עבור לתוכן

בניית מאגר תוצאות RMAA לכרטיסי קול - אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מניח שאילו מכם אשר מתעניינים קצת בתחום כרטיסי הקול מכירים את תוכנת RMAA. בין אם זה מהביקורות שביצעתי כאן באתר, ובין אם זה ממדידות לרכיבים חיצוניים (מגברים בשרשור לכרטיס לדוגמא).

עם הזמן, כשבדקתי כרטיסי קול, דאגתי לשמור את התוצאות. למרות שברור כי יש גבול למה שמספרים יכולים לספר, גם להם יש חשיבות. מדידות של כרטיסים הינם דבר חשוב בכדי לעמוד על איכות רכיבים ותכנון מעגל, על כמות רעשי הרקע, זליגה בין ערוצים, ועוד.

המידע שישנו בידיי כרגע הוא מדידות של כרטיסים הבאים:

Asus Xonar D2

Razer Barracuda

EMU 1212M

Creative X-Fi XtremeMusic

Realtec ALC850

אני רוצה כאמור, לבנות מאגר של מדידות על כרטיסים רבים ככל הניתן בכדי שנוכל לפרסם אותו כאן והוא יהיה מעין "מאגר ידע" של כרטיסי קול. לצורך כך, דרושה לי עזרה. מי מכם שמוכן לעזור, מה שאומר למדוד את כרטיס הקול שברשותו ולשלוח לי את התוצאות בקובץ .sav של RMAA.

כתבתי לפני זמן מה מדריך של שימוש בתוכנה, קישור למדריך.

אומנם השימוש בתוכנה לא דורש יותר מדי, רק כבל שיחבר בין היציאה של הרמקולים לכניסה של ה-Line, ובערך 10 דקות של מדידה לכל הבדיקות יחד, אך כן יש תלות (גם אם לא גדולה) במחשב הבדיקה, ובצורה שבה מבצעים את הבדיקה.

מי שמוכן לעשות זאת, בבקשה לשלוח לי את הקבצים או בהודעה פרטית/לצרף להודעה בדיון הזה/לשלוח לי למייל. מעבר לבניית המאגר, אני חושב שזה יכול להיות נחמד לכל אחד לדעת איך הכרטיס שברשותו מתמודד מול כרטיסים אחרים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים