עבור לתוכן

עזרה בקשר להפעלת קבצי וידיאו

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD

הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic.

הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון.

אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. :(

האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?

פורסם

תחפש אותו ברשימה כאשר אתה מוסיף אותו הוא אמור להיות שם.

אם זה לא עוזר אתה יכול להתאים בצורה ידנית את סיומות הקבצים שיפתחו איתו בהגדרות של סוגי קבצים.

tools

folder options

file types

פורסם
  • מחבר

תחפש אותו ברשימה כאשר אתה מוסיף אותו הוא אמור להיות שם.

אם זה לא עוזר אתה יכול להתאים בצורה ידנית את סיומות הקבצים שיפתחו איתו בהגדרות של סוגי קבצים.

tools

folder options

file types

לא רואה file types..

יכול להיות בגלל הויסטה?

וזהו, שמִתִי שאני מוסיף אותו הוא לא שם..

פורסם

תוריד את הנגן VLC.הוא חינמי והוא לא שוקל כלום ויש לו חבילת קודקים מובנית.

כל התהליך שאתה מתאר מגושם מאד.תעבור לנגן הזה ותיראה כמה פשוט יהיה לך הכל.חיפוש קל בגוגל ותפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר VLC רק שאיתו בגלל שהוא עובד עם קודקים משלו אז הHD מקרטע לי מאוד..

בבקשה.. עזרה..

פורסם

אם אתה עובד עם המדיה פלייר חפש בגוגל את ה ace mega pack.זו חבילת קודקים ענקית.נסה אותה ותיראה אם היא תפתור לך את הבעיה.

יש לה כמה אפשרויות התקנה.אני מקווה שזה יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

מה עוד קודקים?? :s07:

כבר עשיתי לפי מדריך ב hometheater.co.il ועכשיו סוףסוף מריץ לי כל סוג של 720p וחלק מה1080p על פנטיום 4

אז אני רק רוצה שמתי שאני פותח קובץ הווא יפתח אותו רגיל עם ה media player classic

פורסם

אם כבר התקנת חבילת קודקים ועדיין אתה לא רואה כמו שצריך יכול להיות שזו בעיית חומרה.

איזה כרטיס מסך יש לך?

ואיזה חבילת קודקים התקנת?

פורסם
  • מחבר

אמרתי שמריץ לי 720p אז אני רואה כמו שצריך.. ולמה כרטיס מסך עכשיו קשור? להריץ HD זה מפעיל על המעבד את העומס.. אלא אם כן יכולתי לשים כרטיס מסך מהחדשים שיכול להפעיל גם עליו את העומס אבל אני לא יכול, כי אין לי PCI-E

התקנתי כל מיני קודקים לחוד.. לא חבילת קודקים. http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973

פורסם

ניסיתי להריץ סרטים אחרים? או שספציפית הסרט שאתה רוצה לראות עושה בעיות.כל סרט דורש קודק אחר ויש לך מגוון ענק של קודקים היום.

אתה לא יכול לומר שיש לך קודק אחד וזה מתאים לכל סרט.נסה להפעיל עכשיו את המחשב עם סרט אחר לא עם אותו אחד שעושה לך את הקירטועים.

אם הבעיה חוזרת אתה צריך להרחיב את מגוון הקודקים שיש לך.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת..

עם הVLC יש לי קירטועים בהרבה סרטים בגלל שהוא משתמש עם קודקים משלו ולא עם אלה שיש לי במחשב..

בWINDOWS MEDIA PLAYER וב MEDIA PLAYER CLASSIC משתמשים בקודקים שהתקנתי..

ובהם הסרטים רצים לי חלק..

רק שאני רוצה שיריץ לי אוטומטית בקלאסי אבל הוא לא מצליח מהסיבות שכתבתי בהתחלה..

ואני רק רוצה שזה יריץ לי אוטומטית איתו.. זהו..

פורסם

אההההההההה

הבנתי נו טוב ככה.התוכנה שאתה רוצה להגדיר אותה שתנגן לך כל הזמן את הסרטים (נגיד מדייה פלייר קלסיק) נמצאת ברשימת פתיחת קבצים.

תעשה את התהליך הזה והכל יסתדר.

כנס לספריית הסרטים שלך בחר סרט (לא משנה איזה) -- מקש ימני -- פתח באמצעות opem with --- בחר תוכנה choose program ------

פה אתה תיראה את רשימת הנגנים שלך VLC מדיה פלייר רגיל והקלסיק.בחר את התוכנה שאתה רוצה שתפתח לך אוטומטית ושים לב לריבוע למטה

אתה חייב לסמן אותו !!

allways use this program to open this kind of file

במידה והקלסיק לא מופיע לחץ על ה browse וחפש אותו במחשב שלך.ברגע שתגיע לספריה שלו לחץ על האייקון ההפעלה שלו ואחר כך על

open ואחר כך על OK.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר הסברתי בפוסט הראשון שזה לא עובד לי.. אין לי את הקלסיק ברשימה וגם אני לא מצליח להוסיף אותה דרך הBROWSE

אני לוחץ על OPEN וזה מראה כאילו לא הוספתי אותה לרשימה

פורסם

אז תנתב את התוכנה למדיה פלייר הרגיל.

אבל הוא גם מותקן לך במחשב.אתה צריך רק לחפש.חפש ב program files.בתוך התיקיה של הקודקים עצמם.הוא חייב להיות בתוכה.

פורסם
  • מחבר

אבל עם הקלסי מריץ לי יותר טוב.. ויותר נוח לי להריץ איתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים