עבור לתוכן

עזרה בשיפור סירקולציית האויר במחשב - יש תמונות

Featured Replies

פורסם

המפרט הוא כזה: מעבד Q6600 ספק Liberty 400, שני סטיקים של זיכרון 1GB OCZ, כרטיס 8800GT של פליט, לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט.

וכל שאר הרכיבים, כתוב במפרט שלי. אה והקירור למעבד הוא Spire SP507B7-U DiamondCool..

לא בדקתי את טמפ' המעבד במאמץ, אבל ברגיל זה 38,38,35,35 הכי נמוך שזה הגיע במנוחה זה 32,32,27,27 בערך.

כרטיס המסך: מאוורר 33 אחוז: מנוחה- 40מעלות, מאמץ- 55 מעלות מאוורר 100אחוז: מנוחה- 32מעלות, מאמץ- 46מעלות

כפי שתראו בתמונות, המארז דיי גדול, יש שם שני כוננים קשיחים האחד 250GB SATA והשני ATA 40GB ומאחוריהם במארז יש 3 סלוטים למאווררים 80מ"מ כאשר הם מסודרים במאונך, אבל יש שם בפועל רק שניים. בסלוט העליון והתחתון (באמצע ריק), הם מכניסים אוויר למארז.

חוץ מזה, ניתן לראות את כל השאר בתמונות. בצד השמאלי של המארז (שנפתח) יש מול הכוננים הקשיחים 3 סלוטים למאווררי 60מ"מ אך כיוון שהם יקרים לפי מה שראיתי, לא משתלם לשים כאלו, אך אני יכול להתקין 80מ"מ, שניים כאלו, אם אתם חושבים שזה טוב. ומול המעבד יש כניסה למאוורר 92מ"מ וקצת מתחת גם יש אחת שהיא בידיוק מתחת לכרטיס המסך וגם היא 92מ"מ

ספק הכח יש לו מאוורר מעל המעבד ששואב מהמארז החוצה. (מאחור אין מאוורר) ויש 120מ"מ ליד המעבד שמוציא אויר. זהו זה.

dscf0810ds7.jpg

dscf0812ws6.jpg

dscf0813nj3.jpg

dscf0835oy6.jpg

dscf0840yl2.jpg

dscf0854an6.jpg

dscf0875vm6.jpg

dscf0893jq7.jpg

dscf0895ll2.jpg

פורסם

אתה לא צריך להשתגע יותר מדי...שניים מכניסים אחד מוציא..זה מספיק..

אם אתה רוצה אתה מוזמן להתקין עוד מאוורר (92מ"מ) בדלת...

מה גם שבמידות הנ"ל של המאווררים צריך להתחשב ברמת הרעש....

והטמפ' שלך טובות..

פורסם

ואל תשכח לסדר את הכבלים שלא יפריעו לזרימת האוויר- להסתיר אותם מאחורה

פורסם

עד כמה שההבנה שלי מוגבלת

תנקה..

המאווררים שלך פשוט מצופים אבק S:

פורסם

יש לנו מארז די דומה, המארז שלך נראה נורא.

לפני שהייתי חושב על מיקום מאווררים אתה צריך לסדר\להסתיר את כל החיווט.

פורסם

הייתי ממליץ להצמיד מאוורר אחד או שניים לכלוב של ההארדיסקים, שידחפו אוויר לכיוון הלוח.

פורסם

לפי דעתי הכי טוב זה לעשות קצת מודינג.

אני הייתי עושה סידור חוטים עצבני. מעיף את הכלוב של הכוננים הקשיחים, ושם מאורר 120 מילימטר במארז מקדימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים