עבור לתוכן

Fujifilm FinePix S6000fd - האם יש תחליף הולם?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את הדגם הזה בנרות

כל מה שיש המחירים בשמיים 1800-2000 שקל....

האם יש תחליף הולם למצלמה ?

או שלקנות יד שניה באיזור ה 1000 שקל?

פורסם

שמעתי שהמצלמה זמינה בחנות קמרה באילת (נמצאת גם באתר שלהם ב-1500).

ה-9600 מעולה, די זמינה, אבל עולה יותר (למעלה מ-2000). ה-FZ50 של פנסוניק גם כן מאוד יקרה (מעל 2000).

פורסם

ה-S9600 מצלמה מצויינת, אבל ללא פלאש חיצוני היא לא יכולה להתחרות ב-S6500 באור חלש. ההפרש בין השתיים בתחום הזה גדול וברור.

ה-FZ50 גם כן מצלמה מצויינת, אבל אין לה עדשה רחבה ובתחום של צילום ללא פלאש באור חלש היא אפילו יותר מוגבלת מה-S9600.

למי שמחפש מצלמה עם יכולות מגוונות ובמחיר סביר, אז S6500 יד שניה תהיה הפתרון ההגיוני ביותר, בתנאי שמדובר במצלמה תקינה.

פורסם

ממליץ לך לחפש בבסט ביי, שקם אלקטריק וא.ל.מ. אני מאמין שבשני האחרונים ביקרת, תברר לגבי הראשון - צריך להיות פריט אחד

בסניף ביל"ו מתצוגה ובמחיר הוגן (דבר שמשתנה בסניף ממנו אתה מזמין).

שמעתי שהמצלמה זמינה בחנות קמרה באילת (נמצאת גם באתר שלהם ב-1500).

כבר מזמן אין, מבדיקה מדוקדקת.

המצלמה אפילו נעלמה מזאפ :-\

לפותח השרשור - בהצלחה... ואתה ממש תצתרך אותה.

פורסם

ה-S9600 מצלמה מצויינת, אבל ללא פלאש חיצוני היא לא יכולה להתחרות ב-S6500 באור חלש. ההפרש בין השתיים בתחום הזה גדול וברור.

צילמתי עם ה-9600 (עם ה-6500 הייתה לי הכרות חטופה בלבד), התמונות יוצאות מין הכלל והעדשה מעולה. התמונות אכן סובלות מרעש מ-ISO400 ומעלה (אבל עדיין הרבה פחות מהמתחרים), אבל ייתכן שבעיבוד של ה-RAW דרך המחשב יהיה אפשר לקבל תוצאות טובות יותר. לא לשכוח שיש גם 50% יותר פיקסלים (שהם אולי הסיבה לרעש אבל נותנים לך יותר אפשרויות לעיבוד). ה-9600 גם "נופלת" ליד הרבה יותר טוב מה-6500.

למי שמחפש מצלמה עם יכולות מגוונות ובמחיר סביר, אז S6500 יד שניה תהיה הפתרון ההגיוני ביותר, בתנאי שמדובר במצלמה תקינה.

ראשית מצלמה יד שניה בישראל היא חתול די יקר בשק ולא משהו שהייתי ממליץ עליו בלב שלם. שנית אי אפשר לרכוש בתשלומים ואין אחריות. בהתחשב במחירים הנוחים של מצלמות חדשות היום ובפריסת התשלומים הטובה שאפשר לקבל במרבית החנויות, אין טעם לרכוש יד שניה במחירים שרוב המוכרים מבקשים היום בישראל.

פורסם

אני ראיתי בכמה חנויות את המצלמה הנ"ל, כמו טרקלין חשמל, שקם אלקטריק, וכל החנויות החשמל למניהם, אז שווה לקפוץ, ולבדוק אותה שם, גם המחיר הוא נראה בסדר, ולגבי המצלמה, יש לי אותה, ולפי דעתי ,אין לה תחליף בדיגיטליות בתאורה חלשה + עדשה מעולה , וצבעים שלה, הרבה פעמים עוברים את הSLRים של Entry Level, אז כדי מאוד לחפש אותה בחנויות , או להשקיע כבר במצלמת SLR.

פורסם
  • מחבר

אכן ראיתי אותה בשקם אבל מחיר מוגזם מאוד 1900 שקל...

פורסם

יש איזה בחור שהיום עידכן אותי שהוא קנה בשקם אלקטריק סניף ב"ש את המצלמה, חדשה לגמרי ב 1680.

וה 80 האלה הם תוספת לתיק פוג'י :P

זה כלל את האחריות והכרטיס GB כמובן. הוא יצא בזול.

זה היה אחרי מיקוח כמובן - בטענה ש"אצל כולם" זה 1600, למה שאתם תמכרו ב 1900??

פורסם
  • מחבר

סבבה אקפוץ מחר

נראה מה אצליח להוציא.

אעדכן אותכם אם יציעו לי משהו...

פורסם
  • מחבר

קפצתי קניתי

ויצאתי מאושר

1600 שקל :smile1:

(מצלמה בלבד)

קניה בוצעה בהרצליה, המצלמה הוזמנה והיא תגיע אלי ביום שישי

פשוט אין לי כח לנסוע לרעננה ולקחת אותה משם.

פורסם

שמחתי לעזור :xyxthumbs:

תתחדש.

פורסם

יפה מאוד, תתחדש, אחלה מצלמה, תוציא ממנה את המקסימום, ותהיה עוד יותר מאושר, ממליץ בחום קודם לקרוא איזה ספר צילום בסיסי קודם, שלא תתאכזב, כי יש מצבים שצריך לדעת מה עושים, וכך גם תהנה יותר, בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים