עבור לתוכן

אוזניות בלוטות' סטריאופוניות-התלבטות קשה

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שנהרסו לי אוזניות ב30 שקל שעכשיו שומעים בהן רק באוזנייה אחת

ואחריהן נהרסו גם אוזניות ב30 יורו בדיוק באותה צורה,החלטתי להשתדרג ולעבור לאוזניות בלוטות' שכמובן תומכות בפרופיל A2DP

עכשיו לאחר בדיקה של מה שקיים ומה שניתן גם להשיג בארץ,שמתי עין על אלה:

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6102_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-27

מותג,מגיעות עם תמיכה בחיבור לפלאפון וגם ולעוד נגן (במידה ומשתמשים במתאם שלהם) יש גם מיקרופון וחיי סוללה מוצהרים של 12 שעות מה שואמר שבפעול זה יצא 10 שעות יספיק לי ללפחות יומיים שזה טוב.

עכשיו מה הן ההתלבטויות:קודם כל האוזניות פועלות בגרסא 1.2 של בלוטות'-האם זה יהווה לי חסרון כלשהו? הפלאפון שלי(K800I) תומך בגרסא 2,אני לא מודאג מבחינת תאימות אלא מבחינת קליטה ואיכות שידור.

שנית כל אבא שלי טוען שזה מסוכן להסתובב הרבה שעות עם אוזניות שמשדרות בצורה אלחוטית,אני מנסה להרגיע אותו בזה שקודם כל מדובר בקרינה בלתי מיננת טוחח השידור הוא 10 מטר מה שאומר עוצמות שידור נמוכות וגם העוצמה המירבית לפי תקן הבלו היא 100mW כאשר התקן המותר לפלאפונים הוא SAR של 2W

האם מישהו יכול לשכנע אותי שאני טועה ולהגיד לי שזה אכן מזיק ושבעוד 20 שנה תצמח לי אוזן שלישית?

וכמובן שאלת השאלות,האם יש דגם אחר עדיף על אלה? (הדגמים של לוג'יטק ומוטורלה S9 לא מתאימים לי)

אשמח לתגובות.

פורסם

לי יש אוזניות של bluetrek ה ST1 ואני מרוצה,

התלונה היחידה שלי זה שהפלאפון צריך להיות קרוב (טווח של כחצי מטר) על מנת שלא יהיו הפרעות (הפסקות קצרות של כמה מאיות השניה בשירים אחת לכמה זמן)

פורסם
  • מחבר

הבנתי,חצי מטר לא בא בחשבון,תודה בכל מקרה על התגובה,למישהו יש עוד הצעות

ויכול לעזור עם המידע לגבי הבלוטות'

פורסם

לדעתי המיקרופון נורא מכער את האוזניות האלא.... אחרי שחקרתי טיפה ובדקתי לעומק הגעתי למסכנה שהSony DR-BT 30Q ו-Sony DR-BT 21G הם לדעתי מקום ראשון (ואני ממש לא פאנבוי של סוני)

התמיכה בBT 1.2 תוריד את האיכות שמע בהחלט...

בקשר לקרינה אין מה לדאוג.....

לי יש freepulse ואני מאד נהנה מהם חוץ מהעובדה שאין להם את הכפתורים שמעבירים איתם שירים שזה באמת טיפה מתריד ושאי אפשר להעביר דרכם שיחות...

בהצלחה.... ובסוף תשתדל להגיד פה במה בחרת...

נ.ב. לזה שהציע את הST1 אני משער שהוא לא רוצה את האוזניות הכי מכוערות בארץ....

פורסם
  • מחבר

דווקא לדעתי העיצוב מעולה,והמקירופון לא מפריע לי.

הסוני לא נראות לי משהו,ב130$ שהם רוצים עליהן הן נראות פשוטות ומעפנות.

אני ממש בהתלבטות ועכשיו מה שמפריע לי הכי הרבה זה הBT גרסא 1.2 בפיליפס.

אין למישהו ניסון עם אוזניות אלחוטיות בכללי ועם אלו בפרט?

פורסם

על מה אתה מדבר ה30Q הם אוזניות הבלו טות' האולי הכי אכותיות! איפה אתה רואה עיצוב זול בהם בכלל?

בכל אופן אם המיקרופון המוזר והתקוע שלהם לא מפריע לך GO AHEAD....

לדעתי גם הIMUFF לא רעות

ותאמין לי שיש לי ניסיון לא רע עם אוזניות BT הבעיה העיקרית זה אם אתה צריך מתאם לPL 3.5mm בשבילם ואם לא אז הכל הרבה יותר נוח...

עדיף לך לא לבזבז סתם על מתאם יקר אם כבר יש לך פלאפון תומך...

