פורסם 2008 בפברואר 517 שנים חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר.מנהל התקן:ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5)עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים.אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים.אבקש את פתרונות.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מוזיקה ומשחקים ישמעו רק בשני רמקולים משום שהם בסטריאו. סרטים שתומכים בסראונד ישמעו בכל הרמקולים.תבדוק אם ברמקולים או בכרטיס קול יש אפשרות של stereox2 ואז ישמעו בארבעה רמקולים.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים תריץ לו בדיקה של הרמקולים,אם אני זוכר נכון יש דבר כזה בדרייברים של רוב החברות.תבדוק אם באמת שהוא רושם "ימין אחורי" שומעים ימין אחורי וכו
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר בבדיקה של הרמקולים שעשיתי דרך הדריבר של הכרטיס קול שומעים רק בשני הרמקולים הקדמיים ולא דרך שאר הרמקולים
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר הגדרתי את הרסיבר למצב direct - מה שמקבלים זה מה ששומעים.במצב סראונד הרסיבר יצור באופן מלאכותי את הערוצים הנוספים וזה לא מה שאני רוצה
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים הבנתי אותך,לא מכיר תמגבר שלך אז אני לא יכול לעזור,אבל אם לא תסתדר אולי תשקול פשוט לחבר הכל עם MIC-RCA אחד אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.