פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתקין את ZA על מערכת 64 ביט. באתר של ZA ראיתי שבכלל אין גרסה ל64 ביט.יש אולי דרך בכל זאת להתקין את ZA על מערכת 64 ביט?
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים גם אני לא ראיתי שיש תמיכה ב64 ביט , אבל אני בכלל לא ממליץ על הפיירוול הזה... ממליץ על COMODO
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר השתמשתי בו כבר הרבה זמן ואני פשוט כבר רגיל אליו...רק פרמטתי את המחשב והתקנתי XP 64 ביט ואני מחכה רק לזה בשביל לעשות/לשמור גוסט..
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אם היתה דרך לא נראה לך שהחבר'ה של ZONEALARM היו שמחים לפרסם אותה?כל הקומבינות של התמיכה לאחור ווואטאבר לא מומלצות ובטח ובטח שמדובר על תוכנות הגנה ולא סתם ישומי עזר.תתפשר על פיירוואל אחר שיש אזכור באתר היצרן לתמיכה ב-64 ביט.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר התקנתי את קומודו, אבל הוא קופץ לי על כל פיפס קטן.. אני לוחץ על קישור על השולחן עבודה והוא מקפיץ לי 20 חלונות שאקספלורר מנסה לפתוח תוכנה ואז שהתוכנה הזאת מנסה להשתמש בDLLים שונים ואז עוד כל מיני שטויות.. זה משגע אותי
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים זה בגלל שבהתקנה בחרת את DEFENSE+ "הגנה מתקדמת" - חבל שבחרת בזה ... היית בוחר מצב פשוט ..
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים אולי לשונית FIREWALLבצד שמאל תלחץ על ADVANCED FIREWALL BEHAVIOR SETTINGSותשנה את זה לTRAIN WITH SAFE MODE .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.