פורסם 2008 בפברואר 117 שנים כשאתם קונים מחשב, מהן תוכנות החובה שלכם עליו? (כדוגמת winrar, אנטיוירוס וכו).
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים דרייברים מעודכנים של הכל, Nod32 וזהו בעיקרון. כל השאר הם לפי צרכי המשתמש (במקרה שלי FF, Winrar, Office, ICQ, Messenger וכו').
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים דרייברים , אח"כ אנטיוירוס ואז דפדפן (פיירפוקס ) ואז כל מיני תוכנות אחרות ...
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים דרייברים \FF\GIMP2\אופן אופיס\WINRER\דימונס טול\תוכנת צריבה \מקודדים לסרטים ומוזיקה אלו התכנות הראשונות והחשובות ביותר מבחינתי
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לפני הכול אני מתקין דרייבר לכרטיס רשת, אחרי זה אני מוריד עידכון לכרטיס מסך, אחרכך אימיול\יוטורנט, ואז WINRAR (אי אפשר בלי)...וזהו לבנתיים.. (אני לא מתקין שום אנטיוורוס ולא פייר וואל כי אני לא אוהב להתעסק עם זה...) וגם ככה אני יודע מה אני מוריד ומה אני פותח ככה שאין לי כמעט ווירוסים.. בכל מקרה אני מפרמט אחת לחודש וחצי בערך אז אין לי עם זה בעיה. ורק אחי כל הדברים האלה אני מתקין לפי דרישה: אופיס, מסנג'ר, וכל השטויות האחרות.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים WINamp, uTORRENT, דרייברים אחרונים של הכל, Daemon toolz, Comodo firewall 2, Irfanview, Alchohol 120%, Nero 6... תיכף אני אזכר בעוד
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים winampקודם כל שתיהיה מוזיקה ברקע, אחר כך נתחיל בהתקנות ;Dבדיוק מה שרציתי לכתוב ;D
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים האופציה היחידה שאני מכיר שלא גורמת לקירטועים ב-1080P היא להתקין FFDshow נקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.