עבור לתוכן

כרטיס מסך לא עובד כ"כ טוב.

Featured Replies

פורסם

שוב שלום,

עכשיו יש לי בעייה קטנה עם כרטיס המסך שלי:

יש לי Geforce 4 NX 440 64MB DDR וכפי שציינתי בשאלה הקודמת אליכם, קיבלתי יחד עם הדיסק הקשיח גם הרבה משחקים (בדרך כלל אני לא משחקת אלא משתמשת במחשב לצורכי עבודה) אבל מכיוון שקיבלתי משחקים "מתנה" החלטתי לנסות לשחק. אחד המשחקים (MidTown medness) מצא חן בעיניי מאוד, אבל אחרי מספר משחקים התחלתי לקבל תמונה מרוחה ובנוסף מהירות תגובה מאוד איטית למהלכים שלי.

כיביתי את המחשב והדלקתי חזרה, אבל שום דבר לא עוזר. שיחקתי קצת עם ההגדרות (בתפריט המשחק, לא בהגדרות של כרטיס המסך) - אבל גם זה לא עזר. יש לכם רעיון למה זה קורה???? חשבתי שכרטיס המסך הזה אמור להספיק בהחלט למשחק כזה. מה גם שבהתחלה המשחק עבד יופי.

תודה, הדר

נ.ב. - אני לא יודעת עד כמה זה קשור, אבל המסך שלי הוא LCD של BenQ.

פורסם

אם יש תקיעות אז הבעיה היא לא מהמסך.

הכרטיס מסך בהחלט חזק מספיק בשביל להריץ את המשחק. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה

פורסם

אם זה עובד טוב בהתחלה ואז מדרדר זה יכול מאוד להיות בעיה של חום.

פורסם

עדכן את הדרייברים אם לא עידכנת

פורסם

מה הקשר לדריברים?

זה בעיית חום, תבדקי את ההיטסינק שעל הכרטיס.

האם יש בעיות בוינדוס/ משחקים אחרים שקיבלת?

פורסם
  • מחבר

כבר בשנייה הראשונה של המשחק אני מקבלת תמונה מרוחה ותגובה מאוווווד איטית של המקשים. בדקתי וגיליתי שבמשחקים אחרים זה לא קורה לי, כך שלדעתי הבעייה במשחק הספציפי הזה.

לא יכולה להיות לי בעייה של חום, כי המחשב פועל בכל יתר האפליקציות מצויין וכן גם אם אני מפעילה אותו באותו רגע לאחר שעות שהוא כבוי הבעייה עדיין קיימת!

תודה לכולם על העזרה.

הדר

פורסם

טוב הנא התשובה לבעייתך (אני חושב...)

תיכנסי למשחק

תבחרי בOptions למעלה אחרי זה Graphics Options עכשיו איפה שרשום Renderer תשני את זה לכרטיס מסך שלך GeForce MX440 (ושזה לא יהיה על Software renderer) ואז תנסי להפעיל את המשחק!

מקווה שעזרתי

פורסם

מריחות על LCD לא איכותי במיוחד.. בא בגלל זמני תגובה איטיים של המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים