עבור לתוכן

בעיה ב javascript

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות אתה מציע?

אני יעשה סריקה ב spybot, אני יעדכן פה אם זה ישנה משהו.

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה תוכנות אתה מציע?

spybot כמו שאמרתי ועם הAVG שלך :)

פורסם
  • מחבר

spybot כמו שאמרתי ועם הAVG שלך :)

:D

עשיתי סריקה עם שניהם וכל מה שהם מצאו זה כמה cookies >.>

אז כנראה זה גם לא ספייוור. :\

יש לכם עוד רעיונות?

ד"א

עבדתי במחשבים של ביה"ס עם assembley, איך אני יכול להיכנס לזה דרך הxP? [יש לי שעורים בזה ואני צריך לבדוק אם עשיתי אותם טוב ^^]

פורסם

לא התכוונתי שבגלל הספייוור יש את הבעיה הזאת , רק אמרתי שיש לך ספייוור ...

אחד מהתוכנות שיש לך נגד ספייוור , לדעתי זה SUPERANTISPYWARE או WINPATROL , חוסמות הרצת JAVASCRIPT .

ומה הקשר עכשיו אסמבלי ? :D אתה רוצה דיבאגר לאסמבלר ?

פורסם

גם אני התקנתי AVG מחקתי אותו ומאז יש לי את אותם בעיות כמו שלו יש

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי שבגלל הספייוור יש את הבעיה הזאת , רק אמרתי שיש לך ספייוור ...

אחד מהתוכנות שיש לך נגד ספייוור , לדעתי זה SUPERANTISPYWARE או WINPATROL , חוסמות הרצת JAVASCRIPT .

ומה הקשר עכשיו אסמבלי ? :D אתה רוצה דיבאגר לאסמבלר ?

פתאום נזכרתי שיש לי שיעורים בזה, ואין לי שמץ של מושג איך נכנסים לזה, אז חשבתי כבר לשאול פה במקום לפתוח עוד נושא. :)

אין לי מושג מה זה דיבאגר, אבל אם זה בחינם, אז למה לא? : P

קצת מוזר ששני התוכנות האלו חוסמת, כי יש לי אותם כבר לפחות 3 חודשים.

וכמו ש||\|| אמר, גם אצלו זה קרה אחרי שהוא מחק אנטי וירוס, רק שבמקרה שלי זה אחרי nod32.

אני יתחיל למחוק תוכנות מהמחשב.. נראה אם זה יעזור.

פורסם

אתה רוצה תוכנה שבה אפשר לכתוב/להריץ קוד של אסמבלר ?

במה אתה משתמש בביה"ס ?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה תוכנה שבה אפשר לכתוב/להריץ קוד של אסמבלר ?

בבקשה

אני יודע במחשבים של ביהס יש כזה בצד למעלה את כל ה אוגרים, ascii וכל הדברים האלו,נכנסים לזה דרך הוינדוס, רק שאני לא ממש זוכר איך.

אם יש לך תוכנה כזואת זה יעזור לי מאוד. [אני זוכר כותבים משהו masn \monitor, אם אתה יודע איך נכנסים לזה זה יעזור מאוד ]

בקשר לבעיה הראשונה שלי.. מחקתי את כל התוכנות ועשיתי ריסט וזה עדיין לא עוזר. :\

מחקתי כל תוכנה לא שימושית, נשארתי רק עם אימיול AVG, spybot ועוד כמה תוכנות לסרטים\עריכה. וכמובן משחקים, אבל לא נראה לי שזה מה שעושה את הבעיה...

נראה לי רק פירמוט יעזור פה. :(

פורסם

לא אל תפרמט פתרתי את הבעיה התקנתי אנטי וירוס אחר אני התקנתי kaspersky עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום אבל כשזה סיים את הסריקה זה פתר את הבעיה עכשיו הכול עובד לי פשוט תתקין אנטי וירוס אחר ותעשה סריקה ותחכה שזה יסיים

זה אמור לתקן את הבעיה

פורסם
  • מחבר

אתה לא זוכר את התוכנה שאתה משתמש בה בביה"ס ?

הנה אחד אבל אני לא בטוח שזה מתאים לך :

http://www.softpedia.com/get/Programming/Debuggers-Decompilers-Dissasemblers/Assembler-IDE.shtml

או שתחפש באותו אתר מה שמתאים לך .

ההורדה שם דפוקה, וגוגל מביא לי אתרים בגרמנית. S: אין לי שמץ של מושג בתוכנות ASM, אז לא ממש יודע מה להוריד. ואני רואה הרבה פורומים כבר לא תומכים ב ASM :( רק הבית ספר שלי מלמד את השפה הזואת? :S

עוד דבר שמעצבן בקשר ל java הזה, גם החיפוש במחשב לא עובד לי. >.<

אם למישהו יש מושג איך לפטור את זה, אני יעריך את זה מאוד :D ממש לא בא לי לפרמט את המחשב :(

עריכה:

לא אל תפרמט פתרתי את הבעיה התקנתי אנטי וירוס אחר אני התקנתי kaspersky עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום אבל כשזה סיים את הסריקה זה פתר את הבעיה עכשיו הכול עובד לי פשוט תתקין אנטי וירוס אחר ותעשה סריקה ותחכה שזה יסיים

זה אמור לתקן את הבעיה

רציני? :D

אני מוריד את זה עכשיו ובודק :)

פורסם

מה שאתה עכשיו לא קשור לjava script אלא לאיזשהם רכיבי אבטחה שמופעלים אצלך במערכת או רכיבים שנפגמו

אני בכל מקרה מציע לבצע שחזור מערכת במידה ושום דבר לא עוזר.

אסמבלי זאת "שפת סף" כלומר שפה שעובדת ב low level עם רכיבי החומרה והיא תמיד היתה רלוונטית.

מה שאתה מדבר זה כנראה קומפיילר לאסמבלי...

תקרא פה אם יש לך בעיה עם אנגלית:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%A1%D7%A3

פורסם

את מה מוריד עכשיו עכשיו ?

וכן הכול עובד לי מצויין אחרי הסריקה

פורסם
  • מחבר

מה שאתה עכשיו לא קשור לjava script אלא לאיזשהם רכיבי אבטחה שמופעלים אצלך במערכת או רכיבים שנפגמו

אני בכל מקרה מציע לבצע שחזור מערכת במידה ושום דבר לא עוזר.

אסמבלי זאת "שפת סף" כלומר שפה שעובדת ב low level עם רכיבי החומרה והיא תמיד היתה רלוונטית.

מה שאתה מדבר זה כנראה קומפיילר לאסמבלי...

תקרא פה אם יש לך בעיה עם אנגלית:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%A1%D7%A3

בנתיים אני מנסה עם kaspersky, אם לא יעזור אני ישחזר מערכת.

עכשיו, נגיד ואני משחזר, איזה קבצים אני הולך להפסיד? אם התקנתי משחק אתמול הוא ימחק?

בקשר ל ASM, אני בעקרון צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה, כלומר לכתוב תוכנה, ושתהיה קלה להבנה, אחרי הכל אני רק מתחיל. ^^

את מה מוריד עכשיו עכשיו ?

וכן הכול עובד לי מצויין אחרי הסריקה

אני הורדתי את האנטי וירוס מהאתר שלהם, עוד בערך שעה הוא יסיים את הסריקה, נראה אם זה עוזר. :)

פורסם

שחזור מערכת, כלומר repair מתוך התקנה של חלונות, לא מוחק שום דבר אבל כדאי שתנסה שחזור דרך נקודות שחזור לפני אם יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים