פורסם 2008 בפברואר 517 שנים רשמתי ביוטיוב,זה מצא לי חפירה רצינית עם חמת חלילים,יש להם גם טרקים בלי?כן. תחפש מקום שתוכל לקנות (קשה לי להאמין, תנסה) את האלבום שלהם.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר תשמע שירים ישנים שנות ה70-90 יש שם הרבה שירים שקטים ורגועים. לדוגמא: Foreigner - I Want To Know What Love Is Toni Braxton- Breathe Again Lionel Richie- hello Gary Moor - Another Bluse To You נחמד לאללה,אבל קצת רגשני מידי,אני חושב שהחברה ירגישו מאויימים אם אני אשים את זה. ליונל ריצ'י תותח,והקליפ הזה כל כך מצחיק ;D משעמם-eagles תותח-eric clapton andy mckee למי שמכיר מצויין-יש לו דיסק? הגבתי מקודם-the beatles save (זה הקליפ הראשון מהדיון הזה, והיוצר של הוידאו מאפשר להוריד את השיר הזה בצורה חופשית) הוא טוב,אבל הוא לא בידיוק זמר,או להקה,כמה שירים יש לו ? איזה יופי של דיון, בדרך כלל אני לא משתתף בדיונים בכללי, אבל זה מיוחד אני יכול לתרום לפה אלבומים שקטים יחסית של Incubus, למשל Morning view, ואת השיר Love hurts מתוך Light granades, אפילו שמדובר באלבום הרבה פחות עדין, מדובר בשיר מעולה ושקט כזה. שיר טוב במיוחד מתוך Morning view יהיה בהכרח 11am. יש לי דיסק שלהם,תודה אבל ! כן. תחפש מקום שתוכל לקנות את האלבום שלהם. תערוך תערוך
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים הנה צירפתי לך את התמונה של האלבום, ובמקרה ותתקל בו בחנות, תדע שזה זה. בהצלחה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים נחמד לאללה,אבל קצת רגשני מידי,אני חושב שהחברה ירגישו מאויימים אם אני אשים את זה. ליונל ריצ'י תותח,והקליפ הזה כל כך מצחיק ;D תשמע עם חברה שלך... בנינו? הכי טוב ליונל ריצ'י באמת תותח.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר יש-ToolAvishi Cohen Trioמאיפה אני משיג את זה?)Enigma . Massive Attack ...תמליץ לי על אניגמות ספציפיות.כנ"ל מאסיב[br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 02:38:20סורי על באמפ,אבל אני מעדכן,הוספתי קצתUB40הוספתי דייויד בו'ווי משליאני אעדכן,אם אכפת למישהו....
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מצ"ב פלייליסט השירים השקטים שלי (סלח לי על השמות המאונגלזים).בהקשר ל-Incubus שצויין קודם, אז יש את Here In My Room המצוין.והרבהההההה שירים של לאונרד כהן (Suzanne, No Way To Say Goodbye, I'm Your Man, Halleluja ואחרים).[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים לא ממש תואם את הג'אנר שאתה מחפש אבל Country Joe and The Fish - Electric Music for the Mind and Body. אלבום מצויין שלפחות אותי מרגיע
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים John Frusciante- Song to Sing When I'm Lonely אוhey של red hot chili peppers לא SNOW HEY HO רק heyאו שיר בשם scar tissue גם של red hot chili peppers או שיר בשם wet sand של red hot chili peppers
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים בהקשר ל-Incubus שצויין קודם' date=' אז יש את Here In My Room המצוין.[/quote']שכחתי אותו, OH Yeah. מתוך A crew left of the murder. עוד שיר חזק מהאלבום הזה הוא Agoraphobia.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.