פורסם 2008 בפברואר 417 שנים אז ככה, נעים מאוד אני µGripובקרוב אני מעלה אתר לאויר שישמש כאינדקס מדריכי מודינג כרגע הוא עובד בצורה הבאהכל אחד יכול להיכנס לאתר לצפות במדריכים וכו'וכמובן להוסיף מדריך כאשר מישו מוסיף מדריך הוא נותן כותרת את שם המחבר ואת המדריך עצמומדריך זה יבחן ע"י מי שינהל את האתר תוסף לו תמונה מתאימה תיאור וכו'ניתן לדרג את המדריך כמה אנשים צפו בו וכל השתויות האלאדבר ראשון אני צריך את דעתכם בנושא .. אם זה שווה או מיותרדבר שני אני רוצה שתעלו עוד רעיונות לעוד פיצ'רים שאפשר להוסיף אליו*עריכה*אפשר להציץ פה .. אני מבקש האתר עדיין לא גמור, אבל ממש לא גמור ! :http://modbay.66ghz.com/
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים את האמת?,אני לא רוצה לבעס.אבל לפי דעתי זו תיהיה השקעה סתמית,מאות על גבי מאות אתרים מסתובבים ברשת ומכילים מדרכי מודינג כאלו ואחרים.(מצטער אם זו לא חוות הדעת שרצית לשמוע,אך זו דעתי בנושא).רועי.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר חח אתה לא תבאס אותי ... וגם אם 20 אנשים יגידו לי שזה לא כדאי וזה סתם אני עדיין אסיים אותו ואעלה אותו לאויר וכמו שאמרת יש מאות אתרים שמכילים מדריכי מודינג .. לא נחמד יהיה לרכז את כולם במקום אחד ?בכל מקרה הנה משו מוחשי http://modbay.66ghz.com/
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים וכמו שאמרת יש מאות אתרים שמכילים מדריכי מודינג .. לא נחמד יהיה לרכז את כולם במקום אחד ?כל עוד זה יהיה מתורגם לעיברית,ועם סרטון לדוגמא,אני מאמין כי רבים מחברי הפורום יעזרו בו.רועי.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים כל עוד זה יהיה מתורגם לעיברית,ועם סרטון לדוגמא, אני מאמין כי רבים מחברי הפורום יעזרו בו. רועי. ^^ חשבתי יותר לכיוון הוויקי, אבל גם זה נחמד. כמו שאתם רואים העיצוב של האתר מעפן ברמות דווקא העיצוב נראה לי די טוב. לא עמוס מידי ונחמד לעין.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים הרעיון והביצוע מעולים, אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה ביקוש לזה. וגם לא כל כך הבנתי מאיפה יבואו המדריכים? אנשים יפרסמו או שזה ילקח מאתרים באישור?
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מעניין שאת האתר הזה לא מוחקים מהפורום...אני לפני חודשיים בערך פירסמתי את האתר שלי בנושא מודינג אך להפתעתי הנושא נמחק מהפורום לאחר שעתיים.בכל מקרה, רעיון טוב לאתר, מקווה להתפתחויות.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר מעניין שאת האתר הזה לא מוחקים מהפורום...אני לפני חודשיים בערך פירסמתי את האתר שלי בנושא מודינג אך להפתעתי הנושא נמחק מהפורום לאחר שעתיים.בכל מקרה, רעיון טוב לאתר, מקווה להתפתחויות.זה אינדקס מדריכים למודינג למה שימחקו את זה ?ביינתים אני קצת מאושפז כך שאני לא ממש יכול להתקדם בעבודה למרות ש .. נראהעלה בראשי רעיון להוסיף אפשרות להוסיף קישור למדריך ולא רק מדריך כתובבנוסף להוסיף שדה של שפה ואני משער שאני לא צריך אישור מאתרים בשביל לקשר איליהם (תקנו אותי אם אני טועה .. זה חשוב) אז הכל יהיה הרבה יותר פשוטיש למה לצפות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.