פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה?אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייהואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר!עזרה בבקשה?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה? אינני אחראי פורום, וקטונתי מלהיות כזה, אבל אני חושב ששאלה מסוג זה יותר מתאימה לפורום "תמיכה טכנית", לא?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים אינני אחראי פורום, וקטונתי מלהיות כזה, אבל אני חושב ששאלה מסוג זה יותר מתאימה לפורום "תמיכה טכנית", לא? תמיכה טכניתפורום בנושא פתרון בעיות ותקלות חומרה בלבד MastulMaster - תוכל לומר לנו לפחות מה הוא רושם לך ביומן?, זה יעזור לנו לאתר את הבעיה.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים אם יש לך ראוטר , האם פתחת בו פורטים ?אם יש לך פיירוול , אמרת לו לא לחסום לך פורטים אלה .. ?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר MastulMaster - תוכל לומר לנו לפחות מה הוא רושם לך ביומן?,זה יעזור לנו לאתר את הבעיה.רועי.Razorback 3.0 Appears to be deadזה הכולאם יש לך ראוטר , האם פתחת בו פורטים ?אם יש לך פיירוול , אמרת לו לא לחסום לך פורטים אלה .. ?יש לי ראוטר, והוא פתוח לכל הפורטיםהפיירוול פתוח
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים Razorback 3.0 Appears to be deadענית לעצמך.השרת מת (נחסם/נסגר),גם לי זה ככה לגבי 3.0,פשוט תתחבר ל-3.1,לי הוא עובד.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר!תבטל את ההגדרה הזו ותוריד רשימת סרברים מעודכנת (חפש בGOOGLE)
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר אבל אני יודע שהוא לא,כי הוא כל הזמן באחד השרתים עם הכי הרבה משתמשים.....וזה קורה לי עם כל גרסא של רייזורבק3 3.1 3.2ושיש שרתים אחרים מלאים פשוט רשום לי FULL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.