עבור לתוכן

לגבי חיבור רמקולים למחשב - צריך מגבר?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מערכת סטריאו בבית, והגעתי למסקנה שאני לא צריך אותה, כי אני יכול לנגן הכל מהמחשב. למעשה אני צריך רק את הרמקולים ולא את המערכת עצמה.

חיברתי את המחשב ישירות לרמקולים דרך היציאה של האוזניות ושמעו חלש מדי (בטח לא מפתיע אתכם, מנוסים שכמותכם).

השאלה שלי היא איך אני גורם למוסיקה מהמחשב להגיע לרמקולים ושהווליום יהיה חזק מספיק, בלי לחבר בניהם מערכת סטריאו שלמה (עם CD, רדיו, וכו וכו).

פורסם

תן פרטים על רמקולים ואגיד לך איזה מגבר אתה צריך :xyxthumbs:

פורסם

אני מאמין שכל מגבר יעשה את העבודה!

פורסם

הכי פשוט שתשתמש במערכת שלך כמגבר...אם יש לה אפשרות כזאת(line in)

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשתמש במערכת כמגבר, אבל כל הרעיון היה להיפטר ממנה ולהישאר רק עם הרמקולים.

חוץ מזה, אני רוצה גם להבין קצת יותר על איך זה עובד מתוך סקרנות.

אז אלו הפרטים המלאים של המערכת (ורוב הדברים פה אני לא יודע מה הם אומרים, אבל אתם בטח כן) -

Amplifier:

Output power: 150W total power, 2X70 FTC (6 om, 60kHz-12.5kHz, 10% THD)

Signal to noise ratio: >= 75 dBA (IEC)

Frequency response: 50-20000 Hz, -3 dB

Input Sensitivity: AUX\CDR ln: 500 mV/1V

Output Speakers: >= 6 om

Speakers:

System: 2 way, Bass reflex

Impadence: 6 om

Woofer: 1X5.25"

Tweeter: 1X1.75" Ferroloid cooled

אם מישהו מוכן לתרגם לי חלק מזה, אני אשמח

פורסם

א. כדי שתשאיר את המערכת כי היא באמת תגביר את האות בצורה לא רעה וגם אם אתה אוהב\רגיל לאקולייזר של המערכת זה תקף גם לליין אין

ב. איך אתה מתכוון לחבר את הרמקולים למחשב?

ג. אאל"ט המחשב מוציא אות מוגבר, לא יודע אם ברמה של רמקולים, אבל אזניות אתה יכול לחבר ישירות למחשב זה האומר שהוא מספיק מוגבר כדי שתשמע משהו

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הגעתי למסקנה הנחרצת שאני צריך מגבר.

השאלה היא איזה מגבר הכי זול וקטן אני יכול למצוא.

לפי ההגיון שלי, אם מערכת סטריאו הכי זולה עולה בסביבות 250 ש"ח והיא כוללת גם רמקולים, CD וכו', אז רק מגבר יכול אולי לעלות משהו בסביבות 50 ש"ח.

הבעיה היא שב- zap ראיתי מגבר הכי זול ב- 450 ש"ח. איך זה יכול להיות? אולי לא חיפשתי נכון?

פורסם

שתמע אני לחלוטין לא מבין אותך...

יש לך מערכת...למה לא להשתמש בה? למה לקנות חדש?

מגבר טוב עולה הרבה כסף...

אני אישית השתשמשתי במיני מערכת ישנה של ההורים בתור הפלט של האודיו....עד שהיא נשרפה...

כעת אני משתמש ברמקולים כשהם מחוברים למגבר שמצוי ברמקולים פושטים למחשב....והאיכות בהתאם....

פורסם
  • מחבר

שתמע אני לחלוטין לא מבין אותך...

יש לך מערכת...למה לא להשתמש בה? למה לקנות חדש?

מגבר טוב עולה הרבה כסף...

אני אישית השתשמשתי במיני מערכת ישנה של ההורים בתור הפלט של האודיו....עד שהיא נשרפה...

כעת אני משתמש ברמקולים כשהם מחוברים למגבר שמצוי ברמקולים פושטים למחשב....והאיכות בהתאם....

תשמע, אין לי חדר גדול. אם אני יכול להעיף ממנו משהו גדול שאני לא צריך, אני אעשה את זה.

השאלה אם יש או אין מגבר זול כזה. הרי כמו שאמרתי, אפשר למצוא מערכת שלמה בסביבות 250 שקל, אז כמה כבר יכול לעלות מגבר?

פורסם

נשמע כאילו לך יתאימו רמקולים למחשב איכותיים וזהו....

כמו שכתבתי מגבר איכותי יעלה הרבה כסף...ויתפוס מקום.

יש רמקולים למחשב בהם יש מגבר פנימי איכותיים...אולי כדאי לך ללכת על זה....

atp3 מישהו?

פורסם
  • מחבר

נשמע כאילו לך יתאימו רמקולים למחשב איכותיים וזהו....

כמו שכתבתי מגבר איכותי יעלה הרבה כסף...ויתפוס מקום.

יש רמקולים למחשב בהם יש מגבר פנימי איכותיים...אולי כדאי לך ללכת על זה....

atp3 מישהו?

הסתכלתי על atp3. הם עולים 350 ש"ח.

אני ממש לא צריך עוד רמקולים. כל מה שאני רוצה זה לחבר את הרמקולים שיש לי כבר ולשמוע איתם.

אני גם לא צריך איכות בכלל - רק לשמוע סביר (נאמר - איכות של רדיו בקליטה סבבה). זאת אומרת שהמגבר הכי זול (גם זה שיש בסט רמקולים הזה לדוגמה) יספיק לי.

אבל חבל לי לקנות עוד רמקולים כי כבר יש לי והם עובדים טוב.

אולי יש איזה מוצר בכל זאת שיכול להתאים לי?

פורסם

אמרתי לך מה אי עושה...

תשיג רמקולים ג'נרים למחשב כאלה שיש בהם כפתור ווליום -כלומר שיש בהם מגבר פנימי,אם אין בנמצא תקנה או תשיג.

בדר"כ מבנה הרמקולים למחשב הוא שבאחד הרמקולים נמצא המגבר, וממנו יש יציאה לרמקול השני.

תפתח את הרמקול עם המגבר...נתק את הרמקול עצמו מהמגבר ובמקום תוסיף עוד חיבור חיצוני, אליו תחבר את הרמקולים שלך....

זה לא תופס הרבה מקום...לא עולה הרבה ועושה את העבודה בצורה הבסיסית...

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך מה אי עושה...

תשיג רמקולים ג'נרים למחשב כאלה שיש בהם כפתור ווליום -כלומר שיש בהם מגבר פנימי,אם אין בנמצא תקנה או תשיג.

בדר"כ מבנה הרמקולים למחשב הוא שבאחד הרמקולים נמצא המגבר, וממנו יש יציאה לרמקול השני.

תפתח את הרמקול עם המגבר...נתק את הרמקול עצמו מהמגבר ובמקום תוסיף עוד חיבור חיצוני, אליו תחבר את הרמקולים שלך....

זה לא תופס הרבה מקום...לא עולה הרבה ועושה את העבודה בצורה הבסיסית...

זה *בדיוק* משאני מתכוון לעשות. ותודה על התשובות. לא חשבתי שהפתרון הכי טוב יהיה לקנות משהו חדש ולפרק אותו ..:)

יבואן פלוני - אם אתה קורא את זה, אנא הבא עמך מגברים זולים בביקור הבא שלך בסין ותמכור אותם כאן בישראל.

פורסם

אגב למרות שרמקולים פושטים לא צריכים לעלות יותר מ30 ש"ח יש הרבה אנשים בעלי רמקולים כאלו מיותרים...

תוכל אולי למצוא כאלה למסירה בפרוייקט אגורה:

www.agora.co.il

חשבתי גם על לקחת את המגבר ולהכניס אותו בקופסא ריקה של כונן cd ישן ולהתקין אותו בתוך drive bay ריק,כך שכפתורי ההפעלה יהיו בפאנל הקדמי של המחשב,גם אלגנטי וגם תופס פחות מקום...

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים