פורסם 2008 בפברואר 417 שנים internet download mangerעד כמה שאני יודע, זה פשוט לא יתן לך הורדה עד שלא תסיים את הראשון + תחכה איזה 20 דקות..
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים internet download mangerעד כמה שאני יודע, זה פשוט לא יתן לך הורדה עד שלא תסיים את הראשון + תחכה איזה 20 דקות..אז ככה קוראים לזה...גמני עושה את זה...בכל מקרה, אתהלא אמור לחכות יותר מ 3 דקות...(ככה זה אצלי...)
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים זה תלוי בגודל של הקובץ בערך על כל מגה אתה מחכה דקהזה כמובן במשתמש החינמיבמשתמש פרימיום יש תמיכה במנלי הורדות ואין המתנה בין ההורדות (אפשר גם להוריד במקביל... הכל כתוב)
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים למה סתם?הוא שאל אם יש דרך להעביר את הכול לIDM יענו לא להכניס לינק אחד אחד.א. כבר כתבתי איפשהו בפורום פעם אחת על זה.ב. אתה עושה קובץ TXT עם כול הלינקים (כמה שאתה רוצה)נכנס לIDM -> TASKS -> IMPORT ->FROM TEXT FILE
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר למה סתם? הוא שאל אם יש דרך להעביר את הכול לIDM יענו לא להכניס לינק אחד אחד. א. כבר כתבתי איפשהו בפורום פעם אחת על זה. ב. אתה עושה קובץ TXT עם כול הלינקים (כמה שאתה רוצה) נכנס לIDM -> TASKS -> IMPORT ->FROM TEXT FILE תודה רבה
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים למה סתם?הוא שאל אם יש דרך להעביר את הכול לIDM יענו לא להכניס לינק אחד אחד.א. כבר כתבתי איפשהו בפורום פעם אחת על זה.ב. אתה עושה קובץ TXT עם כול הלינקים (כמה שאתה רוצה)נכנס לIDM -> TASKS -> IMPORT ->FROM TEXT FILE1.עשיתי חיפוש עם השם- משתמש שלך ועם rapidshare ולא מצאתי כלום....2. סליחה על הבורות אבל איפה/איך נכנסים ל-IDM? ....אני פשוט לוחץ על SAVE וזה הכל..
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים למה סתם?הוא שאל אם יש דרך להעביר את הכול לIDM יענו לא להכניס לינק אחד אחד.א. כבר כתבתי איפשהו בפורום פעם אחת על זה.ב. אתה עושה קובץ TXT עם כול הלינקים (כמה שאתה רוצה)נכנס לIDM -> TASKS -> IMPORT ->FROM TEXT FILEולמה אתה חושב שזה יעבוד?הוא תמיד צריך לעבור את ההמתנה ואז את הזיהוי עם התמונה
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים ולמה אתה חושב שזה יעבוד?הוא תמיד צריך לעבור את ההמתנה ואז את הזיהוי עם התמונהכנראה שהוא מתכוון לבעלי חשבון פרימיום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.0
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים כנראה שהוא מתכוון לבעלי חשבון פרימיום:בדיוק ... אין דרך קסם אחרת כי RS פשוט לא תומך במנהלי הורדות ב FREE ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.