עבור לתוכן

מחשב לא נדלק ( לא עולה לביוס)

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בעיה במחשב.

הבעיה החלה כאשר הופיע לי מסך כחול עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק.

עשיתי הפעלה מחדש והמאווררים הcdrom והדיסקים קשיחים עובדים, אך הביוס לא עולה ושום דבר למעשה לא עולה על המסך. כמו כן האורות של המקלדת לא נדלקים.

ניסיתי לנתק את ההארד דיסק הבעייתי והמחשב עלה.

אך לאחר שניסיתי להוציא אותו לגמרי מהמארז וניתקתי איתו את כל ההארד דיסקים שהיו לי המחשב חזר לבעיה שהייתה מקודם.

מחשב נדלק

מאוורים עובדים cdrom עובד . המחשב אינו משמיע אף ציפצוף בהפעלתו. ושום דבר לא עולה.

נתקעתי.

בדקתי את ההארד דיסק הבעייתי במחשב אחר ולא הייתה בעיה..

מה עליי לעשות?

[

תודה לעוזרים..

פורסם

תבדוק ספק כוח ..

פורסם
  • מחבר

החלפתי ספק כוח.

הבעיה נמשכה.

הבעיה לפי דעתי בלוח האם מכיוון שאין צפצוף.. לא?

פורסם

תנסה לנתק את כל הרבלים ולחבר אותם מחדש ,במקרה ולא יעזור אז מומלץ לנתק והוציא חלקים כמו כרטיס מסך זיכרון ,לנתק קשיחים \DVD וכו ,

להשאיר רק את הלוח ביחד עם המעבד והפסק בלי כלום ,אחרי זה להוסיף חלק חלק ,זיכרון כרטיס מסך והלאה .

פורסם
  • מחבר

תנסה לנתק את כל הרבלים ולחבר אותם מחדש ,במקרה ולא יעזור אז מומלץ לנתק והוציא חלקים כמו כרטיס מסך זיכרון ,לנתק קשיחים \DVD וכו ,

להשאיר רק את הלוח ביחד עם המעבד והפסק בלי כלום ,אחרי זה להוסיף חלק חלק ,זיכרון כרטיס מסך והלאה .

ניסיתי את זה..

ניתקתי את הכל

גם בלי הזיכרון לא נשמע שום ציפצוף שבדרך כלל אמור להיות צפצוף ארוך..

זה הגיוני שהמחשב לא עובד בגלל שנגיד כמה חוטים היוצאים מן המארז לא מחוברים ללוח אם?

חיברתי רק את הריסט ואת ההפעלה בחריצים המתאימים להם

תודה רבה על העזרה.

פורסם

קודם כל תעשה את מה שרשום פה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=310225.0

אחרי זה תציין מה עשיתה לפני שזה התחיל :s05:עשיתה אוברקלוק למחשב ?

כאשר אתה מדליק אותו מה קורא בדיוק המסך נדלק ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תעשה את מה שרשום פה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=310225.0

אחרי זה תציין מה עשיתה לפני שזה התחיל :s05:עשיתה אוברקלוק למחשב ?

כאשר אתה מדליק אותו מה קורא בדיוק המסך נדלק ?

תיקנתי את הכותרת.

טוב נסביר שוב איך זה התחיל

באמצע שימוש רגיל במחשב ללא פעולה מיוחדת מסויימת הופיע לי מסך כחול ובו הודעה על שגיאה בדיסק קשיח.

ניסיתי לעשות הפעלה מחדש והמחשב לא עלה בכלל.

פתחתי את המחשב ניסיתי לנתק את הדיסק קשיח הבעייתי. ניתקתי אותו והמחשב עלה כרגיל.

עכשיו רציתי להוציא את הדיסק קשיח הבעייתי מן המארז ולבדוק אותו במקום אחר.

הוצאתי אותו (בשביל זה הייתי חייב לנתק את הדיסק קשיח האחר שהיה לי ואת כונן הדיסקטים)

לאחר מכן שבאתי להדליק את המחשב המחשב לא עלה לי בכלל ( כלומר, המאווררים והcdrom עבדו אבל המסך לא נדלק והלוח אם לא השמיע צפצוף)

יכול להיות שהתנתקו לי כמה חוטים שהיו מחוברים מהמארז אל הלוח אם. האם חוטים אלו יכולים ליצור בעיה זו?

ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך והזיכרונות - וזה לא עזר . ואפילו שהזכרונות היו בחוץ הלוח אם לא השמיע צפצופים.

אה , ובדקתי את הדיסק קשיח הבעייתי במחשב אחר והוא עובד מעולה.

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה, והבעיה הייתה עם הזכרונות- המתח שלהם היה גבוה מידי ולכן היה צריך לעדכן את הביוס שיתאים להם. מה שעשיתי זה לקחת זכרונות אחרים, להפעיל את הביוס, להתאים אותו לזכרונות האחרים ואז לשים את הזכרונות האחרים..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל את המחשב ללא זיכרונות בכלל וגם לא עבד.

וגם לא השמיע צפצוף כמו שאמור להיות..

חוץ מזה שהמחשב כבר עבד עם הזיכרון שיש לי עכשיו

פורסם
  • מחבר

הבאתי זיכרון ממחשב אחר.

ועדיין אותה בעיה.

פורסם

תבדוק אלו זיכרונות אתה שם .. שיתאימו מבחינת תדרים ו וולטים

פורסם
  • מחבר

הם התאימו בעבר ללא שום התאמה מסויימת ( כאילו לא נגעתי בביוס לפני זה)

אז המסקנה היא שהלוח הלך סופית?

פורסם

תשמע יש תופעות כאילו לפעמים מזיכרון דפוק אבל איך שאתה מתאר את זה היה לי מקרה דומה מדליק רק מאווררים אין ציפצוף אין תצוגה

לא עזר כלום====ביוס נידפק אין חזרה הלך הלוח, תבדוק אם יש לך שיחזור ביוס למרות שלא ניראה לי כשאין תצוגה אי אפשר לעשות כלום

זה מוזר אצלך איך שזה קרה אצלי זה היה אחרי עידכון ביוס והוא ניתקע באמצע והלך

אגב איזה לוח יש לך ?

פורסם
  • מחבר

תשמע יש תופעות כאילו לפעמים מזיכרון דפוק אבל איך שאתה מתאר את זה היה לי מקרה דומה מדליק רק מאווררים אין ציפצוף אין תצוגה

לא עזר כלום====ביוס נידפק אין חזרה הלך הלוח, תבדוק אם יש לך שיחזור ביוס למרות שלא ניראה לי כשאין תצוגה אי אפשר לעשות כלום

זה מוזר אצלך איך שזה קרה אצלי זה היה אחרי עידכון ביוס והוא ניתקע באמצע והלך

אגב איזה לוח יש לך ?

הלוח אם הוא ga-8ipe1000 של gigabyte

אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בכרטיס הגרפי..

יש מצב כזה? ראיתי במחשב אחר פשוט אותה בעיה כשמחברים כרטיס גרפי לתושבת הagp והמחשב לא נדלק וכל המאווררים וזה עולים..

אבל הוא עובד שמחברים את המסך לכרטיס הגרפי המובנה שיש בו..

פורסם

אם אתה חושד שהבעיה בכרטיס הגרפי , יש לך חיצוני ? אם יש לך תוציא אותו (שהמחשב מכובה והכבל חשמל בחוץ )

ותנסה להפעיל את המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים