פורסם 2008 בפברואר 617 שנים שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים נראה לי הכי חדש זה ghost 12, אבל כולם עברו להשתמש כבר ב achronis disk director.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים ה- Acronis Disk Director יותר מחליף את ה- Notron Partition Magicה- Acronis True Image עושה פעולות דומות ל- Norton Ghost
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Symantec_Ghost#Ghost_2003אני לא מבין למה אנשים לא משתשמים בגוגל....
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר שלום,שאלתי את השאלה הראשונה מכיוון שאני רוצה לעשות גיבוי/COPY פשוט של הדיסק קשיח שלי בעזרת GHOST בדיסקט אתחול.ככה תמיד עבדתי.קצת מיושן אבל ככה אני אוהב לעבוד...אלא שעכשיו יש לי בעיה, ה-GHOST 2003 שלי לא מזהה כונן נייד שאני מחבר ב-USB.למישהו יש רעיונות מה עושים ? מה אני צריך לעשות שיזהה את ה-USB ?תודה !
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר בסוף הסתדרתי, מצאתי מישהו באינטרנט ששיחרר קובץ גירסה שמעתיקים לדיסקט, וזה דיסקט אתחול עם GHOST2003. ולא תאמינו זה זיהה לי את הדיסק SATA שלי וגם דיסק קשיח USB חיצוני, וגם את הצורב DVD שלי !!! עבד 10. תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.