עבור לתוכן

מדפסת משולבת למשרד ביתי קטן - עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה:

- חיבור רשת

- סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה

- מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים

- אין צורך בהדפסה בצבע

- פקס

מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא).

האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)?

תודה!

פורסם

לא קונים משלובת צבע אם לא צריך צבע,ה 3055 בת שנה וחצי בערך אבל זה לא אומר שהיא לא טובה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי HP 7680 לפני כחודש - בינתיים מצויינת, מרוצה מאוד מהקנייה.

1) התקנה זוועתית. בכלל לא זיהה את המדפסת כשהיא מחוברת באת'רנט (רשת). הייתי צריך להוסיף אותה ידנית אחרי שהסתכלתי איזה כתובת IP היא קיבלה מה- DHCP שלי.

2) יש למדפסת באג בפירמוור ב- digital filing. יש אפשרות לעשות שיירינג לתיקייה על המחשב ולעשות סריקה ישירות לתיקייה הזו (מאוד נוח). הבעיה היא שאם יש יותר מכתובת IP אחת למחשב, המדפסת לא בוחרת את הכתובת הנכונה לרוב (הרבה אנשים מתלוננים שזה עובד "לפעמים" וזו הסיבה). ישבתי עם סניפר וראיתי שהמדפסת שולחת IP ברודקסט "מי זה <שם המחשב שלי>". המחשב מחזיר תשובה, ובה שלוש כתובות אייפי. רק אחת מהכתובות האלה נמצאת בsubnet של המדפסת ואותה היא צריכה לבחור. במקום, היא פשוט לוקחת את הכתובת הראשונה. אם זה כתובת של כרטיס עם אייפי על רשת אחרת לחלוטין, הפעולה פשוט תיכשל. כל פעם שעושים ריסט למחשב, המחשב יכול לענות אחרת לבקשה של המדפסת - לפעמים הכתובת הנכונה תהיה ראשונה ולפעמים לא. הפתרון - לעשות דיסאייבל לאינטרפייסים הלא רלוונטיים בזמן שעובדים עם digital filing (או לגרום למחשב להבין שלא רוצים שיירינג עליהם - טרם הבנתי איך עושים את זה... לא ממש התעמקתי).

3) הדפסה זריזה ואיכותית

4) סריקה באיכות מצויינת, סריקה ישר לפיסי שזה מעולה

בינתיים, ללא תקלות.

פורסם

תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים