עבור לתוכן

מיקרוסופט רוצה לקנות את Yahoo

Featured Replies

פורסם

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7222114.stm

Microsoft has offered to buy the search engine company Yahoo for $44.6bn (£22.4bn) in cash and shares.

The offer, contained in a letter to Yahoo's board, is 62% above Yahoo's closing share price on Thursday.

Yahoo cut its revenue forecasts earlier this week and said it would have to spend an additional $300m this year trying to revive the company.

It has been struggling in recent years to compete with Google, which has also been a competitor to Microsoft.

• תגובות 56
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפחד מגוגל עושה את שלו :smile1:

פורסם

קראת מה כתוב שם בכלל? הם רק זורקים רעיונות איך יקראו לחברה אם יקנו את Yahoo

פורסם

מיקרוסופט כבר גיששו לפני שנה לגבי אופציה זו. כיום המצב של יאהו גרוע ולפני חודש פירסמו אנשים מבנים שצפויים פיטורים של מאות עובדים בשבועות הקרובים לאור הביצועים הירודים של המניה (שכבר שנים מדשדשת לה) וזה שההנהלה שלה לא ממש יודעת מה היא רוצה מעצמה. פעם איחוד כזה נראה מגוכח, היום נראה מגוכח שזה לא יקרה. ליאהו יש הרבה טכנולוגיות טובות בפיתוח וכמובן שיש להם קלפים חזקים בשוק כמו עמוד בית הכי פופלרי בארה"ב, שרותי מייל ובורסה וכו' ויש מצב שאינטגרציה עם מיקרוסופט יכול לחזק את 2 החברות (בהנחה שהמיזוג הארגוני יעבור בשלום).

יש כבר הרבה ידיעות על זה שעסקה כזו תצטרך לעבור אישור ובדיקה קפדנית של הממונה על הגבלים עסקיים בארה"ב.

פורסם

אני לא רואה סיבה לקנות את יאהו האתר הזה הולך למות והוא דועך יותר ויותר עם הזמן

פורסם

יאהו זה לא אתר, זה חברה גדולה (13 אלף עובדים) ומאוד פופלרית בארה"ב (העמוד בית שלה הוא אחד מהנצפים ביותר) ויש לה מחלקות מחקר ופיתוח די מתקדמות בתחומי האינטנרט וכמה מיזמים מוצלחים (לדעתי yahoo mail הוא אתר המייל הכי טוב באינטרנט כיום).

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט כבר גיששו לפני שנה לגבי אופציה זו. כיום המצב של יאהו גרוע ולפני חודש פירסמו אנשים מבנים שצפויים פיטורים של מאות עובדים בשבועות הקרובים לאור הביצועים הירודים של המניה (שכבר שנים מדשדשת לה) וזה שההנהלה שלה לא ממש יודעת מה היא רוצה מעצמה. פעם איחוד כזה נראה מגוכח, היום נראה מגוכח שזה לא יקרה. ליאהו יש הרבה טכנולוגיות טובות בפיתוח וכמובן שיש להם קלפים חזקים בשוק כמו עמוד בית הכי פופלרי בארה"ב, שרותי מייל ובורסה וכו' ויש מצב שאינטגרציה עם מיקרוסופט יכול לחזק את 2 החברות (בהנחה שהמיזוג הארגוני יעבור בשלום).

יש כבר הרבה ידיעות על זה שעסקה כזו תצטרך לעבור אישור ובדיקה קפדנית של הממונה על הגבלים עסקיים בארה"ב.

אני חושב שMS הולכת לקנות סוס מת שלא באמת יעזור לה נגד גוגל

גוגל מצליחה הרבה יותר מYAHOO ואני לא רואה שזה הולך להשתנות בקרוב

ובנוסף לMS יש את השרותים שלה שחלקם מתחרים בYAHOO

מה שאומר שזה בעייתי מאוד וכנראה חלק מהשרותים יתפוגגו להם

פורסם

יאהו זה לא אתר, זה חברה גדולה (13 אלף עובדים) ומאוד פופלרית בארה"ב (העמוד בית שלה הוא אחד מהנצפים ביותר) ויש לה מחלקות מחקר ופיתוח די מתקדמות בתחומי האינטנרט וכמה מיזמים מוצלחים (לדעתי yahoo mail הוא אתר המייל הכי טוב באינטרנט כיום).

gmail הוא האתר האימייל הכי טוב לדעתי

וזה שליאהו יש ככה וככה וככה לא משנה כלום שזו חברה מתה שלא תעזור לMS בכלל (זה ברור שהדבר היחיד שMS רואה בעיניים זה לפרג'ע את גוגל)

פורסם

כן שמעתי על פליקר

על פוטובאקט ואימג'שאק שמעת?

פורסם

אז מה? פליקר הוא עדיין מוצר מצליח מאוד של יאהו.

חברה לא חייבת להיות מונופול בתחום כדי להצליח.

פורסם
  • מחבר

יאהו היא ממש לא חברה מתה.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Yahoo-owned_sites_and_services

סתם לדוגמה, על פליקר שמעתם?

אני לא שמעתי על פליקר ואני בטוח שעוד הרבה לא שמעו

אבל המונים מכירים את יוטיוב\גוגל תמונות\גוגל (החיפוש הרגיל) \גוגל "כדור הארץ"

וכמובן שרות הדואר שלהם

בנוסף הם תומכים בדפדפן שרק תופס תאוצה

חוץ מזה מה מיקרוסופט יעשו אם השרות חיפוש שלהם והשרותיי אינטרנט אחרים שמתנגשים אם Yahoo ?

פורסם

אין ספק שיאהו לא עומדת טוב בתחרות (בעיקר בשוק הבינ"ל) אבל עדיין יש לה גם מספיק טכנולוגיות וגם מספיק קהל משתמשים, השאלה האם המיזוג יצליח מבחינת המטרות או רק יהרוס יותר את המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים