עבור לתוכן

התלבטות קשה

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות:

- sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות)

- sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ)

אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה.

עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר.

על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה.

כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.

פורסם

למה סוני?

המצלמות לא מצטיינות בדבר, לדעתי לפחות.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא קראתי ביקורות מאוד חיוביות במיוחד על ה T 100

האם אתם גם שותפים לדעה של "למה סוני" ומהם לפי דעתכם האלטרנטיבות למרות שאני די סגור על אחד מהדגמים האלו

אבל אני פתוח לשמוע דעות שונות...

פורסם

אתה חייב להיות יותר ממוקד אם אתה רוצה לקבל המלצה טובה.

- sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות)

בתנאי תאורה טובים כמעט כל מצלמה דיגיטלית סבירה היום תוציא "גלויות", אפילו האולימפוס C220Z הישנה שלי הוציאה בתנאי תאורה טובים תמונות נוף יפות (עד שהגדלת אותן).

אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה.

עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר.

יש קשר הדוק בין עניין המשקל והנוחות לאיכות התמונות. אתה בפירוש תוציא תמונות פחות טובות עם מצלמה שלא נוחה לך. צילמתי עם הדגם הקודם ל-T100 והוא היה לי מאוד מאוד לא נוח, עד שבשלב מסוים התחשק לי להעיף אותו לכל הרוחות (מה שלא התאפשר לי למרבה הצער כי זה היה באמצע חדר ניתוח). היה לי קשה להכנס למצבי צילום אידיאליים איתה, האחיזה לא הייתה מדויקת, וכל לחיצה על המחשף הזיזה מאוד את המצלמה.

ה-H9 מקבלת ביקורות לא רעות אבל יש למתחרים באותה קטגוריה של גודל ומחיר יתרונות לא מבוטלים.

חוץ מזה המצלמות כל-כך שונות זאת מזאת שאין שום אפשרות להמליץ על מי מהן. בבקשה פרט מה אתה מחפש במצלמה, מה רמת הידע הנוכחי שלך בצילום ולאן אתה שואף להגיע ומהם האוביקטים המועדפים עליך לצילום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים