עבור לתוכן

מבקש סיוע בחיבור רמקולים X540 לטלויזיה (עדכון בתחתית עמוד 1)

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי.

התקציב הוא עד 600 שקל.

מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר:

Logitech X540 או Creative Inspire T60T60

האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD?

ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?

פורסם

היי :)

לא מכיר את המערכות האלה אישית אבל אני יכול לומר שעם X530 Logitech אני מאוד מרוצה , נהנה לראות איתם סרטים , איכות מאוד מספקת , מבחינת שירים גם לא רע בכלל , רק שיש קצת מגבלות כי זו מערכת 5.1 , הצלילים הגבוהים והשירה שומעים מהסנטר בזמן שאת השאר שומעים מארבעת הרמקולים האחרים . אישית , מעדיף מערכת 2.1 לשמיעת שירים , אבל זה אני ..

במשחקים אני מאוד נהנה איתם , אם בכלל יהיה איתם שימוש במשחקים , יש משחקים שתומכים ב 5.1 וזה גם נותן מאוד את התחושה של המימדים במשחק , קולות מצדדים בעוצמות שונות וכו ..

בכל אופן , אם ה X530 טוב , אז ה X540 גם , למרות שלא ראיתי שינויים גדולים כל כך בין השניים ..

לגבי ה creative אני בכלל לא מכיר אבל לא נראה לי שתרגיש בהבדל של כמה וואט-rms , גם אם כן , השינויים לדעתי מאוד קטנים .

איך הרמקולים של ה creative וה X540 בפועל אני לא יודע כי אני לא מכיר אותם , אבל מניסיון אני יכול לומר שה X530 לא אכזב , אז כנראה שגם לא ה X540 .

בעיקרון אני לא חושב שתהיה בעיה לחבר אותם ל DVD , לא ניסיתי אבל עד כמה שאני מכיר DVD-ים , לא אמורה להיות בעיה .

בהצלחה !

פורסם

לי יש x-540 ואני יכול להגיד שאלה רמקולים מעולים ממליץ לך לקנות אותם

לגבי השאלה של החיבור לדיוידי אתה מקבל בקופסא כבל מיוחד שאפשר לחבר את הרמקולים לדיוידי

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על חוות הדעת :xyxthumbs:

לא מצאתי נתונים לגבי האם ניתן לתלות את הרמקולים?

(הבאס והסנטר בכל מקרה יהיו בעמידה- כך שזה לא משנה לגביהם).

בנוסף, למרות הדיעה הטובה שלכם כלפיהם, אני מעוניין לשמוע גם ממישהו ששמע בפועל את המערכת השנייה.

או יותר מכך- במידה והייתם רוכשים מערכת בתקציב הנ"ל, האם יש דגם נוסף שכדאי לי לבחון?

פורסם

יש לי את ה540 ואני מוסיף להמלצה

פורסם

אפשר לתלות את הרמקולים האחוריים והקדמיים

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נראה שה-X540 הם האופציה הכי טובה עבורנו. אם לא יהיו תגובות נוספות אני אבצע את ההזמנה ביום ראשון.

*אגב- אפשר להשוות את איכות הסאונד והסאב שלהם אל JBL Creature או ATP3?[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 01:40:32

עדכון לאחר רכישת הרמקולים:

קיבלנו את ה-X540 ויש לנו בעיה עם חיבור למכשיר DVD מסוג Apex 815.

1) חיבורי הבננות שיוצאים מהסאב ארוכים מדי ולא זהים לחיבור הבננה הקצרה יותר שמתאימה ל-DVD- את זה פתרתי עם מתאם שהיה לי בבית.

2) ב-DVD יש לי 6 יציאות כפי שאתם מכירים: 2XFront, 2XRear 1XSub, 1XCenter.

לאחר חיבור דרך המתאם- המצב היחיד בו שומעים סאונד הוא הרמקולים שמחוברים ל-Front. מהיציאות האחרות אין שום סאונד.

הבעיה היא לא ב-DVD מכיוון שעם מערכת זולה שמותאמת רק ל-TV הוא כן משמיע סאונד. לכן אני מבין שיש פה בעיית תאימות מכיוון שה-X540 מיועדים למחשב.

קרירין והבחור השני שיש לו את הרמקולים-

הצלחתם לחבר את המערכת ל-TV? אני מניח שאני צריך לרכוש מתאם מסוג אחר כדי שהעסק יעבוד?

פורסם

יש לרמקולים כפתור להשמיע מוזיקה בכל הרמקולים אם אתה מחבר קונסולה\DVD

נכון זה לא סראונד אמיתי אבל זה פועל מצוין

הרמקולים מגעים אם כבלים שמתאימים לזה

פשוט מחברים את הכבל האדום והלבן למתאם (אני לא זוכר אם בקומפוזיט וקומפוננט זה אותם צבעים-בכל מקרה הכבלים שמעבירים קול)

את הקצה השני של המתאם מחברים לירוק ברסיבר

ולוחצים על הכפתור הקטן בשלט (2 אורות צריכות להיות דלוקים במצב הזה)

פורסם
  • מחבר

אכן הצלחתי להגיע בזכותך למצב בו שומעים במצב סטיריאו בחמשת הרמקולים+סאב.

שיחקת אותה קרירין :xyxthumbs:

פורסם

אין בעד מה

ככה אני משחק בWII

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים