עבור לתוכן

מחפש תוכנה למחיקת כונן קשיח ע"פ תקן DOD המחמיר

Featured Replies

פורסם

אני מניח שיש גם אופציות להצפנת מידע/מחיצות רגישות על הדיסק, ככה שגם אם מישהו משחזר את התוכן של הדיסק, בלי המפתח להצפנה הוא לא יוכל לגשת למידע עצמו.

• תגובות 39
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני סתם מביא את UBCD בתור דוגמה, הוא חבילה די שימושית של תוכנות שרצות מLIVECD ובין השאר יש שם תוכנות WIPE

wipept2.jpg

להכין תוכנה למחיקת דיסק כל אידיוט יכול כמעט... זה אחד הדברים הראשונים שמלמדים כשאתה לומד C... זה LOOP של כתיבה מחדש סה"כ

בגלל זה התוכנות האלו בעבר רצו מדיסקטים והיום מדיסקים, הם מזעריים...

אז זה בעיקרון לתת 20 שמות לאותה תוכנה,

ההבדל הוא בממשק בלבד, אי אפשר להמציא את הגלגל פה

הדבר היחידה הוא השינוי בכמות האלגוריתמים והתקנים שהתוכנה באה איתם... DOD יש לרובם אם אני לא טועה.

המחיקה הלוגית פשוט אומרת למערכת שמקום X הוא פנוי ואפשר לכתוב עליו, אבל האמת היא שהקובץ שהיה במקום X לא נמחק, פשוט לא מתיחסים אליו

מחיקה פיזית אומרת במקום X היה מידע Y עכשיו יהיה עליו 0. לא מתעלמים מהקובץ פשוט כותבים במקומו מידע אחר.

לוגי = מעמידים פנים שהקובץ נמחק

פיזי = כותבים מידע אחר במקום של הקובץ שנמחק

מה עושה כל תוכנה ממש שציינת למעלה ואיזה סוג מחיקה? וכמובן... עם מי מהן היה לך ניסיון ואת מי הכיא אהבת

פורסם

אני מניח שיש גם אופציות להצפנת מידע/מחיצות רגישות על הדיסק, ככה שגם אם מישהו משחזר את התוכן של הדיסק, בלי המפתח להצפנה הוא לא יוכל לגשת למידע עצמו.

::) נגיד שזה לא בדיוק נכון כי אתה בעצם כותב שכבת מידע חדשה ומוצפנת על השכבה הישנה הלא מוצפנת

שמבחינתנו לכתוב בהכל 0 ואז להסתכל בשכבה שמתחת זה הכל אותו דבר

מה עושה כל תוכנה ממש שציינת למעלה ואיזה סוג מחיקה? וכמובן... עם מי מהן היה לך ניסיון ואת מי הכיא אהבת

כולם עושים LLF, אחרת זה מיותר

אני אישית דוגל בsourceforge וכל מה שיוצא מהם

לכן: Darik's Boot and Nuke

אם אני לא טועה יצא לי לעבוד איתה כמה פעמים, שם אותה לפני השינה ולרוב בבוקר זה מוכן תלוי בכמה רחוק הגדרת לתוכנה לעבוד ואיזה גודל הקשיח שלך

dbimage.php?id=84362

פורסם

התכוונתי לשימוש בהארד דיסק חדש שרוצים לשים עליו מידע רגיש. צריך גם להיזהר על לדגול ב sourceforge שהרי זה רק אתר איכסון לפרוייקטים של קוד פתוח בלי בקרה על איכות / מוכנות התוכנות (לא שאין להם שמה כמה תוכנות ממש טובות).

אהבתי לקרוא למעלה את זה ש 2 אנשים קנו 500 הארד דיסקים משומשים ב EBAY וכל מני מקומות ורק 12 מהם היו לגמרי מאותחלים מחדש (זה המינוח, ולא LLF) וכל השאר הכילו מידע כמו מספר כרטיס אשראי וכל מני דברים.

פורסם

עצוב, אבל עכשיו זה בעיה כי גם יש לך את המידע עדיין על הדיסק אבל אתה לא יכול למחוק אותו.

פורסם
  • מחבר

עצוב, אבל עכשיו זה בעיה כי גם יש לך את המידע עדיין על הדיסק אבל אתה לא יכול למחוק אותו.

שמע, כבר עשיתי את זה פעם קודמת, פירקתי כמה ברגים וזרקתי את הפלטות ב4 פחים שונים בשכונה . . . ;D

פורסם

שרפת אותם לפחות לפני זה ?

פורסם
  • מחבר

שרפת אותם לפחות לפני זה ?

בוא לא נגזים, פשוט כופפתי אותם לרייש . . .. אחד קשרתי לאיזה כלב חמוד שמצאתי ליופי ולמען האמת אין לי מושג איפה הוא רץ איתו עד היום חח :lol:

פורסם

מקסימום מגנט רציני יעשה את העבודה (המינימלית הניתנת). בכ"מ את ההודעה שלי (מלפני 2 דפים) ייחסתי לפורמט פיזי

ולא לוגי. כל אחד שזוכר שפתאום תהליך הפירמוט התקצר משעה וחצי ל3 שניות גילה אז את הQUICK FORMAT ומחיקת

מערכת הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים