עבור לתוכן

עזרה בבחירת 6 מסכי lcd חדשים

Featured Replies

פורסם

אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים:

3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן.

מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק, הגודל והטלוויזיה עצמה, המחיר פה לא רלוונטי אבל גם עדיף שיהיה בסביבות ה25K]

עוד מסך לחדר הורים גם כן LCD . המרחק הוא 4 מטרים. קיבלנו המלצה לשים 32 אינץ' ולא יותר. סביבות ה5-6K.

מסך אחרון משהו עמיד קצת יותר [פיזית] גודל של בסביבות 22 אינץ' ובסביבות האלפיים שקל.

יותר חשוב זה לחדרים ולסלון. אין לי הרבה ידע בטלוויזיות LCD ובמרחק המומלץ ולכן גם אני לא ממש יודע איזה גודל לבחור.

אני אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לאילו טלוויזיות לקחת ושעומדות בקריטריונים שרשמתי להלן.

תודה רבה [רבה] מראש,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים