עבור לתוכן

סידור כבלים,צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הדיון הזה, ואימצתי את הרעיון לכבלים המסולסלים, לא רציתי לגנוב לו את הדיון אז פתחתי חדש.

אחרי הסידור (וניקיון מאסיבי), העפתי שתי מאוררים והטמפ' עדיין ירדו קצת (הליבות באיזה 2\3 מעלות), הגעתי לבעיה

img0474fd9.th.jpg

אין לי מושג מה לעשות עם הצמה הזאת שתקועה שם, יש שם את הכבלים של הUSB הקידמי, הכבלים מהספק ללוח אם, מולקס למאוררים והIDE, צריך עזרה איך לפתור את זה ומה לעשות עם הכבלים של הכ.מ

תודה מראש!

פורסם

1) למה לא לפצל את כבל ה-IDE ולדחוף את "שארית" הכבל מתחת\מעל\בין כונני הדיסקים?

2) תגזור את השאריות מהאזיקונים.

3) אם יש מרווח בין הלוח אם למארז, תנסה להעביר את המולקסים של המאוררים מאחורי לוח האם.

4) תנסה לדחוף את כל ה"שאריות" הכבלים מהספק מתחת\מעל הדיסק קשיח.

זה מה שאני עשיתי והמארז שלי נראה יותר נקי\מסודר משלך עם כי הוא Midi-tower ולא כולל סליבינג (קניתי סליבינג אבל מצד אחד לא בא לי לבזבז אותו על ספק ג'נרי כאשר אני בכל מקרה הולך לקנות חדש ומצד שני לא בא לי לשים את הסליבינג על החדש בגלל שגם אינני יודע אייך לשים אותו וגם אני לא רוצה להרוס\לבטל את האחריות של החדש).

העפתי שתי מאוררים

למה הורדת 2 מאוררים? הם יכלו להוריד עוד את הטמפ' אם רק היית מתקין אותם כראוי (ככה שהאווירודינמיקה תיהיה טובה).

פורסם
  • מחבר

מצטער על העיקוב, לא מצאתי את הזמן לסדר עד עכשיו.

את המאוורים הוצאתי כי הם עשו הכי הרבה רעש (מאוררים ג'נארים שפורקו ממחשב ישן)

תמונת האחרי:

img0476zh8.th.jpg

גלגלתי את הIDE, את המולקסים סידרתי ככה שהם יהיו בתחתית המארז אז הם פחות מפריעים, לכבלים של הUSB לא מצאתי פיתרון, ניסתי להעביר אותם בצד האחורי של המארז, אבל הם קצרים מידי.

העברתי את כול העסק אל מאחורי הרווח בין הכ.מ. למארז, יש שיפור, אבל עדיין יש לאיפה להתקדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים