עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית הסט הבא Easycall Desktop של LOGITECH

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות:

1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים.

2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301

אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH.

יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם.

תודה מראש

פורסם

סט מאוד איכותי ומשתלם .

פורסם
  • מחבר

תודה.

ומה לגבי המחיר?

פורסם

גם המחיר משתלם!

פורסם
  • מחבר

:)

אני יודע שהוא משתלם , זאת השאלה שלי , זה קצת יותר מדי משתלם...זה מדליק קצת נורות אדומות המחיר הזה לא?

אם אתה יכול תקרא שוב את מה שרשמתי

פורסם

גם אני חשבתי על הסט הנ"ל והופתעתי שבכמה מקומות הוא נמכר ב-400 .

בכל אופן חבר שלי התקשר לסקאי פי סי ואמרו לו שזהו המחיר הנכון ואין מה לדאוג.

כנראה אני אקנה משם את הסט. (גם יוצא טוב כי קניתי שם את המחשב ולא הייתה שום תקלה אז אני סומך עליהם! )

תתחדש ! :xyxthumbs:

ד"א קרא ביקורות על גיבור מחשבים לפני שאתה מזמין משם.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

פורסם

מצפייה במפרטים באתר הרשמי של logitech (האירופאי והאמריקאי), נראה שהסט הזה EasyCall הוא בעצם חיבור בין העכבר מהסט MX-3200 למקלדת מהסט LX-710 (בשינוי כמה מקשי קיצור - במקום עריכת תמונות אז שליטה ב- VoIP) + תוספת של רמקול (שמשמש גם כמשדר האלחוטי בין המחשב למקלדת-עכבר) וסט אזניה-מיקרופון.

ככה שממש לא הבנתי איך הסט הזה יוצא יותר זול משני הסטים האחרים (במיוחד שהמחיר המומלץ באתר האירופאי ובאתר הישראלי של הסט הזה גבוה יותר מהסטים האחרים).

night-fire / o.s - אם מישהו מכם באמת רכש את הערכה ואפילו הספיק לקבל אותה, אשמח אם תפרסמו מה דעתכם עליה, וגם האם במחיר הנמוך מקבלים ערכה חדשה, מקורית ומלאה..

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים