עבור לתוכן

שאקיל אוניל הועבר לפיניקס :(. דעתכם? (מעניין מישהו?)

Featured Replies

פורסם

כולם אומרים שהדיזל בכבודו ובעצמו גמר את הסוס... גם אני חושב ככה.

אבל תגידו לי אתם אם הוא שווה כולה את שון מריון ומרכוס בנקס.

אבל מה לעשות.... מיאמי היו צריכים להיפטר מ20 מיליון דולר לעונה.

אגב, אדון ענקיל'ה הבטיח עוד אליפות למיאמי, זה שהוא פצוע והקבוצה שלו במצב על-הפנים לדעתי זה לא נכון מצידו לדרוש טרייד.

זה רק מוכיח כמה הוא לא winner, כי לדעתי רכיבי הליבה של מיאמי לאליפות עדיין נמצאים, רק הבחור צריך לחזור לכושר סוף סוף.

דעתכם ;D?

פורסם

הגזמת.

שאק היה תמיד פצוע לזמן לא מועט בשנים האחרונות (כולל לפני שנתיים, כשמיאמי לקחו אליפות).

בכל הפעמים עד עכשיו הקבוצה הייתה טובה גם בלעדיו (פחות טובה, כמובן).

קבוצה לא יכול להיבנות רק על שחקן אחד, בטח שלא ברמה הנוכחית של שאק.

אני לא חושב שהוא גמר את הסוס...אבל ברור שהוא ירד ברמה. הוא שיכולתו נתמכת במידה רבה בתכונות פיזית- ואלה יורדות עם הגיל.

בנוסע לטרייד, אני כבר לא מספיק מבין ב NBA בשביל להגיד, אבל נשמע לי כאילו פיניקס לא חשבו על הטווח הארוך פה.

שאק עוד שנה כבר יהיה גמור.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להבין איך בידיוק פינקיס הולכים לשלב את שאק בסגנון המשחק שלה.

כשפיניקס יוצאים להתקפה הם מטיסים את הכדור לצד השני של המגרש ב50 קמ"ש.....

כנראה ששאק יצטרך להישאר מאחור במקרים כאלה.....

וזה שהוא היה פצוע זה היה בגלל שהוא לא שמר על עצמו. הוא אף פעם לא נתן לעצמו להחלים מפציעה למצב של 100%.

פורסם

או שלא נתנו לו.

בכל מקרה, אני כבר לא ממש בעניינים, מאז תקופת האליפיות של דטרויט (האחרונות כמובן :smile1:) אני לא ממש בעניינים.

ככה שזה שכל משחק לוקח שעתיים וחצי ומשודר לפנות בוקר. :nixweiss:

פורסם

טרייד הזוי o_0, פיניקס הקבוצה הכי מהירה בליגה, ושאק השחקן הכי איטי בליגה, אז או שסגנון המשחק הנהדר של פיניקס יהרס לטובת שילובו של שאק או ששאק פשוט לא ישולב ואז זה סתם יהיה בזבוז של טונות של כסף

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין סגנון משחק קבוצתי למהירות שחקן.

"רשמית" הם נחשבים "מהירים". בסופו של דבר, פיניקס, כמו כל קבוצה, משחקת לפי מהלכים של המאמן שלה- שמותאמים לשחקנים שיש כרגע על המגרש, ליכולת שלהם וליריבה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בידיוק - מהלכים מהירים.

מתי ראית משחק של פיניקס פעם אחרונה?

מה שהכי מצחיק זה, שבדצמבר ראיתי משחק של פיניקס ומיאמי (אחד המשחקים שמיאמי ניצחו). אחד המשחקים היותר טובים של שאק העונה, היו לו איזה 19 נק' ואיזה 8-9 ריבאונדים.

מה שהכי משגע אותי זה שמשלמים לגולם הזה 20 מיליון דולר לעונה, כשהוא לא תורם יותר משחקן שעושה 7-8 מיליון לעונה.

סתם בגלל שהוא שאקיל אוניל. פיניקס זו קבוצה שפשוט לא מתאימה לו נקודה, 90% מהביקורות שקראתי על הטרייד, אומרות שפיניקס עשתה את טעות הכי גדולה שלה בזמן האחרון.

תחשבו גם כמה מיאמי יכולה להתחזק מהעניין.

יש לה D-Wade, עכשיו גם את שון מריון. אם הם יקבלו בחירת דראפט גבוהה (אומנם לא ראשונה - אני חושב שהם עשו עליה טרייד לאורלנדו או משהו כזה...) יש להם סיכוי שוב פעם להתבסס כאחת הקבוצות החזקות במזרח. אני דווקא סומך על פט ריילי בקטע הזה.

פורסם

וויד לא גמור?

פורסם
  • מחבר

אתמול קלע 30 נגד ההגנה של דטרויט....

כולה בן 25 למה שיהיה גמור?

פורסם

מאריון היה ללא ספק שחק מפתח בפניקיס,

אבל אם שאק ייתן אפילו 50% מהתפוקה שהוא מסוגל(יכול להיות שעם המעבר, תהיה לו יותר מוטיבציה)

אפשר להסתדר גם בלי מאריון ולהגיע הרבה יותר רחוק בפליי-אוף, אם לא אליפות.

פורסם
  • מחבר

גם בעונות האחרונות שלו בלייקרס אמרו שהוא הולך להיגמר....

אחרי שהוא עבר למיאמי הוא "התחדש" שוב. היה לו ממוצעים לא טובים מאוד

פורסם

שאקיל אוניל בן 36 עוד חודש, שון מריון בן 29. מריון היה שחקן חמיישיה חשוב מאוד במערך של פיניקס, ולדעתי היה השלישי בטיבו אחרי נאש וסטודמייר (הוא היה טוב יותר מברבוסה, בל או היל). מיאמי הרוויחה בענק מהטרייד הזה - שאקיל הראה סימני דעיכה מתקדמים ולדעתי הוא לא יצליח להשתפר יותר מדי ובסוף העונה הבאה הוא יפרוש. למריון לעומת זאת יש עוד לפחות 4 עונות בשיא, אם לא יותר כמובן. בנקס הוא שחקן שבפיניקס היה די שולי, אבל במיאמי הוא יכול להיות 7-8 ברוטציה. תחזית שלי לממוצעים של שאקיל העונה בפיניקס (בהנחה שהוא לא יפצע): 25 דקות, 13 נקודות, 8 ריבאונדים ואסיסט.

תחזית לממוצעים של שון מריון: 34 דקות, 18 נקודות, 10 ריבאונדים, 2 אסיסטים. תחזית לבנקס (נגיד): 10 דקות, 4 נקודות, ריבאונד ואסיסט.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה כותב זה נכון מאוד

אבל רק שאם שאק יחזור לכושר (הוא לא היה 100% בריא בכל השנים האחרונות) לדעתי הוא יכול ליהיות אפילו טיפה יותר טוב ממה שהוא היה העונה הנוכחית.

הכי מצחיק שהוא אמר לתקשורת ש"אתם תופתעו" וש"אני דווקא אוהב לרוץ".

יאללה חחח גם ככה פיניקס יפסידו ללייקרס בפלייאוף כמו תמיד.

זוכרים את הסל ניצחון של קובי בפלייפאוף של 2006? אחד היפים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים