עבור לתוכן

שאלה- האם כדי לחכות לסדרה החדשה של הNVIDIA 9XXX או ליקנות עכשיו כרטיס? (בפנים)

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ?

הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT ..

עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח

פורסם

דבר ראשון מהו המפרט שלך? :

מעבד

לוח

זיכרון

ספק

דבר שני "תמיד כדאי לחכות" :P הרי ידוע שביצועים של דור חדש יותר טובים יותר מביצועים של דור קודם (בהשוואה של שני כרטיסים מדורות שונים

שמחליפים אחד את השני \ מתחרים אחד בשני)

אם מחכים לא קונים,בשנתיים האחרונות הטכנולוגיה התקדמה בקצב מסחרר שחייו של כרטיס מסך מתקצרים משנה לפחות מחצי שנה.

ככה שאם מחכים לא קונים בסוף ותמיד מחכים לסידרה הבאה.

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה, הכרטיס שלך לא כזה גרוע. סביר שיחלקו עליי על הדעה הבאה, אבל לדעתי צריך לחכות לפחות שני דורות(ועדיף 3) בשביל לראות שיפור ניכר בגרפיקה.

פורסם
  • מחבר

מעבד E6400 2.13

זיכרון של TWINS משהו כזה 2 גי'גה בשני סטיקים של 1 גי'גה 667MHZ

ספק HAC 400W או 450

כרטיס מסך ASUS 7950GT היה לוOC אבל הורדתי אותו בגלל בעיית יציבות (הוחלף קרור לVF1000 (הוא עשה לי קווים כאלה אז ביטלתי אותו)

לוח אם Name Intel Westchester DG965WH

דיסק קשיח של איטצ'י 160 גי'גה X2 עובדים בRAID

שווה להחליף כרגע תכרטיס ? אני יושב כימעט בכל דקה פנויה על המחשבים רוב הזמן אני משחק בקול אוף דיוטי החדש 4..

פורסם

כדאי לחכות.. הכרטיס שלך אמור להחזיק יפה מאוד משחקים של היום... ואני לא רואה טעם לקנות כרטיס שלא מחזיק משהו משחקים עתידיים..

חכה לפחות ל 9XXX

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs:

עוד כמה זמן בערך יצא הכרטיס הראשון בסדרה?

(ה9600 למשל כמה הוא יתומחר בערך אני יודע שעוד לא יצאו פרטים מדויקים או שכן ואני לא מעודכן :kopfpatsch:

כמה הוא יעלה בערך ?

תודה מראש לעוזרים:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים