עבור לתוכן

מהביוב באתה, ולעפר תשוב....מואהעהא!

Featured Replies

פורסם

כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה :P (זה כמובן לא חלק מהעבודה)

תגובות :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה הקטע של צלמים עם צילום חיות מתות ?

פורסם
  • מחבר

כי הן נראות הרבה יותר שלוות. ומאגניבות.

פורסם

משהו קצת מפריע לי בתמונה שלך (וזה לא רק בחירת הנושא).

העלים נראים יפים - עם טשטוש קל וצבעים זהובים, אבל הקומפוזיציה הכללית לא נראת לי, אולי היית צריך לצלם מגובה נמוך יותר ולבחור פרט אחד ולבנות סביבו את התמונה. בנוסף נדמה לי שצילמת ללא חצובה. טבע דומם רצוי באופן כללי להשתמש בחצובה ובאלמנט כלשהו של שליטה באור (אתה יכול להשתמש בבריסטול לבן גדול על מנת להחזיר אור שמש על האוביקט מכיוון שונה או לפזר את האור) - ההצללה לא נראת ממש טוב בצילום.

כי הן נראות הרבה יותר שלוות. ומאגניבות.

האוביקט שלך לא ממש נראה שליו, בטח לא עם העיניים הפקוחות והמלבינות. אם אתה בוחר גופות כאוביקט צילום תנסה לפחות לחבר אמירה או סיפור מתאימים לצלום שלך (ולבנות את הנושא בהתאם). הייתה יכול אולי לבנות סיפור של "מנוחת עולמים" אם המנוח היה עם עיניים עצומות, והיית מצלם אותו ממעט יותר מרחק על רקע העלים הזהובים וצרובי השמש ואולי מוריד מעט את החדות וההצללה הקשה.

פורסם

איך הגעתי לגוון הכתום המדהים הזה התמונה?

פורסם
  • מחבר

קצת יותר רוויה, לסמן את העלים, ואפקט הילה בקטנה ^^[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 19:17:47

משהו קצת מפריע לי בתמונה שלך (וזה לא רק בחירת הנושא).

העלים נראים יפים - עם טשטוש קל וצבעים זהובים, אבל הקומפוזיציה הכללית לא נראת לי, אולי היית צריך לצלם מגובה נמוך יותר ולבחור פרט אחד ולבנות סביבו את התמונה. בנוסף נדמה לי שצילמת ללא חצובה. טבע דומם רצוי באופן כללי להשתמש בחצובה ובאלמנט כלשהו של שליטה באור (אתה יכול להשתמש בבריסטול לבן גדול על מנת להחזיר אור שמש על האוביקט מכיוון שונה או לפזר את האור) - ההצללה לא נראת ממש טוב בצילום.האוביקט שלך לא ממש נראה שליו, בטח לא עם העיניים הפקוחות והמלבינות. אם אתה בוחר גופות כאוביקט צילום תנסה לפחות לחבר אמירה או סיפור מתאימים לצלום שלך (ולבנות את הנושא בהתאם). הייתה יכול אולי לבנות סיפור של "מנוחת עולמים" אם המנוח היה עם עיניים עצומות, והיית מצלם אותו ממעט יותר מרחק על רקע העלים הזהובים וצרובי השמש ואולי מוריד מעט את החדות וההצללה הקשה.

בנוגע לצל, יש לי את התמונה בפורמט RAW, אפשר לעשות תיקון לזה בקלות. בנוגע ל''שלווה ומאגניבה'' , זה היה בציניות. בכל מקרה, העכבר היה תקוע בתוך חור באספלט, שרק בו היו עלים והעכבר, ככה, שלא יכולתי לצלם מזווית אחרת, האספלט היה הורס את התמונה.

פורסם

האפקט הזה באמת התאים פה,וזה יצא ממש מיוחד :xyxthumbs:

וכותבים באת (בלי ה) :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים