עבור לתוכן

השלום עם אחינו הערבים נראה קל להשגה מתמיד

Featured Replies

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=pW-IMXbcNjc

תעשו טובה לאנושות

תפיצו את זה בכל פורום\אתר אפשרי ותספרו על זה לכולם.

יש כבר איזה 20 אלף צפיות שם.

פשוט בואו לא נתן לפוליטיקה ארורה להרוס את האחווה שביננו.

יום טוב!

:]

• תגובות 53
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.......20 אלף צפיות, לא 200.

ועל איזה פוליטיקה ארורה אתה מדבר?

לישראל אין בעיות פוליטיות עם הפלסטינים או האיראנים (לפחות לא ברמה שתגרום לזה להיות עיקר הסכסוך), כל הקבוצות וארגוני הטרור הם דבר ראשון דתיים קיצוניים שמשוכנעים שכל שטח מדינת ישראל צריך להיות שלהם.

לפוליטיקה יש חלק קטן בסכסוך הזה.

לגבי איראן, השלטון שם בכלל מוחה על הקיום שלנו, אז אין מה לדבר בכלל.

פורסם
  • מחבר

למה אתה כלכך פסימי?

הערבים הקיצונים הם אנשים שלומדים דת המבוססת על טעויות.

ישנם מוסלמים קיצוניים שמשכונעים בדיוק ההפך, כי ארץ ישראל שייכת לעם ישראל, לפחות חלקים ממנה.

הקיצוניים שנגדנו משוכענים כי אנחנו כופרים, הם לא למדו את הדת היהודית כמו הבחור הזה בבריטניה ועוד המון אחרים.

הרי תכלס, ערבים מעוניים רק בדת ובכוח, הם תפנה אליהם בצורה כזו הם יסתכלו עליך, וכשיסתכלו יחל המאבק של האנושות נגד השנאה והמלחמה שכולה טעות אחת גדולה שמונה מחיר דמים כבד.

אפשר להפסיק את זה.

בידי אנשים כמו הבחור הזה שיושב ואומר את הדברים האלה.

ובידי כל אחד אחר הדומה לו.

פורסם

לא אתה לא כי הפלסטינים שונאים אותך וכן רובם שונאים אותנו רוצים את המדינה שלנו ואני מאמין שהם הגיעו למצב שרבים מהם בעצמם לא יודעים למה הם שונאים אותנו

פורסם

אזטק

אתה יודע מה..בא אני מוכן אישית לקחת אותך לרמאללה ולקלקיליה ולשכם ותדבר שם מילים כאלה ואם אתה חוזר משם חתיכה אחת במצב אנכי...

אז אולי יש עם מי לדבר.אבל מכיוון שרק ברגע שתיכנס לעיר פלסטינית אחת ותוציא מילה אחת בעברית כבר ישחטו אותך.. אז נו באמת תיהיה ריאלי...

ישחטו גם משתי סיבות

א)רעב הם לא אכלו בשר כבר כמה זמן - כבר הפכו לקניבלים - יעשו אותך כמו כבש

ב)פשוט שונאים אותך ולרצוח יהודי\ישראלי זה חובה על כל אחד מהם.

פורסם

בבקשה לא לזבל את הנושא במשפטי שטנה וכו'.

הרגע ראיתי במהדורת החדשות את המחבל שנפצע וגסס לאיטו על הקרקע, בעוד שכוחות הבטחון (הבסיסיים - משטרה) לא ידעו מה לעשות איתו..

בסוף הגיע שוטר אמיץ, וירה בו כדור כדי לסיים אותו, אבל המחבל נשאר בחיים והניע את ידיו (כנראה ניסה לפוצץ את מטענו)...

בסוף התקרבו וירו בו כמה כדורים מטווח קצר - ונגמר.

האמת? כאב לי לראות כל כך מקרוב, בצורה נקיה ולא מעובדת, את הכאב והמעשים שבני אדם יעשו, משני הצדדים, כדי להמשיך ולהלחם במלחמה הזאת.

כואב לי עלינו שאנחנו מתמודדים עם הסיכונים הללו באופן יומיומי, וכואב לי עליהם שהם מגיעים למצב הזה של לצאת עם מטען ולפגע בעורף ה"אויב"...

אבל מה שהכי כואב, מסתבר, זה הידיעה, שהמצב הזה אף פעם לא יגמר.

פורסם

אתה קולט איזו שטיפת מוח מעבירים את הבנאדם בשביל שבזמן שהוא שוכב על הקרקע 90% מת מה שעובר לו בראש זה "להתפוצץ ולהרוג ציונים"?

פורסם

סרטון מצוין

מוכיח שיש מוסלמים טובים ולא רק שטופי מוח

פורסם

בבקשה לא לזבל את הנושא במשפטי שטנה וכו'.

הרגע ראיתי במהדורת החדשות את המחבל שנפצע וגסס לאיטו על הקרקע, בעוד שכוחות הבטחון (הבסיסיים - משטרה) לא ידעו מה לעשות איתו..

בסוף הגיע שוטר אמיץ, וירה בו כדור כדי לסיים אותו, אבל המחבל נשאר בחיים והניע את ידיו (כנראה ניסה לפוצץ את מטענו)...

בסוף התקרבו וירו בו כמה כדורים מטווח קצר - ונגמר.

האמת? כאב לי לראות כל כך מקרוב, בצורה נקיה ולא מעובדת, את הכאב והמעשים שבני אדם יעשו, משני הצדדים, כדי להמשיך ולהלחם במלחמה הזאת.

כואב לי עלינו שאנחנו מתמודדים עם הסיכונים הללו באופן יומיומי, וכואב לי עליהם שהם מגיעים למצב הזה של לצאת עם מטען ולפגע בעורף ה"אויב"...

אבל מה שהכי כואב, מסתבר, זה הידיעה, שהמצב הזה אף פעם לא יגמר.

אוי אוי אז אולי גם נתחבק אם מחבל מתאבד ונעלה איתו ל 72 בתולות..ואתה יודע מה גם נעשה לו קפה בזמן שהוא עושה מספר..

ואחרי שהוא עשה מספר גם נעשה לו מסאז טוב טוב בין האצבעות של הרגליים..וואי אתה ממש כזה נוש :-*

כלומר חיי מחבל מחורבן עדיפים בעינייך על חיי חיילי צהל?? אתה מבין מה אתה מדבר??.

אני לא אומר לחסל את המוסלמים.אם הם רוצים לחיות איתי בכבוד שיבואו לקפה כל יום.אבל אם הם רק שואפים לחסל

אותי אז שהם עם חגורת נפץ חצי מתים אני צריך לתת להם טיפול שאחרי שאני אציל את החיים חסרי תוחלת שלהם הם יפעילו

את הסוויץ' ויהרגו לי את החיילים?.אם אתה חושב ככה ידידי יש משפט באנגלית שאומר

one way ticket

האמת אני לא יודע איזה חברת אוטובוס תיקח אותך אבל אל תידאג נסדר אותך יפה.. :xyxthumbs:

פורסם

אחלה בחור, אבל לך תדע, אם תשאל אותו אולי גם הוא יגיד לך שאתה כובש אכזר שמדכא את העם הפלסטיני ומבצע פשעי מלחמה... זה שהוא חושב שיש דמיון בין היהדות לאיסלם ולתרבות הערבית בכלל, לא אומר שהוא חברינו הטוב החדש.

פורסם

אוי אוי אז אולי גם נתחבק אם מחבל מתאבד ונעלה איתו ל 72 בתולות..ואתה יודע מה גם נעשה לו קפה בזמן שהוא עושה מספר..

ואחרי שהוא עשה מספר גם נעשה לו מסאז טוב טוב בין האצבעות של הרגליים..וואי אתה ממש כזה נוש :-*

כלומר חיי מחבל מחורבן עדיפים בעינייך על חיי חיילי צהל?? אתה מבין מה אתה מדבר??.

אני לא אומר לחסל את המוסלמים.אם הם רוצים לחיות איתי בכבוד שיבואו לקפה כל יום.אבל אם הם רק שואפים לחסל

אותי אז שהם עם חגורת נפץ חצי מתים אני צריך לתת להם טיפול שאחרי שאני אציל את החיים חסרי תוחלת שלהם הם יפעילו

את הסוויץ' ויהרגו לי את החיילים?.אם אתה חושב ככה ידידי יש משפט באנגלית שאומר

one way ticket

האמת אני לא יודע איזה חברת אוטובוס תיקח אותך אבל אל תידאג נסדר אותך יפה.. :xyxthumbs:

כמה עצוב שיש אנשים צינים ומכוערים כמוך!

ובנוסף לכל אתה גם מוציא מהקשרם את דבריו של הבחור מלמעלה!

:nono:

פורסם

אחלה בחור, אבל לך תדע, אם תשאל אותו אולי גם הוא יגיד לך שאתה כובש אכזר שמדכא את העם הפלסטיני ומבצע פשעי מלחמה... זה שהוא חושב שיש דמיון בין היהדות לאיסלם ולתרבות הערבית בכלל, לא אומר שהוא חברינו הטוב החדש.

דווקא כאלה פולקלוריסטים ואלקטואלים הם אלה שיכולים להביא שלום לרוב העם הטיפש שהולך אחרי הדת רווי שנאה עיוורת.יש הרבה אנשי דת מפוכחים

וליברלים שיודעים שהג'יהד נגד כל העולם כבר אינו עוזר לאיסלם והוא רק משניא אותו ואת מאמיניו על הציבור הגלובלי.אבל אלה קולות קטנים אלה מיעוט

שבמיעוט.פותח הת'רד לא רואה את התמונה כולה.נכון בהחלט יש עם מי לדבר אבל הוא מעדיף שפיכות דמים על שיחות שלום.הוא מעדיף עוד משפחות שכולות

משני הצדדים.עוד דם ועוד דם.להם אין חשיבות לחיי אדם [פחות אחד יותר אחד..."איסמע פטמה אחמד נהרג הפך לשהיד יש לנו עכשיו "רק" 5 ילדים...

פטמה : קולולולולו "יאללה חביבי אני רוצה שננסה את הספר של קמה סוטרה.....הבטחת לה אחרי שיתאבד השהיד הבא שלנו ננסה תנוחה אחרת....]

לעומתנו שכל אדם הוא עולם ומלואו.ביהדות הצלת חיי אדם זו מצווה.באיסלם רצח חיים ונטילת חיים זו חובה.

שיהיה עם מי לדבר נדבר !!!.

פורסם

דווקא כאלה פולקלוריסטים ואלקטואלים הם אלה שיכולים להביא שלום לרוב העם הטיפש שהולך אחרי הדת רווי שנאה עיוורת.יש הרבה אנשי דת מפוכחים

וליברלים שיודעים שהג'יהד נגד כל העולם כבר אינו עוזר לאיסלם והוא רק משניא אותו ואת מאמיניו על הציבור הגלובלי.אבל אלה קולות קטנים אלה מיעוט

שבמיעוט.פותח הת'רד לא רואה את התמונה כולה.נכון בהחלט יש עם מי לדבר אבל הוא מעדיף שפיכות דמים על שיחות שלום.הוא מעדיף עוד משפחות שכולות

משני הצדדים.עוד דם ועוד דם.להם אין חשיבות לחיי אדם [פחות אחד יותר אחד..."איסמע פטמה אחמד נהרג הפך לשהיד יש לנו עכשיו "רק" 5 ילדים...

פטמה : קולולולולו "יאללה חביבי אני רוצה שננסה את הספר של קמה סוטרה.....הבטחת לה אחרי שיתאבד השהיד הבא שלנו ננסה תנוחה אחרת....]

לעומתנו שכל אדם הוא עולם ומלואו.ביהדות הצלת חיי אדם זו מצווה.באיסלם רצח חיים ונטילת חיים זו חובה.

שיהיה עם מי לדבר נדבר !!!.

העם לא הולך אחרי האיסלאם הוא הולך אחרי אנשים שמצדיקים X בעזרת Y.

היטלר הצדיק את תורת הגזע ע"י המדע זה אומר שזה נכון?

פורסם

.אם אתה חושב ככה ידידי יש משפט באנגלית שאומר

one way ticket

דבר ראשון, דיברת בחוסר כבוד, ואני לא אגיב עוד לדבריך, יהיו אשר יהיו.

דבר שני, אתה מקצין ומגזים, כהרגלך, ומצייר מציאות הזויה, שלא תואמת את המציאות האמיתית.

אני לא איזה "די לכיבוש!" או משהו כזה, בכלל לא. אנחנו נלחמים בעור-שינינו לקיום. אבל, אני בן אדם. ובתור בן אדם, כאב לי לראות איך יורים במחבל כמה כדורים לאט לאט עד שלבסוף הוא הוכנע. עצרתי וחשבתי, מסכן האדם שירה בו, ומסכן המחבל, במידה מסוימת, שהחיים הביאו אותו למצב הזה מלכתחילה.

תגידו מה שתרצו, יש מאות אלפי ילדים שחיים פה באזור, ערבים, שגדלים בתנאים מחפירים, בעוני, תחת פיקוחנו. מעניין מה היה קורה אם איכשהו מצבם היה משתפר..? חינוך נאות, תנאים תברואתיים, קורת גג, ביטחון. שמה זה מתחיל, וצריך לשנות ולשפר כדי איכשהו לצאת ממעגל הקסמים הזה.

אבל נכון, "הם ערבים מסריחים!!! וערבי טוב הוא ערבי מתתת!1!!" :kopfpatsch:

עכשיו אתם מבינים את הנקודה שלי? זה לעולם לא יגמר ככה, ועל זה אני מצטער בשביל שנינו.

פורסם

אף אחד לא אמר את זה.

ברגע שמחבל עוטה על עצמו חגורת נפץ, הוא רובוט שטוף מוח, לא יותר.

במצב כזה, יש לך 2 בחירות-

1- להרוג את המחבל

2- לתת לו להתפוצץ, הוא ימות בכל מקרה, על הדרך יגרום נזק רב לרכוש, ואולי גם לחיי אדם.

המסכן היחיד במצב כזה הוא השוטר, שנאלץ להרוג את המחבל בלית ברירה.

הבעיה ששטיפת המוח מתחילה בגיל צעיר, בבתי הספר מלמדים אותם לשנוא, והסיבות רבות מספור.

שים לב דבר ראשון שפלסטיני מהגדה יהיה הרבה פחות קיצוני מפלסטיני מהרצועה, ודבר שני, המצב המחפיר שלהם הוא בגלל השלטון שלהם.

אתה יודע כמה כסף שהיה אמור להגיע לרשות עראפת העלים? אתה יודע כמה כסף חמאס העלימו גם כן?

אני לא אומר שאם הכסף היה מגיע למקומות שהוא היה אמור הייתה לנו קנדה קטנה שם, אבל תהיה בטוח שאנשים היו יכולים לחיות עם קורת גג, מים זורמים, ביוב, ואפילו עבודה שתפרנס אותם בכבוד.

אבל במקום לפתח, כל המשאבים מופנים למלחמה חסרת טעם (ושוב, זה לא בגלל התושבים, זה בגלל השלטון)

מסתבר שהשיטה של הרעבה ותנאים מחפירים עובדת, כי יותר ויותר אנשים תומכים באותה מלחמה חסרת טעם שהוזכרה קודם.

עד שלא יעקרו את הבעיה מהשורש, העניין הזה לא יפתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים