עבור לתוכן

התלבטות קשה בין אנטיוירוסים ופיירוול | כנסו

Featured Replies

פורסם

שלום!

לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי

יש לי 2 אפשרויות :

1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO

2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7

על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?!

תודה

פורסם

לדעתי...kaspersk הוא לא כזה משתלם כי לפרוץ אותו זה סיפור ואולי יהיו לך איתו בעיות בהמשך...וגם אם תקנה זה רשיון מוגבל הזמן לפי מה שאני יודע....

לגבי הNOD32 היו לי איתו בעיות לפני שבגלל שהוא היה פרוץ הוא עשה בעיות עם העדכונים וכל זה...

מה שאני מציע מנסיון זה אנטיוירוס חינמי....ככה אתה יודע שהוא עושה את העבודה...לדוגמא AVG שאני עובד איתו ואני ממש מרוצה...

ואני מדגיש! זאת גרסא חינמית ככה שאתה לא צריך לדאוג לפריצת וכל זה....מתעדכנת כל הזמן ועושה את העבודה...זה כל היתרון בחינמי.

והוא ימצא את אותם וירוסים כמו בתוכנה קנויה...

קח את זה לתשומת ליבך.

פורסם

תקנה KAV 7 ב85-100 שקל, הKIS לא משתלם.

ותשתמש בFIREWALL הבסיס של WINDOWS, לרוב לא צריך יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר זה לא שאלה של כסף ... כי דוד שלי קנה במבצע נוד ושכן שלי הביא את הKAV שלו ... ;)

פורסם

לדעתי...kaspersk הוא לא כזה משתלם כי לפרוץ אותו זה סיפור ואולי יהיו לך איתו בעיות בהמשך...וגם אם תקנה זה רשיון מוגבל הזמן לפי מה שאני יודע....

לגבי הNOD32 היו לי איתו בעיות לפני שבגלל שהוא היה פרוץ הוא עשה בעיות עם העדכונים וכל זה...

מה שאני מציע מנסיון זה אנטיוירוס חינמי....ככה אתה יודע שהוא עושה את העבודה...לדוגמא AVG שאני עובד איתו ואני ממש מרוצה...

ואני מדגיש! זאת גרסא חינמית ככה שאתה לא צריך לדאוג לפריצת וכל זה....מתעדכנת כל הזמן ועושה את העבודה...זה כל היתרון בחינמי.

והוא ימצא את אותם וירוסים כמו בתוכנה קנויה...

קח את זה לתשומת ליבך.

נוספה לך אזהרה ראשונה על הודעה המדברת על קראקים, שים לב שבאזהרה השלישית תושתק\תורחק מהפורום.

ובכלל, אני לא מבין מה הפרנציפ הזה נגד קניית אנטיוירוס, סך הכל 55-65 שקל בשנה, זה בקושי ארוחת צהרים במסעדה ממוצעת.

פורסם

יש לי כבר זה לא שאלה של כסף ... כי דוד שלי קנה במבצע נוד ושכן שלי הביא את הKAV שלו ... ;)

פורסם

אפשר לקנות נודים? שמעתי שמפליצים דברים כאלה...

טוב לדעת :yelclap:

נוספה לך אזהרה על SPAM

לא משעמם כאן לרגע

עוד מישהו?

פורסם

לא מבין למה מישהו עם היגיון צריך יותר מהכי פשוט.

פיירוול של XP SP2.

אנטי וירוס חינמי וקליל (AVAST).

יש לי את זה כמה וכמה שנים.

מעולם לא היה לי וירוס או כל שטות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים