פורסם 2008 בפברואר 217 שנים הי,קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה...מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה?תודה רבה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אם רק התקנת, עדיף להתקין XP שהוא כבר מובנה עם SP2 ואז לא תהיה את הבעיה (אחרת צריך אחרי ההתקנה להגדיל את המחיצה עם תוכנה חיצונית). או שכמובן אפשר ליצור מחיצה נוספת מהשטח הפנוי בתוכנת ניהול הדיסק הפנימית.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר התקנתי SP2 והמחשב עדיין לא מזהה. מה צריך לעשות? יש קישור למדריך כלשהוא?תודה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מה לא מזהה ? המחיצה לא תגדל לך באופן פלאים, בדקת האם יש שטח לא מנוצל במנהל הדיסקים הפנימי של חלונות ?
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר תשמע אני לא ממש מבין במחשבים אז יכול ליהיות שהשאלות שלי נשמעות לך טיפשיות...בכל מקרה איך אני מגדיל את המחיצה?תודה על העזרה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אתה צריך תוכנה מיוחדת כמו Acrhonis Disk Director (אולי תוכנות חינמיות כמו gparted על livecd של לינקוס יעבוד גם כן). אם עדיין לא התקנת דברים על הדיסק הכי פשוט זה להשיג XP עם SP2 מובנה עליו, ואז בשלב ההתקנה תוכל ליצור מחיצה אחת גדולה (כמו שאמרתי מקודם).
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לחצן ימני על המחשב שלי>ניהול>>ניהול דיסקים..תבדוק שם אם יש לך שטח לא מנוצל...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים תעשה הרחבת מחיצה עם ACRONIS DISK DIRECTOR SUITEעם ה-XP אין לך אפשרות להרחיב את המחיצה, רק ליצור מחיצה נוספת לשטח הלא מנוצל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.