדבר על החוויית צפייה של קבלת שטח צפייה ויזואלי גדול יותר ל-720P, והיתרון הנחמד לצפות מדי פעם ב-1080P אם רוצים. למשחקים יש לך כרטיס מסך מספיק סביר.

בהצבה זה לצד זה ה-2007FP יידחק יותר רחוק בהשוואה למצב בו יהיו לך שני מסכי 2007FP, כך שתצטרך להחליט האם זה יהיה נוח לך להסיט את מבטך מדי פעם בצורה יותר משמעותית לכיוון המסך שכרגע יש לך.

פורסם
  • מחבר

לגבי כ. המסך- יש לי ATI X1950XT 256MB.

אם נשים את המשחקים בצד. האם זה קצת מידיי זכרון לעבודה עם שני מסכים 1920X1200 + 1600X1200?

שוב, העבודה הינה עריכת וידאו (דו ממד)

במידה ואכן זה נמוך מידי במה זה יבוא לידי ביטוי?

עוד שאלה חשובה:

האם ניתן במסך זה לעבוד ברזולוציות נמוכות יותר כאשר ישנם שטחים שחורים?

אני אסביר את עצמי:

האם זה אפשרי למשל לשחק ברזולוציה 1600X1200 ושהתצוגה לא תמרח אלה תעשה איזורים שחורים בצדדים?

בהצבה זה לצד זה ה-2007FP יידחק יותר רחוק בהשוואה למצב בו יהיו לך שני מסכי 2007FP, כך שתצטרך להחליט האם זה יהיה נוח לך להסיט את מבטך מדי פעם בצורה יותר משמעותית לכיוון המסך שכרגע יש לך.

זו נקודה מענינת שהעלת.

לפי דעתי עיקר הקושי לא יהיה בכך שהמסך (2007FP) יהיה בצד אלה בעובדה שגודל הפיקסל אצלו קטן מזה של ה2407.

דבר שיגרום לטקסט להיות קטן מידיי ביחס ל2407 - אולי אצטרך לקרבו יותר אליי - וזה כבר בעיה.

האם נראה לך שאוכל להשים אותם אחד לצד השני - (במרחק זהה ממני) ושטקסט שאקרא במסך 2007 לא יהיה קטן מידי ביחס ל2407 וההפך?

ושאלה אחרונה שדשו בה אבל אשמח לשמוע תשובה ברורה.

האם ניתן להשיג 2407 רגיל לא HC? האם בכלל כדאי להתאמץ? האם אני מתפשר אם אקנה HC?

שוב תודה רבה.

פורסם

ושאלה אחרונה שדשו בה אבל אשמח לשמוע תשובה ברורה.

האם ניתן להשיג 2407 רגיל לא HC? האם בכלל כדאי להתאמץ? האם אני מתפשר אם אקנה HC?

שוב תודה רבה.

א. לא

ב. לא

ג. לא

הבקורת היחידה ששמעתי על דגם ה-HC לעומת המוחלף היא Ghosting, הדעות חלוקות עד כמה חמורה הבעיה אם בכלל.

אולי שווה לשמוע התייחסות ממקור ראשון - אנשים בעלי דגם ה-HC.

פורסם

לגבי כ. המסך- יש לי ATI X1950XT 256MB.

אם נשים את המשחקים בצד. האם זה קצת מידיי זכרון לעבודה עם שני מסכים 1920X1200 + 1600X1200?

ממש לא. אפילו 32MB זה די ויותר כדי לעבוד עם כל השטח הזה ב-32ביט צבע.

האם ניתן במסך זה לעבוד ברזולוציות נמוכות יותר כאשר ישנם שטחים שחורים?

אני אסביר את עצמי:

האם זה אפשרי למשל לשחק ברזולוציה 1600X1200 ושהתצוגה לא תמרח אלה תעשה איזורים שחורים בצדדים?

כן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אז כמות הזיכרון באה לידי ביטוי במשחקים?

האם 256MB לרזולוציית 1920X1200 מספיק טובה למשחקים של היום?

(X1950XT 256MB)

לגבי המצב של שחור בצדדים (כאשר אני עובד על רזולוצייה נמוכה)

האם זו אופציה שצריך להדליק כל פעם באפשרות חבויה בתפריט המסך?

או שזה פשוט מצב חד פעמי שאני משנה - ואז כל פעם שאני משדר סיגנל ברזולוציה נמוכה - הוא לא ימרח את התמונה - אלה יציגה על על כמות הפיקסלים שהוקצו לו?

בכל מקרה galweb, QttP וman of orleans תודה על התשובות!

אני מגיע לרכישה הזו בלב הרבה יותר שלם!

נ.ב.

האם משהו יכול לאשר שאי אפשר להשיג את ה2007FP בארץ?

פורסם

לגבי המצב של שחור בצדדים (כאשר אני עובד על רזולוצייה נמוכה)

האם זו אופציה שצריך להדליק כל פעם באפשרות חבויה בתפריט המסך?

או שזה פשוט מצב חד פעמי שאני משנה - ואז כל פעם שאני משדר סיגנל ברזולוציה נמוכה - הוא לא ימרח את התמונה - אלה יציגה על על כמות הפיקסלים שהוקצו לו?

מנסיון שלי עם ה-2007WFP - כל פעם.

האם משהו יכול לאשר שאי אפשר להשיג את ה2007FP בארץ?

כרגע נראה שיש מחסור. לפחות יבואן אחד (נקסטופ) אמר שיהיה משלוח בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים