עבור לתוכן

מנכ"ל הרכבת: "דיוק נמצא בראש סדר העדיפות"

Featured Replies

פורסם

בהחלט יכול להיות שזה עומד בראש סדר העדיפיות שלהם.

הבעיה היא שהם פשוט סופר גרועים, אפסים, אדיוטים ולא יודעים לעשות את זה. :nixweiss::bash:

פורסם

תהליך קבלת ההחלטות ברכבת ישראל:

"היי, קיבלנו עוד כמה מיליארדים!"

"גדול, מה אפשר לעשות איתם?"

"מה הכי יעצבן את הציבור.....?"

"אני יודע! נכפיל את מספר מסילות הרכבת בקו נהריה-חיפה, נסיים 99% מהפרויקט, ואז נכריז עליו כמיותר!"

-מועבר לביצוע מיידי-.

ברצינות שמדובר באחד הגופים השנואים עלי במדינה הזו, ה "רכבת" היחידה שפועלת כמו שצריך זו הכרמלית.

פורסם

הא הא הא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה בדיחה ענקית ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ענק.גדול ביותר

דיוק...אני נוסע כל כך הרבה ברכבת ועם על כל עיכוב שהיה הייתי מקבל פיצוי הייתי יכול לקנות איזה 8800GT כבר מזמן....

פעם נסעתי לחברתי באשדוד...הייתה צריכה לבוא רכבת ב 9.40..הגיעה מפוצצת ב 23.00.

עמדתי 3 שעות בנסיעה.לא נעים להשוות ובטח לא ראוי עם כל הכבוד לרכבת אבל לפעמים שרואים אותה מגיעה מלאה והיא עוד מעלה עוד ועוד נוסעים

שיושבים במעברים.זה מזכיר רק רכבת אחת....נו תבינו לבד כי אני לא יכול לכתוב את זה...כי יקפצו עלי ולא ממש בא לי.

קחו ציטוט של פינוקיו מהכתבה

גם אני אדייק.

גם אני אתן שירות נהדר ללקוחות ובכלל אראה אותם כלקוחות ולא כמטרד.

אדאג לדווח דיווחי אמת לגבי זמני יציאת רכבות, גם אם הן מתעכבות, כולל סנכרון מערכת המחשב והלוחות האלקטרוניים.

אדאג שסבא ג'פטו יבדוק את תקינות הרכבות לפני שהן יוצאות לדרכן, לא אחרי שהתקלה קרתה (כמו היום).

אדאג לפיצוי הלקוחות גם על עיכוב של 5-10 דקות (שכיח עד מאוד) ולא רק על עיכוב של 30 דקות ומעלה (בד"כ הרכבת מגיעה באיחור של עד 5-25 דקות והנוסעים, שנאלצים לקחת מונית לא מקבלים פיצוי על האיחור).

בקיצור-מילה של פינוקיו זאת מילה.

פורסם

מכירים את זה שהרכבת מגיעה בזמן לשם שינוי, אבל עוצרת באמצע שומקום כדי לפנות את המסילה לרכבת ממול. ובסוף עוברות 20 דקות ואף אחד לא מגיע, ואתם יושבים שם כמו גלמים...שבזמן הזה כבר יכולתם להיות בתחנה שלכם.

פורסם

מעניין רק איך מנכ"ל הרכבת מגדיר דיוק ולסדר העדיפויות של מי הוא מתכוון?

פורסם

לא יודע אם לצחוק או לבכות :\

כל יום אני נוסע בחרא הזה, כל יום אני בדכאון מחוסר התיאום עם חברות האוטובוסים, מחוסר הנוחות, מהצפיפות.

עכשיו עוד בא האידיוט הזה ועושה מעצמו צחוק, כאילו שהוא לא יודע שכל מי שנוסע ברכבת לעיתים קרובות יודע כמה שזה חרא של דבר.

ועוד באים כל מני treehuggers ומתלוננים על כמה שישראלים לא אוהבים להשתמש בתחבורה ציבורית, כאילו שזה אשמתינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים