עבור לתוכן

שאלה?

Featured Replies

פורסם

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

פורסם

זה דיי פשוט הנה ההוראות:

1. שנה כותרת

2. תוריד daemon tools

3. בעזרת daemon tools תהפוך את הקובץ cue לסידירום וירטואלי

4. תשתמש בנרו כדי לעשות העתקת דיסק או אם הדיסק מוגן תשתמש ב-clone cd כדי לעשות העתקת דיסק

פורסם

או שיותר פשוט:

1)כותרת תשנה למשהו יותר אינפורמטיבי (אם ככה כותבים את זה, פשוט תסתכל בחוקי הפורום)

2)בעזרת נרו תעשה burn image ותסמן על הקובץ CUE ואז הוא יצרוה לך את מה שיש בתוך הBIN

פורסם

עזוב את משNNC אמר תקשיב:

אתה לא צורב קבצי CUE, קובץ CUE הוא רק קובץ טקסט קטן שאומר לתוכנה איך לצרוב את הקובץ האמיתי BIN.

תוריד CDR-WIN (ממליץ בחום לצריבה מהסוג הזה), או תשתמש בגירסה חדשה של נרו, ובFILE חפש שם משהו אם CUE

אני לא ממש זוכר, ותצרוב את הCUE...

פורסם

אני הייתי מעדיף שכל המפרסמי קאזזה למיניהם יעשו קבצים ב iso שזה הרבה יותר קל למשתמש ולמפרסם , באמת בלאגן אם הקבצים האלו

פורסם

עזוב את משNNC אמר תקשיב:

אתה לא צורב קבצי CUE, קובץ CUE הוא רק קובץ טקסט קטן שאומר לתוכנה איך לצרוב את הקובץ האמיתי BIN.

תוריד CDR-WIN (ממליץ בחום לצריבה מהסוג הזה), או תשתמש בגירסה חדשה של נרו, ובFILE חפש שם משהו אם CUE

אני לא ממש זוכר, ותצרוב את הCUE...

לא הבנת את הכוונה, התוכנה daemon tools מזהה רק את הקובץ cue ולא את ה-bin אלא אם כן אתה מכריח אותה לבחור אותו, ברור שאתה לא צורב את הקובץ cue, אלא באמצעותו אתה הופך את הקובץ bin לסידירום וירטואלי.

ומה שזה שמתחתי כתב יותר נכון, כי בגרסאות החדשות של נרו היא תומכת גם בקובצי image של bin ולא רק nrg לכן לא חייבים להפוך לסידירום וירטואלי.

פורסם

daemon tools

שולט ;D

פורסם

1. כמו שאמרו לך, שנה כותרת. אזהרה אחרונה.

2. חיפוש היה עוזר פה.. כבר ענו על זה בעבר.

3. מה הקשר למשחקים? מועבר לפורום תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים