פורסם 2008 בפברואר 117 שנים שלום,יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדשבעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewallושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?!תודה מראש.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים גם אם ניתן, זה מאוד לא מומלץ ויכול לגרום לבעיות.ה-ESS זה לא "NOD32 החדש" אלא "NOD32+חבילת אבטחה".
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים גם אם ניתן, זה מאוד לא מומלץ ויכול לגרום לבעיות.ה-ESS זה לא "NOD32 החדש" אלא "NOD32+חבילת אבטחה".לא הבנתי.כשאני מתקין נוד 32, הוא בא גם עם פירוול מובנה, וזה אומר שהפירוול של קומודו לא יעבוד כמו שצריך?
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אתה יודע שאתה יכול פשוט לבטל את הפיירוול של eset, נכון ?אז למה להתקין חבילת אבטחה ? שיתקין רק את האנטיוירוס של ESET ..
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לא הבנתי.כשאני מתקין נוד 32, הוא בא גם עם פירוול מובנה, וזה אומר שהפירוול של קומודו לא יעבוד כמו שצריך?לא הוא לא מגיע עם פיירוואל מובנה.רק ה SMART SECURITY מגיע עם פיירוואל מובנה, לא ה-NOD32.וגם אני לא מבין למה להתקין את החבילה המקיפה אם אתה מתכוון לבטל את זה, תתקין ישר רק את האנטיוירוס וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.