פורסם
  • מחבר

לא יודע ה30Q האלה בכלל לא נראות לי

פשוטות כאלה.

לגבי המתאם,קודם כל אני לא צריך אותו,מצד שני הוא לא מפריע לי והאלה של פיליפס מגיעות איתו והן עולות כמו הסוני

רק מה שעכשיו מפריע לי זה הבלוטות' 1.2 שלא יעשה לי בעיות

פורסם

לדעתי קח את של סוני

ורק לפרופורציה אם אתה קונה מתאם בנפרד אז מהפשוטים יותר הוא עולה 100 שקל לפחות...

אני במקום זה הייתי משקיע 100 שקל באיכות אם היה לי פלאפון תומך....

פורסם
  • מחבר

עזוב תמתאם,אני לא הכי זקוק לו

עם הפיליפס הוא מגיע כאקסטרה

ואני רואה במחינת עיצוב אין משהו שעולה עליהם כנראה אני אקנה אותן אלא אם כן למישהו בא להציע לי משהו אחר?

פורסם

אני מאוד סולד מהם חבל לקנות אותם כשה30Q יותר טובות יותר איכותיות (שים לב שהם עובדות בתקן BT2.0) ויותר יפות...

אם עדיין לא הצלחתי לשכנע אותך אז תהנה... ואל תשכח לספר איך הם ולהביא טיפה תמונות...

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע.

הפיליפס הכי נראות לי מבחינת איכות ופצ'רים ובאנדל.

הסוני נראות לי על הפנים,נראות כמו איזה משהו זול ,וכשאני משקיע כזה סכום עצום באוזניות אני מצפה לעיצוב טיפה יותר יוקרתי.

בכל מקרה לאחר מחקר לא מעמיק,ההבדל היחיד בין בלוטות' 1.2 ל 2.0 שנוגע לי הוא קצב שידור של המידע:ב1.2 הקצב הוא מגה ביט אחד וב2.0 הקצב עולה ל3 מגה ביט

מצד שני אני לא חושב שפיליפס היו מוציאים משהו שלא עובד כמו שצריך ואם זה לא היה מספיק הם היו חושבים על זה לדעתי.

איזה עוד חברות מייצרות אוזניות סטראופוניות חוץ מ

CREATIVE

PHILIPS

SONY

PANASONIC

MOTOROLA

NOKIA

LG

SONY ERRICSON

והחברה שנתנו פה מקודם?

יש עוד איזה מותג שמיצר?

פורסם

מפתאום.... קצב השידור הוא לא הדבר היחיד שמשתנה (אחרת למה לשים לאוזניות BT פרופיל 2.0 ולא1.2 שעולה יותר זול?)

האיכות משתנה..... BT 2 משתמש ב 160kpbs bit rate וBT 1.2 משתמש ב128

עוד חברות..

logitech

hp

qstraz (זה כבר יותר פשוט וזול..)

Insignia

האמת שלא ממש חסר...

אם באמת לא איכפת לך שהם BT 1.2 אז יש את הCARDO S-2 וה LG HBS-200...

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי לינק לאמת את מה שאתה אומר בקשר לקצבי של BT

כי לדעתי מה שאתה אומר ממש לא קשור,הKBPS נקבע ע"י מי שקודד את הקובץ,המקודד(הנגן שלך/פלאפון),מפנעח ומייצר אות דיגיטלי שנשלח לאוזניות שממירות את זה לאנלוגי,שום דבר מעבר,כל ההמרה מתבצעת ע"י הנגן

פורסם

כן אבל תחשוב על זה כUDP כשיש ביטים שאובדים בדרך המקלט לא טורח למצוא אותם שוב...ואז הוא מאבד מאיכות הצליל....

ורציני.... אם לא בגלל זה אז למה בכלל לעשות A2DP בBT 2.0? זה יהיה חסר טעם לחלוטין אם לא יהיה לזה השפעה כלשהי...

פורסם
  • מחבר

מזתומרת למה לעשות BT2.0 ?

למה לעדכן טכנולוגיות קיימות? למה לעבור מפלאפונים אנלוגיים לדיגיטלים למה לעבור מCRT ל LCD למה לשדרג חומרה ווידוסים ומערכות הפעלה

ברור שעם כל גרסא יהיה שיפור,למשל בBT2.0 הזמן מציאה של מכשיר מתקצר ויש עוד איזה כמה פיצ'רים שאני חושב שאם הם היו ממש הכרחים הם היו משדרגים את זה ל2.0

לעזאל עם זה,אני כבר מוכן להשקיע כזה סכום ענק באוזניות ואין משהו נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים