עבור לתוכן

איך עובד HD3870 X2? איך עובדים כ.מסך עם 2 ליבות?

Featured Replies

פורסם

אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן?

האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?

פורסם

מה אתה רציני,עובד ועוד איך,למה?

פורסם

שמע אחי יש לי אותו זה לא כרטיס זה מפלצתתתתתת הכרטיס הכי טוב שיששששש

פורסם

נשאלת השאלה האם הדרייבר של הקרוספייר X הצפוי לצאת בקרוב אמור להשפיע על ביצועי הכרטיס(בלי ספקולציות בבקשה).

פורסם

אולי כן ואולי לא, אף אחד מאיתנו כאן לא עובד בAMD ולכן לא נוכל להגיד לך...

דעתי, לא, הדריברים הנוכחיים כבר עברו אופטימזציה ל CF של ליבות מבוססות R600 ולכן אין עוד הרבה מה לשפר..

לפותח הדיון, איך זה עובד? יש ציפ שמקשר בין שני הליבות וקך הם עובדות במקביל ומתקבלים ביצועים גבוהים יותר.... אין הרבה מה להסביר... אותו עקרון של המעבדים...

פורסם

אם אתה רוצה תסביר את עצמך בפשטות,בלי לפגוע,איך אתם אומרים סורי,חח

yossi_s1

פורסם

כמו כל כרטיס כפול אחד שראיתי עד היום, הכוח האמיתי של הכרטיס מתגלה אך ורק בעת שימוש ברזולוציות גבוהות במיוחד, בנוסף לפילטרים. לכל אורך הביקורות עליהם אפשר לראות שבזמן שכרטיסים חדי ליבה מאבדים FPS עם העליה ברזולוציה, לכפולים זה כמעט ולא מזיז. העניין עובד, כפי ש-yossi_s1 הסביר בצורה טובה, כששתי הליבות של הכרטיס מחוברות דרך שבב בורר, שמחלק את רוחב הפס (של חריץ ה-PCI-E 2.0) בין שתי הליבות, ואחראי גם על התקשורת ביניהן.

פורסם

Screw_Master זה לא פשטות, זה מסובך לי,מה לעשות אני לא חכם מספיק,לא יודע.

לא צריך להגיד את זה צוות חדשות,אני רציני,יום טוב

פורסם

אמתי זה לא פשוט.

אבל גם כרטיס אחד עובד במקביל ....

הראיון זה ליצור אלגורתמים פרללים שועבדים על כמה נימים במקביל.

אני יכול להסביר עוד עם זה מעניין אותך ...היתרון שיש לך מספר רב של מעבדים פשוטים

לצערי אני עושה עבודה אקדמאית על כרטיסי מסך שמנצלת את הכוח של כרטיסי מסך

פורסם
  • מחבר

כמו כל כרטיס כפול אחד שראיתי עד היום, הכוח האמיתי של הכרטיס מתגלה אך ורק בעת שימוש ברזולוציות גבוהות במיוחד, בנוסף לפילטרים. לכל אורך הביקורות עליהם אפשר לראות שבזמן שכרטיסים חדי ליבה מאבדים FPS עם העליה ברזולוציה, לכפולים זה כמעט ולא מזיז. העניין עובד, כפי ש-yossi_s1 הסביר בצורה טובה, כששתי הליבות של הכרטיס מחוברות דרך שבב בורר, שמחלק את רוחב הפס (של חריץ ה-PCI-E 2.0) בין שתי הליבות, ואחראי גם על התקשורת ביניהן.

אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה עד 1280X1024, שווה לקחת את הכרטיס הזה?

פורסם

ממש לא.

פורסם

אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן?

האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?

HD3870X2 עובד כמו CF אבל רק ב PCB אחד.

יש שני ליבות ובאמצע מגשר שזה בעצם כמו המגשר שב CF, אבל פה בשביל לא להגזים בטמפ' של הכרטיס והצריכה שלו, הורידו לו את התדרים מליבה אחת שלHD3870

8800GT

פורסם

CROSSFIRE X זה דריבר שתפקידו לתאם ריבוי ליבות... כמו 3870X2 X 2 (כלומר 4 ליבות או יותר)

3870X2 בודד, לא יושפע "מהעיקרון" של הדרייבר...

ה"גשר" שעל 3870X2 מחליף בעצם את התפקיד של לוח אם - תומך CF!!!

פורסם

CROSSFIRE X זה דריבר שתפקידו לתאם ריבוי ליבות... כמו 3870X2 X 2 (כלומר 4 ליבות או יותר)

3870X2 בודד' date=' לא יושפע "מהעיקרון" של הדרייבר...

ה"גשר" שעל 3870X2 מחליף בעצם את התפקיד של לוח אם - תומך CF!!!

[/quote']

הבנתי שהדרייברים החדשים דווקא כן ישפרו את ביצועי הכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים