עבור לתוכן

מחפש תוכנה למחיקת כונן קשיח ע"פ תקן DOD המחמיר

Featured Replies

פורסם

תמיד השתמשתי בתוכנה מצויינת כזאת שגם מצפינה תקשורת בין שני כתובות IP בהן מותקנת התוכנה והיא נקראת INVISIBLE SECRETS הנדירה.

אני מחפש תוכנה שמוחק כונן קשיח או תיקיות. יש את האפשרות הזאת בתוכנה הנ"ל, אבל זה לא עובד לי טוב ומוחק חלקי קבצים ואת השם שלהם, משהו דפוק בזה.

המידע שיימחק כולל את כל סוגי הקבצים. נועד בשביל למחוק לחלוטין דיסק קשיח לפני העברתו לאדם אחר. (אני יודע שתמיד אפשר לשחזר, אבל אני גם יודע שתקן ה DOD מאוד חזק וכותב אפסים על מיקום הקובץ שנמחק מואז רק מעבדה מקצועית תוכל לשחזר את זה פיזית ותידרש השקעה משמעותית בשביל לבצע את זה שלא תהיה כדאית למי שמקבל את הכונן הקשיח.

אתגר חברים :)

זאת INVISIBLE SECRETS:

jyrzzmdm0nuj.jpg

• תגובות 39
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כרגיל, סופר טיפ מסופרמאמא. בדיוק חשבתי איזה קומבינציה כדאי לרשום בגוגל ופינקת אותי בתשובה... :yelclap:

עכשיו נשאלת השאלה האם למישהו פה יש ניסיון אישי עם אחת מהתוכנות האלה שמוחקת כוננים שלמים או תיקיות ויכול להמליץ על אחת טובה חוץ מהנ"ל...

פורסם

tuneup utillities 2008 מגיעה עם תוכנת מחיקה שנקראת tuneup shredder , יש כמה אופציות לסוג המחיקה, אחת מהן היא ע"פ תקן של DOD

(אגב, mcafee siteadvisor מזהיר מפני רובם המכריע של האתרים שעולים בתוצאות החיפוש שניתנו לך ומסמן אותם כאתרים מפוקפקים, לשיקולך)

פורסם
  • מחבר

תשמעו, בדקתי עכשיו כמה תוכנות, זה איך אומרים "טוב, אבל לא מצויין".

זה בעיקרון תוכנות חינמיות שצריך לגרור לתוכן תיקיות או רק קבצים וכל מיני טריקים בסגנון.

יש תוכנה שמבצעת FORMAT למחשב ששווה לנגיד 3 פורמטים רגילים או משהו כזה? אני מחפש תוכנה שמוחקת לעומק, מצידי שתבצע גרידה של הכונן, רק שלא יהיה אפשר לשחזר אותו(אבל כן להשתמש מחדש וליצור מחיצות) עם תוכנות כמו R-STUDIO שאצלי שיחזרה כונן לאחר 2 נפילות לוגיות ו3 פורמטים מלאים . . . :kopfpatsch:

פורסם

Darik's Boot and Nuke

התוכנה הכי טובה לנושא אני חושב. ובחינם.

אם אני זוכר נכון DOD זה 7 כתיבות 1 ו0, בתוכנה אתה יכול להגדיר אפילו יותר אם יש לך זמן לחכות.

פורסם

אתה לא יכול פשוט להעביר מגנט על ההארד דיסק? :-\

פורסם

היי

נסה עם GHOST

יש שם תוכנה בשם GDISK אשר מבצעת את זה ברמת דוס .

אפשר גם ללכת ל WD ושם יש תוכנה למחיקת HD .

פורסם
  • מחבר

Darik's Boot and Nuke

התוכנה הכי טובה לנושא אני חושב. ובחינם.

אם אני זוכר נכון DOD זה 7 כתיבות 1 ו0, בתוכנה אתה יכול להגדיר אפילו יותר אם יש לך זמן לחכות.

שמע, ראיתי את זה , אז דבר ראשון זה נראה טוב, אבל אני לא מוצא התקנה רגילה שמה. הוא מוריד לי התקנה רק ל DOK ועל ה SAN DISK CRUSER שלי זה מסרב להתקין וכותב שגיאות :s07: יש איזו תוכנה דומה עם GUI נורמלי אולי?

פורסם

ההתקנה לDOK צריכה לתת לך גם להתקין על FLOPPY אם יש לך, יותר נוח.

אני מעדיף לשים את זה על CD, יש קובץ ISO שאתה צורב בלי להסתבך.

תנסה את אלו:

קובץ ההרצה

קובץ הISO

פורסם
  • מחבר

ההתקנה לDOK צריכה לתת לך גם להתקין על FLOPPY אם יש לך, יותר נוח.

אני מעדיף לשים את זה על CD, יש קובץ ISO שאתה צורב בלי להסתבך.

תנסה את אלו:

קובץ ההרצה

קובץ הISO

אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר להתקין את זה רגיל כמו כל תוכנה נורמאלית אחרת ? ? ?

דיסקטים ? מה זה פה, שנות ה 90? 3 מחשבים אחרונים שלי בלי כונן דיסקטים . . . ו על DOK זה לא מצליח להתקין את זה . . . ISO זו אפשרות שאני לא רוצה כרגע, כי אני מחפש תוכנה מהירה. 500 ג'יגה לעשות לה DOD WIPE ב7 שכבות מקובץ פקודה על דיסק ייקח נצח.

אגב, עוד תוכנות, מישהו? תודה

פורסם

אלכס, לכל תוכנה כזו לוקח בדיוק 2.5 שניות לעלות לזכרון והיא פועלת משם. אתה לא תראה שום האטה בפעילות התוכנה.

אתה רציני בקשר לR-STUDIO? תמיד חשבתי שרק ממשלות יכולות לעשות שחזור ברמה כזו.

פורסם

למה שורת פקודה? התוכנה באה עם GUI, דוסי אומנם, אבל מה זה משנה.

המהירות, ד"א, נקבעת ע"י כמות האיטרציות שאתה בוחר וגודל הדיסק הקשיח.

אני לא התקנתי מהexe, אלא צרבתי את הiso אז אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, נראה לי שטותי לא ל"הקריב" CD מסכן שעולה שקל.

את ההסבר באתר קראת? מה בדיוק הוא לא נותן לעשות?

2.1 Creating the DBAN boot media on Microsoft Windows

-------------------------------------------------------

Double-click the 'dban-1.0.7_i386.exe' program to install DBAN to a

floppy disk or USB flash device.

You must use an account with full hardware access to create the DBAN boot

media. This means that you must be a member of the administrators group or

have similar privileges on your Microsoft Windows computer. Virus scanners

and domain policies can prevent you from creating the DBAN boot media.

The USB booting capabilities of many computers are incomplete or broken. Most

computers capable of booting from a USB device require that it report a

removable media type, and that it be unpartitioned and smaller than two

gigabytes (so that the BIOS can boot it like a floppy disk).

If the drive letter of your USB device does not appear in WinImage drive list,

then it is an unsupported media type. In particular, most USB+IDE bridge

implementations are unrecognized, which means that a 2.5 inch hard disk in an

external USB enclosure is incompatible.

פורסם
  • מחבר

אלכס, לכל תוכנה כזו לוקח בדיוק 2.5 שניות לעלות לזכרון והיא פועלת משם. אתה לא תראה שום האטה בפעילות התוכנה.

אתה רציני בקשר לR-STUDIO? תמיד חשבתי שרק ממשלות יכולות לעשות שחזור ברמה כזו.

1. בדיוק בגלל שיש לי ניסיון שחזור בתחום חיפשתי תוכנה שמוחקת בתקן DOD שזה UNITED STATES DEPARTMENT OF DEFENCE.

2. ממשלות פונות למעבדות שחזור מקצועיות כמו "טיק טק" או המעבדה השנייה (שכחתי את שמה) כי הן יכולות לשחזר HD שנפגע כתוצאה מקריסה פיזית כמו הטבעה במים (אם סוכן זר זרק אותו לנהר ליד ביתו כמו בעונה הראשונה של נמלטים שההוא זרק אותו לנהר מהחלון) אם הוא נשרף (אם הוא נזרק למשרפה של מסמכים סודיים) או הוא נותץ (נזרק מהחלון ע"י אותו סוכן) או אם כל דבר אחר קרה לו ע"י איזה גורם ממשלתי אחר. כמובן אני מדבר על משהו ממשלתי ברמות נמוכות במבצעים מיוחדים ישנן מעבדות של גורמים מיוחדים.

3. שחזור לוגי (סתם באת להיכנס לכונן יום אחד והוא כותב לך "PLEASE FORMAT THE DISC" כדי שתוכל להיכנס אליו כאילו הוא חדש מהחנות וממש מבאס) אתה עושה בעצמך עם R-STUDIO. שחזרתי ככה 450 ג'יגה לפני חודש.

למה שורת פקודה? התוכנה באה עם GUI, דוסי אומנם, אבל מה זה משנה.

המהירות, ד"א, נקבעת ע"י כמות האיטרציות שאתה בוחר וגודל הדיסק הקשיח.

אני לא התקנתי מהexe, אלא צרבתי את הiso אז אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, נראה לי שטותי לא ל"הקריב" CD מסכן שעולה שקל.

את ההסבר באתר קראת? מה בדיוק הוא לא נותן לעשות?

אני אנסה לשים את זה על IMAGE וזהו. יש עוד תוכנות מומלצות אגב, חוץ מזאתי?

ודבר שני בקשר לניסיון . . . למישהו יש ניסיון במחיקה עם התוכנה הזאת ואח"כ בדיקת ניסיון שחזור עם תוכנה ברמת R-STUDIO ? מעניין אם זה עבד.

פורסם

2-3 ברורים לי אני מדבר על שיחזור ממחיקה גמורה 3-4 פעמים כמו שתיארת ולא רק שיחזור הפרטישן או חומר שעדיין

נמצא על הדיסק ולא דרסו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים