עבור לתוכן

בקשה: מסך למשחקים וסרטים בתקציב של עד 3K

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :>

אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח)

חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש

פורסם

תגדיר מחיר ריאלי ותוסיף אותו לכותרת.

שים לב שיש כרגע כמה אשכולות דומים.

פורסם
  • מחבר

תגדיר מחיר ריאלי ותוסיף אותו לכותרת.

שים לב שיש כרגע כמה אשכולות דומים.

ערכתי

ושמתי לב אבל זה רק בילבל אותי יותר ועשה לי בלאגן שלם

וחוץ מזה אני רוצה יחיס אישי ומועדף :>

פורסם

תשקול את ה-Dell 2407WFP. אין אופציות שבכלל מתחרות בו באזור התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תשקול את ה-Dell 2407WFP. אין אופציות שבכלל מתחרות בו באזור התקציב שלך.

הבעיה היא שהוא 24' ואני בספק אם יש איזשהו כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כבדים על האיכות הכי גבוה ברזולוציה המתאימה :\

וגם אני רואה המון סרטים שחלקם הם HD אבל הרוב זה DVDRIP והבנתי שאם זה לא HD אז רואים מריחות ...זה נכון ?

פורסם

הבעיה היא שהוא 24' ואני בספק אם יש איזשהו כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כבדים על האיכות הכי גבוה ברזולוציה המתאימה :\

אפשר למפות רזולוציה 1:1 ואז יהיה לך חלון לא מרוח באמצע המסך מוקף במסגרת שחורה. אז אין שום חיסרון כאן.

וגם אני רואה המון סרטים שחלקם הם HD אבל הרוב זה DVDRIP והבנתי שאם זה לא HD אז רואים מריחות ...זה נכון ?

לא. אם לא יושבים עם האף בתוך המסך אז זה בסדר.

פורסם

אפשר למפות רזולוציה 1:1 ואז יהיה לך חלון לא מרוח באמצע המסך מוקף במסגרת שחורה. אז אין שום חיסרון כאן.

עדיף פשוט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר.

ואגב, גם 1680X1050 היא לא רזולוציה "קלה" להריץ בה משחקים חדשים.

פורסם

לא הייתי ממליץ לרכוש 24" איכותי למטרת צפייה עיקרית של סרטי DVDRIP שנפחם 350 מ"ב, אלא עבור תכנים בנפח שהוא מינימום כפול מכך לאותו אורך תוכן. גבולות העצמים מטושטשים בצורה מוחשית גם אם יושבים במרחק של 1.5-2 מ' ורואים בצורה בולטת פוסטריזציה בכתמי אור שמוטל על קירות. ל-HD 720P ואילך המסך ממש מצויין.

במשחקים מיפוי פיקסלים 1:1 לרזולוציה רחבה כגון 1680X1050 די נוח בהשוואה למיפוי פיקסלים כזה למשל ב-20", שבו תמונה מוקפת מסגרת כבר קטנה מדי, כך שבכל זאת נהנים למדי. גם אם מבצעים מתיחה של רזולוציה זו ללא עיוות גיאומטרי של העצמים במשחק האינטרפולציה סבירה, ומהלך המשחק המרתק עשוי להשכיח שאתה משחק ברזולוציה לא טבעית. חוץ מזה עם רזולוציה טבעית 1920X1200 גם חווייה לשחק ללא AA ואף ללא פילטרים.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי ממליץ לרכוש 24" איכותי למטרת צפייה עיקרית של סרטי DVDRIP שנפחם 350 מ"ב, אלא עבור תכנים בנפח שהוא מינימום כפול מכך לאותו אורך תוכן. גבולות העצמים מטושטשים בצורה מוחשית גם אם יושבים במרחק של 1.5-2 מ' ורואים בצורה בולטת פוסטריזציה בכתמי אור שמוטל על קירות. ל-HD 720P ואילך המסך ממש מצויין.

במשחקים מיפוי פיקסלים 1:1 לרזולוציה רחבה כגון 1680X1050 די נוח בהשוואה למיפוי פיקסלים כזה למשל ב-20", שבו תמונה מוקפת מסגרת כבר קטנה מדי, כך שבכל זאת נהנים למדי. גם אם מבצעים מתיחה של רזולוציה זו ללא עיוות גיאומטרי של העצמים במשחק האינטרפולציה סבירה, ומהלך המשחק המרתק עשוי להשכיח שאתה משחק ברזולוציה לא טבעית. חוץ מזה עם רזולוציה טבעית 1920X1200 גם חווייה לשחק ללא AA ואף ללא פילטרים.

דבר ראשון DVDRIP זה מינימום 696MB

ודבר שני אני ממש לא מתכוון לקנות מחשב חדש ב5 אלף + מסך ב 3 אלף בשביל לשחק בלי AA ובלי פילטרים ..... במיוחד שבשבילי הגראפיקה היא נושא רגיש מאוד

פורסם

כן, יש סרטים באורך מלא עם נפח זה - ובנפח הזה לא ממש רואים טוב בדיוק באותה מידה כמו התכנים של 350 מ"ב באורך של עד כ-45 דק'. אבל אתה מוזמן להתנסות להתרשם על מסך כזה בתצוגות כך תוכל לשפוט נכונה אם הסטנדרט של איכות התכנים יהיה מספיק הולם.

אתה יכול לשחק עם AA + פילטרים במיפוי 1:1 ברזולוציית 1680X1050. לא תאבד חדות ותקבל שטח תצוגה פעיל אקוויולנטי ל-21" רחב. שווה לדעתי להתפשר על כך בכדי להנות מתכני HD חדים ב-24" (במיוחד 1080P אך גם 720P רואים נפלא). עד 3K אין עוד מסך 24" איכותי ואף לא 22". המסך של איזו S2231W ייתן לך יכולת משחק המתבקשת על ידך ברזולוציה הטבעית שלו ובצפייה בסרטים אולי אף יהיה יותר איכותי מבחינת ניגודיות ואיכות צבע ב-720P לעומת ה-Dell אך למרבה הצער הוא יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

רוב הסדרות אני רואה רק ב HD של 720P וגם סרטים לפעמים אבל אני ממש לא יכול להרשות לעצמי 1080P זה פשוט גדול מדי ולא רק שאין לי הרבה מקום גם יקח לי הרבה יותר זמן להוריד אז אם המסך לא מסוגל להציג DVDRIP בצורה נורמלית אז זו כבר סיבה לוותר עליו

וגם המשחקים לא רצים שיגעון ואני לא מתכוון להשקיע כלכך הרבה כסף ולא לקבל את ה 100%

אז אני אומר בוא נתמקד ב 22' ובאמת שלא חייב לנצל את כל התקציב כי אני באמת צריך לשבור את הראש בשביל 3 אלף למסך :bash:

פורסם

אישית, כבעלים של 2407WFP אשר מחובר ב-DVI דרך מאיץ גרפי GF 6100 מובנה על הלוח, לדעתי אתה מפסיד מסך שנפלא בחדותו לסרטי 720P (1280X720) וזה ממש ממש לא מחייב לצפות ב-1080P - זה רק בונוס במסך הזה. ולשחק עם מיפוי 1:1 בשטח פעיל של 21" רחב (שזה כולה רק 1" הפסד לעומת 22" עם TN עלוב) ממש לא נורא כי כלל לא מאבדים חדות תמונה. אם אינך יכול להרשות לעצמך אותו קח 2007WFP או Asus PW201.

מסכי 22" עם TN זולים, שעדיין לא מגיעים לקרסוליהם של 20" איכותיים עם פאנל IPS או VA, המומלצים הם

221D של צ'אי מאי

Dell E228WFP

ASUS MW221C

פורסם
  • מחבר

הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמסך לא מציג DVDRIP כמו שצריך :\\\ למרות שב MAG 22" של חבר שלי רואים מצויין DVDRIP אז כמה גדול יכול להיות ההבדל אם נוסיף עוד 2" ?

פורסם

יש הבדל על 2407WFP בין חדות תמונה של תוכן בעל רזולוציית 624x352 לבין אותו תוכן עם רזולוצית 528×960 (אשר עדיין לא בגדר 720P), שזה לדעתי המינימום לאיכות תמונה סבירה במסך זה. אחרי שחווים את ההבדל פשוט מתרחקים עבור 24" מתוכן עם רזולוצית 624x352, הנראה טוב יותר במסכים עם רזולוציה נמוכה יותר ונצמדים בעיקר ל-720P במידת האפשר או לתוכן ברזולוציה 960X528 במקרה הגרוע. ה-2407 הוא מסך בעל רזולוציה גבוהה אשר מקצינה את הדחיסות ואת הטישטוש של גבולות העצמים בתכנים בעלי רזולוצייה נחותה. זו חוות דעתי הסובייקטיבית ויכול להיות שבעלי מסך 24" איכותי אחרים לא יסכימו עימי. כל שאני יכול להציע לך, וכבר הצעתי זאת, זה ללכת לנסות לצפות בתכנים הפרובלמטיים ב-2407WFP (חדש או מיושן זה לא משנה) ולהחליט האם הם מספיק נראים איכותיים. אם כן, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לצפות בו בעצמי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים