עבור לתוכן

התייעצות לגבי רכישת נגן MP3 + זקוק לנרתיק/רצועה.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים :)

בוקר טוב לכם!

חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות

יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש.

ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות?

הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905

מה אתם אומרים?

תודה (:

פורסם
  • מחבר

לא ממש, תודה.

אני רוצה נגן קומפקטי שאפשר להכניס אותו לנרתיק עם רצועה, ולא דבר כזה ענק.. לא צריך וידאו או משהו בסגנון.

סך הכל נגן, 2 ג'יגה, איכותי שיעשה את העבודה שלו, והמסך הצבעוני והתמונות/וידאו זה בונוס שראיתי אצל הE250.

אז בכללי, הE250 הוא טוב?

ומצאתי לי נרתיק רצועה, ב50 שקל.. אני מתכנן את הקנייה מפנדה מחשבים, סך הכל יצא לי 400 שקל עם הנרתיק והנגן, עסקה טובה לא?

יש עוד אופציות? כי ראיתי שהE250 הכי מתאים לי עד עכשיו.

ד"א - לפני שאני קונה, עדכון לנגן Fimeware או איך שלא קוראים לזה יהיה חיוני? ראיתי עדכון אצל rockbox לנגן..

עריכה: חיפשתי קצת בבאג מחשבים, וראיתי את זה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5413&perur=2&t=12&c=365

מה אתם אומרים? אבל לא יודע לגבי החברה.. נראה טוב אבל.

פורסם

המייזו M6 הרבה יותר קטן מהסנסה... הוא ממש ממש קטן! אתה לא תאמין עד שתראה אותו - הוא ממש דק וקטן... האו גם הרבה יותר קל מהסנסה...

בקיצור חוץ מהרחבת זכרון המייזו הרבה יותר טוב בהכל!!!

פורסם
  • מחבר

החברה הזאת אמינה בכלל?

ותשמע, כפי שאמרתי.. אני לא רוצה נגן מפוצץ, הבנתי שהוא דק.. אבל יותר מדי רחב. אהבתי את הסגנון של הסנסה והM3, נחמדים כאלה.

מצידי שלא יהיה ווידאו או תמונות, אבל יש אז לא אכפת לי.. ו2 ג'יגה מספיק לי בהחלט, 4 זה קצת מוגזם.. ואם אני ארצה בעתיד יש את החרבת הזכרון.

בקיצור משתגע, לא יודע מה לעשות.. עוד חוות דעת אנשים.

טוב דיי השתכנעתי לגבי הM6 - רק שאלה אחת, בריצות ודברים כאלה.. איפה אני אוכל לשים אותו? כי תכננתי על הM3 או על הסנסה כבול בשביל נרתיק.. הוא יכנס בנרתיק?

פורסם

אני אומר לך שוב - המייזו הרבה יותר קטן מהסנסה - בעובי, באורך, ברוחב ובמשקל.

החברה מייזו היא אכן אמינה מאוד, הנגן בנוי טוב מאוד ככה שגם אם הוא יפול הוא לא יישבר לך.

ולגבי הריצות, תעשה כמוני תקנה נרתיק ליד ב20 שקל (אני קניתי מאופיס דיפו), הנגן נכנס לשם בלי שום בעיה ואתה לא מרגיש אותו בריצות...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה (: הולך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים