פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני ממש צריך את זהלא סתם שיגעון או ביזבוז כסףקיצור אני כבר משהו כמו חודשיים מחכה לסט של מיקרוסופט שמבוסס על הבלוטותוכמובן שהוא לא כל כך מגיע (אני יודע שזה עולה 150$)קיבלתי הצעה של 380 שקל על הסט האלחוטי/אופטי של מיקרוסופטמה אתם אומריםשווה לקחת או לחכות לבלוטות (אני צריך את זה למרחק של 5 מטר בערך)
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים מחבר ושאני חוזר על זה שובכנראה שבפעם הראשונה לא הבנתאם אין לך מה להגיד לגבי השאלה שלי תשתוקעכשיו יש מישהו שיכול לענלות לשאלה ששאלתי ולא למשהו אחר?
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים אם אתה יכול לחכות לBLUE תזכה לשכר טוב כי העתיד הוא עם הBLUE אבל אם תקנה עכשיו רגיל לדעתי בסוף תצתרך לקנות BLUE כי הרבה מכשירים יעבדו התקן
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים בינתיים זה אסור בחוק, לא? הצבא משתמש בבתדרים האלו.בסט שלקחת העכבר הוא פשוט או אופטי?
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר לקחתי בסוף את ה wireless optical desktop 380 שקל הבלוטות עולה 150$ בחול וחלק מהתדרים שהוא עובד בהם לא חוקיים בארץ (לשימוש צבאי) אין טעם להבריח מחו"ל כי לא יהיה עברים במקלדת ככה שיקח הרבה זמן עד שיצליחו להתאים אותו לארץ אם בכלל...
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר לא סובל את השטויות האלה שזה שבורחשבתי על זה אבל זה לא נוחשלא נדבר על זה שזה עולה עוד 200 שקל...אני לא מבין מה אנשים מוצאים בזה
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים יקח הרבה הרבה זמן עד שנראה פה בלוטות'.מקלדת ארגונומית הרבה יותר נוחה אחרי שמתרגלים, אבל אם זה לא מה שאתה מחפש, אז זה לא קשור.והבחור שהתעצבנת עליו צודק, קנה מטען ובטריות חזקות.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים לפי דעתי מקלדת אלחוטית זה מאוד מיותר... אבל תתחדש בכל מקרהעריכה: NICE1 יש באמת הבדל גדול??? הארגונומיות הרבה יותר נוחות??
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר אני מסכים איתך שמקלדת אלחוטית זה דבר מיותר בדרך כללרק שבמקרה שלי יש לי בעיה רצינית של מקום בשולחן והכבל של המקלדת מתוח לגמרי (אני יודע שיש מאריך) ובכלל המסך הענקי הזה מפריע למקלדת ככה שחשבתי על מקלדת אלחוטית כפתרון (ואין סיבה בתכלס שלא זה בקושי אוכל בטריות ונותן יותךר נוחות)לעומת זאת עכבר אלחוטי זה דבר מאד מאד נוח למרות החיסרון של הזלילת בטריות
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים לפי דעתי מקלדת אלחוטית זה מאוד מיותר... אבל תתחדש בכל מקרהעריכה: NICE1 יש באמת הבדל גדול??? הארגונומיות הרבה יותר נוחות??הבדל גדול למי שמורגל לזה..
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מישהו שאל על בטריות נטענות?לא נראה ליאז אל תגיב במה שלא קשוראתה לא הבנת בכלל על מה הוא דיבר, אז אתה אל תגיב.היא דיבר על עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק שלא צריך להחליף לו בטריות, כי הבטריות שלו נטענות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.