פורסם 2003 באפריל 1922 שנים הבעיה היא עם אור חזק כשאני מפעיל את הAA אני רואה ריבוע במקום אור אך כשאני מוריד אותו כל המשחק נראה משונן ומכוער. מה לעשות יש לי CAT3.2 וDX9.0. מה ההגדרות שאני צריך לעשות - הנה הם כמו שהם עכשיו.
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים נסה לעדכן את גירסת המשחק ל 1.2, ישנם הרבה שיפורים בנוגע לרנדור של האפקטים השונים במשחק, כולל התאורה.
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים מחבר אני לא מצליח לצלם את זה עם PRINT SCREEN אבל זה כמו ריבוע לבן במקום שאמור לבוא ממנו אור (חלונות בעיקר). :AR15:
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים זו בעיה מוכרת, ולא רק אצלך.אני לא יודע מה הפתרון לבעיה (כי אני פשוט ביטלתי AA ושיחקתי בלי) אבל אולי בפורומים באתר המשחק יוכלו לתת לך תשובה...www.splintercell.com
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים מחבר הייתי כרגע באתר שלהם הם מכירים את הבעיה כמו שאמרת - אבל המשחק (לדעתי נראה נורא ללא AA) שלחתי להם מייל בבקשה מיוחדת לתקן את הבעיה.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים בהצלחה : אם לא שמת לב המשחק הזה בחסות NVIDIA אם היה לך כרטיס שלהם זה לא היה קורה. עדכון של המשחק לא פותר את הבעייה, הדרך לתקן זאת היא לבטל את הAA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.