פורסם 2003 באפריל 1922 שנים אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן...יש לי:2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4.כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...)עכשיו יש לי 2 אפשרויות:1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש).2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם???ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...)אשמח לשמוע את דעותיכם..בתודה MOOMOO
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים לפי PCH , לפחות מה שאני בררתי , ספר הכח של HEC 300W מוצהר , מוציא למעשה בבדיקה 375W , ונחשב לאחד הספקים המובילים ביותר לא פחות טוב מאנרמקס או אנטק , ובמחיר הזה, זה פשוט מציאה . אצלי הוא מתפקד מצויין אבל אני לא מעמיס עליו יותר מידי , שני דיסקים קשיחים , מעבד XP 1900 לוח אם KT266A , GEFORCE 4600TI , כרטיס רשת , ו4 מאוורים 3 80 ממ , ו 1 90 ממ.
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים בדר"כ את רוב המתח לוקחים הכוננים החיצוניים כמו הרדיסקים וסידירומים למיניהםואילו הדברים שאתה מחבר ללוח אם הם זניחים ביחס למתח שהם צורכים מהספקלפי דעתי אם תנתק מאורר או שניים המערכת שלך תהיה יציבה לחלוטיןאצלי זה פחות או יותר כמו אצלך רק עם 3 מאוררים... תנסה לנתק מאוורר אחד ותראה מה קורה
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים מחבר אתה יכול להראות לי מבחן שהראו שהHEC300 W מוציא 375W, אם כן אני המום , כי בדר"כ, הם נותנים או פחות או בדיוק ממה שרשום בספק, לא 75W יותר.. אז מה אתה אומרים לקנות Hec 300W, עולה בערך 170 ש"ח...
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים כלכך זול?!בכל החנויות שאני ראיתי כולל אלה שכתובות באתר ספק כוח הכי פשוט של 300W עולה לפחות 250...MBD יש לך קישור לבדיקות האלה שאתה מדבר עליהם?
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים מחבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=138&filter_id=54יש שם 2 דגמים של HEC 300W, אחד 160 ואחד 185 ש"ח
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים אני קניתי ב PCH , וזה מה שהם אמרו לי , אגב המחיר הוא באמת מה שרשום שם.אני לא יכול להביא לך מבחן כזה , הם אמרו שיש מבחן ספקים באתר של טום ואני יכול לבדוק ,הוא גם נתן לי להרגיש את ההבדלים במשקל בין ספק גינרי לספק של HEC , כניראה ככל שהספקכבד יותר הוא איכותי יותר .למרות שהספק הגינרי שלי היה כבד במיוחד הוא נשרף ...והיו בו אגב אחלה סינקים שהוצאתי אותם , בשאיפה להדביק אותם יום אחד ל GF4 , הם ענקיים..לגבי המתח של ספק HEC , וה 75W הנוספים , אני רק יודע שפו איכות יותר חשובה ממתח מירבי מוצהר וכי מתח מוצהר של המעבד לא אומר שום דבר על איכות הספק , כך את זה כמו שזה , ספק 300W איכותי יפעיל עם המערכת שלך גם 8 מאוורים ועוד כרטיסים ותוספות למיניהם ללא כל בעיה .
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים בדר"כ את רוב המתח לוקחים הכוננים החיצוניים כמו הרדיסקים וסידירומים למיניהםואילו הדברים שאתה מחבר ללוח אם הם זניחים ביחס למתח שהם צורכים מהספקלפי דעתי אם תנתק מאורר או שניים המערכת שלך תהיה יציבה לחלוטיןאצלי זה פחות או יותר כמו אצלך רק עם 3 מאוררים... תנסה לנתק מאוורר אחד ותראה מה קורהלא ולא!מעבד = 75 וואטכ.מסך = 50 וואטזיכרון = 20 וואטסידירום = 20 וואטדיסק קשיח = 10 וואטמאוורר = 3 וואטחוץ מזה ההתקנים ה"חיצוניים" לוקחים את ההספק שלהם בעיקר מהרייל של ה 12 וולט, וזה לא הרייל הבעייתי כי כל הציוד הכבד משתמש ב 3.3 ו 5.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר כניראה ככל שהספקכבד יותר הוא איכותי יותר .למרות שהספק הגינרי שלי היה כבד במיוחד הוא נשרף ...אל תסתכל במשקל הספק אלא במה שבתוכו! והזמנתי HEC300W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.