עבור לתוכן

כרטיס מסך של נייד שווה לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?

Featured Replies

פורסם

הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS

שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ??

או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??

פורסם

לא מכמה סיבות ,

הכרטיס פועל על פחות מתח וכן יש לו בקר זיכרון קטן יותר

פורסם
  • מחבר

8400M GS

שווה בכוח שלו לאיזה כרטיס ג'יפורס של מחשב רגיל בערך ??

פורסם

כרטיס מסדרה 7XXX לא בהכרח "נמוך" יותר מכרטיסים בסדרה 8. ה7600, לדוגמה, חזק משמעותית מכרטיס ה8400.

הדגם המדובר (8400M GS) אמור להמצא, מבחינת ביצועים, בין 7300GS לבין 7300GT, ונמוך במקצת מכרטיס 8400GS המיועד למחשב שולחני.

פורסם
  • מחבר

אהה אז זה לא כזה גרוע יחסית...

נגיד מחשב נייד עם מעבד חזק והרבה ראם והכרטיס הזה יכול להוציא תוצאות טובות יחסית לנייד

נגיד

INTEL DUAL CORE T7500 2.2 GHZ

RAM 2048MB DDR2 667MHz

geforce 8400M GS 383 MB

יכול להריץ משחקים סבבה יחסית כמו NFS ?

פורסם

תלוי לאיזה NFS אתה מתכוון....

בתכל'ס, ה 8400M GS כמעט זהה בביצועים ל 8400GS השולחני (וזה המקרה היחיד שהמצב הזה קיים)

את ה NFS החדש תוכל להריץ על הגדרות נמוכות בלבד. נכון גם לגבי רוב המשחקים שיש היום בשוק.

כך או כך, מחשב נייד הוא רחוק מלהיות הבחירה הטובה ביותר למשחקים

מי שמתכוון באמת לשחק על הנייד שלו בצורה רצינית צריך 8600M GT ומעלה, וזה כבר סיפור יקר.

אם אין לך שימוש בנייד (אם אתה באמת לא הולך להתנייד איתו הרבה) אני ממליץ לך ללכת על שולחני.

פורסם
  • מחבר

חח לא אני סתם מתענין אני לא גיימר בכלל.......

אולי ניד פור ספיד ואיזה משחק מכות בסוני...

פורסם

תראה, במקרה יש לי נייד עם CORE DUO 2GHZ ו2GB RAM, עם כרטיס מסך 7300GS, ומצד שני, בבית, פנטיום 4 3GHZ עם 1GB RAM ו6600GT.

המעבד והזכרון הטובים יותר של הנייד לא מצליחים לחפות על כרטיס המסך החלש יחסית, והמחשב הביתי מריץ משחקים בצורה טובה משמעותית. אפשר להריץ עם הנייד משחקים, בהחלט, אבל אל תבנה על הגדרות מעבר לLOW.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שה8400 חזק מה7300 שלך...בקטנה נצטרך לבדוק השבוע אם באמת המחשב הנייד יכול לסחוב משחקים...

כי אם זה שמעלנו אמר שהוא בערך משתווה לכוחו של 7300GT לפי מה שראיתי הוא מריץ משחקים בצורה יפה מאוד...

נצתרך לבדוק את זה במעשי..לא שזה קריטי או משהו בישבילי סתם בישביל הפאן של זה..וההתלבות.... :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים