פורסם 2008 בפברואר 317 שנים שלום חברים יש לי איזה תיבת אימייל בGMAIL שמסרתי את הכתובת שלה לכל מאן דבעי וכידוע התוצאה היא הצפת התיבה בספאם אז יצרתי אינסוף פילטרים ויש איזה כתובת של דואר ספאם שהפילטר לא משפיע עליה כלומר אפילו שהגדרתי לסנן דואר מהכתובת הנ"ל עדיין אני מקבל ממנה דואר ספאם יש למישהו איזה עצה ? או שזה מקרה אבוד ? תודה חבר'ס
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר אני מקבל דואר ספאם נגיד מהכתובת ***@ZZZZZZ אז הגדרתי לכל דואר שיגיע הכתובת הנ"ל לעשות FORWARD בחזרה ל ***@ZZZZZZ ועדיין אני מקבל דואר זבל מהם כאמור מאותה כתובת ***@ZZZZZZ אפילו שיצרתי פילטר לכתובת הזאת
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים כשיש הודעות מהמייל הזה בתיבה שלך האם בתחתית הפילטר אתה רואה את ההודעות מאותם המיילים?(הכוונה, האם הג'ימייל מצליח לשייך את אותם הודעות לאותו הפילטר).
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר הייתי קצת עסוק ... תגיד VATOS LOCOS איפה אני רואה בג'ימייל שהפילטר משייך את ההודעות ?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים כשאתה יוצר פילטר או עורך פילטרבמסך השני של העריכה (איפה שאתה בוחר מה לעשות עם ההודעה SKIP\MOVE\DELETE וכו') בחלק התחתון של המסך צריך להיות לך Search results שמראה את כל המיילים שיש לך שעונים על התנאים (בשביל לוודא שהתנאים שהקשת נכונים וחלים על המיילים כמו שאתה רוצה).
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר כן הם מופיעים אני חושב שעליתי על הבעיה שיצרתי את הפילטרים , את התיבה SKIP INBOX(ARCHIVE IT תמיד ביטלתי אותה עכשיו ראיתי שכל הפילטרים שלי מוגדרים SKIP עברתי פילטר פילטר ומחקתי את הסקיפ הזה , כמובן עשיתי UPDATE FILTER ועדיין ה הסקיפ הזה מסומן מה אי אפשר לבטל את זה ?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים עריכה:צודק בדקתי אצלי, גם אני בחרתי רק DELETE וזה מוסיף את ה ARCHIVE אוטומטיתאבל זה לא ממש משנה אצלי משהו זה עדיין מוחק וזהו.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים הפילטרים שיש עליהם skip inbox + deleteלא מגיעים ל TRASH שלי.אגב, סתם מצאתי בגוגל למי שרוצה שכל מה שגוגל מעיף לתיקיית SPAM ימחק אוטומטית, אפשר לרשום בפילטר במשבצת של "HAS THE WORDS"is:spamולמחוק אותם אוטומטית.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר נחמד מאוד כמעט הרמת ידים מהתיבת דואר המסכנה הזאת שעברה כל כך הרבה ספאם תודה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.