פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מה החשיבות של שמירת המחשב נקי (מאבק)ושמעתי שהכי טוב לנקות עם אוויר דחוס האם להיפוך הכיוון של שואב אבק שיוציא אוויר יש אותו אפקט או שזה יכול להרוס ??
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים זה לא יכול להרוס כלום, אבל אוויר דחוס יותר ממקד ויותר חזק.אבל גם שואב אבק יעשה את העבודה.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא ממליץ לך על שואב אבק, ככה הלך לעולמו הפנטיום 1 שלי {היה כמובן, טוב שהוא הלך}והחשיבות היא כמובן אסטתית, המארז נראה הרבה יותר נקי, החלקים נשמרים יותר,המארז מתקרר יותר טוב בגלל שהאבק חוסם פתחים ויושב על כל ההיטסינקים, בקיצר זה טוב.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא ממליץ לך על שואב אבק, ככה הלך לעולמו הפנטיום 1 שלי {היה כמובן, טוב שהוא הלך}והחשיבות היא כמובן אסטתית, המארז נראה הרבה יותר נקי, החלקים נשמרים יותר,המארז מתקרר יותר טוב בגלל שהאבק חוסם פתחים ויושב על כל ההיטסינקים, בקיצר זה טוב.איך הוא הלך לעולמו? מה בדיוק קרה.?
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לא יודע בדיוק, יכול להיות שנשאבו ג'מפרים מהלוח והחלקים, זזו חלקים מהעוצמה של השואב... לא יודע,אבל טוב שהוא הלך.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים נראה לי שהוא התכוון להשתמש בשואב אבק הפוך,כלומר להוציא אוויר בלחץ ולא לשאובאבל כמובן שאוויר דחוס יהיה יעיל יותר בהתמקדות על אזור ספציפי
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים די ממולץ לנקות את המאוררים מאבק כדי שלא יתקעו נתקלתי כבר בכמה מחשבים בחיים שלי שעשו בעיות בגלל מאוררים תקועים..מה הבעיה עם שואב אבק?זה בסדר גמור כל עוד אתה מבדא שהוא לא שואב חלקים מהמחשב שלך(איך שואב יכול לשאולב ג'מפרים מהלוח?!, בדרך כלל דרוש קצת כוח להוציא אותם..)ואחרי זה אם בא לך תקע אויר דחוס איפה שאשואב לא היגיע...
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני עשיתי נקיון עם שואב אבק. למען האמת במצב של שאיבה כי זה מה שיש אבל ניקיתי את כל התחתית של המארז והחלקים האפורים. אחר כך הוצאתי את כל הכרטיסים וניקיתי עם נייר טואלט ומברשת שיניים. מישהו אמר לי אז שזה לא מומלץ בגלל חשמל סטטי אבל הכל עובד טוב עדיין
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים גם אני ניקיתי עם שואב שאבתי קצת אבק על ההיטסינק אבל לא הצלחתי להוציאמשם את כל האבק בשביל זה צריך אוויר דחוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.