עבור לתוכן

השלום עם אחינו הערבים נראה קל להשגה מתמיד

Featured Replies

פורסם

רואים כמה שאתה לא מכיר אותי.

אני לא שונא אף אחד.אולי המילים שלי חדות כתער אבל שנאה לא תמצא אצלי.אם אתה מתרגם את זה לשנאה שיבושם לך.

אני בא להראות ולהאיר לכל אותם אלה שחושבים שמישהו מחכה להם בצד השני של הגבול.אז אני אגלה לך סוד באוזן בשקט....בוא בוא..שששש

אף אחד לא מחכה לנו....החמאס מחמש את עצמו יפה מאד.קרא עיתונים תיראה חדשות ואם לאלה אתה קורא שותפים לשלום...

כמו כן דובר על כך שהחמאס רכש לאחרונה רקטות עד לאשדוד ואפילו עד לחיפה.

נו אז יש עם מי לעשות שלום????.איפה תראה לי?? גם אני רוצה שלום :jump: :jump: :jump:

אבל החמASS חושב רק איך להרוג ולא איך להתפשר.ראיתי מפה שלהם במצגת שקיבלתי לאימל אתה יודע איך הם מלמדים גיאוגרפיה???

פלשתין זה כל מדינת ישראל וישראל זה הים התיכון.....גם בשקר וגם בשנאה.

לדעתי כל השמאלנים צריכים להיות מפוכחים לא לחיות באספמיה שהכל ורוד.זה שהיתה הפגנה של מיעוט שבמיעוט עם חברי הכנסת הערבים לפני כמה שבועות

לא מייצגת כלום !!!!!.הרוב רוצה מתאבדים הרוב רוצה לראות אותנו מתים ובוכים על יקירנו.ואת זה כמה שתכחיש תצטרך להפנים.

אני לא מלא שנאה.אני מציאותי.

• תגובות 53
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצטק, איש אחד בלי שום סמכות מדבר דברים נחמדים ואתה כבר נופל מהרגליים?

לך למדרסות ומסגדים, 99% מהמורים והמטיפים מלמדים שהיהודים הם קופים וחזירים.

פורסם

העם לא הולך אחרי האיסלאם הוא הולך אחרי אנשים שמצדיקים X בעזרת Y.

היטלר הצדיק את תורת הגזע ע"י המדע זה אומר שזה נכון?

בגדול זה נכון...

אם לקוח לוקח בן אדם שיש לו מבנה גנטי איכותי ספורטאי יפה בריא חזק שכמעט ולא חולה

ולוקח גם אישה יפה בריאה וחזקה

הילד יצא מאוד בריא וחזק ויראה יפה. כי הסט הגנטי שהוא קיבל מההורים הוא מאוד משובח.

בניגוד שניקח איזה מרוקאי ערס\ערבי עצבני ועצלן ונערב אותו עם איזו מרוקאית\עירקית עצלנית...

לא הייתי רוצה לדעת מה היה יוצא. אבל נראה טוב או חכם הוא בטוח לא יהיה

פורסם

בעיה לדעת? בוא למקום מגוריי, קרית מלאכי :smile1:

אפילו נשיא אנס נכנס לרזומה של המקום הזה 8)

פורסם

נערך.

פורסם

לא דיברנו על ערבים you know..

פורסם

אבידן, כבר הזהירו אותך מפני הודעות גזעניות (כן, לקרוא לערבים זומבים חולניים זה גזעני).

פורסם

ראית את הסרט???

ראית את ההפגנות שלהם בשטחים?? בסך הכל הכל אני חושב שזה דיי דומה.מה גזעני פה.בכל מיקרה מחקתי את השורה.

פורסם

בגדול זה נכון...

אם לקוח לוקח בן אדם שיש לו מבנה גנטי איכותי ספורטאי יפה בריא חזק שכמעט ולא חולה

ולוקח גם אישה יפה בריאה וחזקה

הילד יצא מאוד בריא וחזק ויראה יפה. כי הסט הגנטי שהוא קיבל מההורים הוא מאוד משובח.

בניגוד שניקח איזה מרוקאי ערס\ערבי עצבני ועצלן ונערב אותו עם איזו מרוקאית\עירקית עצלנית...

ממש,ממש לא לעניין מה שכתבת כאן...אני לא בטוח אם זה יותר גזעני או יותר טפשי.נדמה לי שבגרמניה זה אפילו פלילי לכתוב דברים בסגנון הזה. במקומך הייתי מוחק את זה לפני שתחטוף עונש.אם תמחק,גם אני אמחק את הציטוט.

פורסם

^

אכן.

התופעה שנקראת "ערסיות" לא מוגבלת רק למרוקאים, ולהיות עצבני ועצלן לא מוגבל רק לערבים.

בפעם הבאה תשתמש בדוגמאות שלך בלי להוסיף "קבוצות", שכן זה לא רלוונטי, ולמעשה סתם דוחה.

פורסם

תאמת אני לא בטוח מה יקרה . אבל מה שבטוח שאתה טמבל , אם אתה עושה הכללה כזאת .

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=309443.0

אתה תטופל בקרוב כראות עיניי המנהלים.

המשתמש הנ"ל קיבל באן תמידי מהפורומים, אין מקום לביטויים גזעניים בפורום הזה,

כל התבטאות שכזו תתקל בתגובה חריפה, ראו הוזהרתם.

פורסם

הסרט ממש נכון אבל האיסלם של היום ממש התפרק ואיבד כיוון טוטאלי

פורסם

avidan אחי אני חייב להגיד לך שאתה אחד הצבועים.

ביהדות הצלת חיי אדם זו מצווה

אתה ממתי אכפת לך מהדת?

אתה אותו אחד שהתווכח איזה 20 עמודים על זה שאתה בכלל רוצה להתחתן בקפריסין כי אתה לא רוצה לעבור דרך הרבנות?

אתה גם כתבת לא מעט תלונות שיש לך על רוסים, פה בפורום.

פתאום אתה מספר לנו שיש לך דווקא הרבה חברים רוסים.

מעניין אם הם היו יודעים מה כתבת עליהם באותו ת'רד.

באותו הת'רד, אגב, כתבת שיש לך בעיה עם זה ש"אין להם מסעות כשרות"... פתאום כשר או לא כשר מעניין אותך הא?

שמתי לב שאתה סתם כאן בשביל להתווכח.

ובאמת, אף אחד לא יחכה לכם עם פרחים בצד השני אם תגידו שאתם רוצים שלום.

אומנם המחבל שנהרג שהראו בטלוויזיה אומנם גמר את חייו בסבל מיותר.

אבל אם הצדדים היו הפוכים, אתם יודעים טוב מאוד שהם היו מתנהגים כמו חיות אדם.

פורסם

לגבי אם איכפת/לא איכפת מהיהדות ומוסד הרבנות, בבקשה אל תקשר את השנים, הרבנות זה אחד המוסדות היותר מושחתים, אטומים, ומפגרים שקיימים במדינה הזו. עד שלא ימסדו דרך להינשא באופן אזרחי בארץ, כל מי שרוצה להינשא למישהי לא יהודיה/לא דרך הרבנות, נאלץ לטוס לקפריסין או משהו בסגנון.

לגבי השאר- קודם תוודא שזה אכן הוא, כי זכור לי דיון כזה, אבל אני לא יודע מי היה המגיב באותו דיון.

בנוסף, לפני כמה עמודים אבידן כתב איפושהו שהוא ממשפחה מסורתית, אני מניח שכאן נעוצה הסיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים