פורסם 2008 בינואר 3017 שנים שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080Pמחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אתה כולה צריך להשתמש בקודקים שמיעדים לסרטי HD ........אני יודע שחבר שלי חשב שהמחשב שלו לא סוחב -יש לו 1900XT כרטיס חזק מאוד ,וזז לא משהו ,מעבד בשימוש מקסימלי וכו ,ולעומתו בחור אם מחשב יותר ישן וכרטיס FX 5200 בריץ סרטי HD בלי שום בעיות אז ש ממש אין צורך לדעתי ב 3870X2
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר אתה כולה צריך להשתמש בקודקים שמיעדים לסרטי HD ........אני יודע שחבר שלי חשב שהמחשב שלו לא סוחב -יש לו 1900XT כרטיס חזק מאוד ,וזז לא משהו ,מעבד בשימוש מקסימלי וכו ,ולעומתו בחור אם מחשב יותר ישן וכרטיס FX 5200 בריץ סרטי HD בלי שום בעיות אז ש ממש אין צורך לדעתי ב 3870X2 אתה לא עונה לי כלל על השאלה וגם לא נכון
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אם אתה מחפש כרטיס רק לHD אז 3870X2 זה מיותר לגמרי ואתה יכול להסתפק ב 2400PRO או אחד הכרטיסים החלשים מסדרת 3XXX.בכל מקרה אני לא חושב שהכרטיס הנ"ל טוב יותר מ 3870 בודד בקידודי סרטים, אבל אין לי סימוכין לכך.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר אם אתה מחפש כרטיס רק לHD אז 3870X2 זה מיותר לגמרי ואתה יכול להסתפק ב 2400PRO או אחד הכרטיסים החלשים מסדרת 3XXX.בכל מקרה אני לא חושב שהכרטיס הנ"ל טוב יותר מ 3870 בודד בקידודי סרטים, אבל אין לי סימוכין לכך.ממש לא יש לי כרטיס 2600 HD לא סוחב את 1080P ,עיבוד לא מספיק טוב סרטים ברזולוציה נמוכה לא נראים טוב בהמרה לרזולוציה גבוהה חבר שלי הראה לי איך כרטיס שלו סוחב 1080P בקלות עם איכות תמונה מעולה,על תמליץ על משהו שאתה לא יודע אנשים רבים באתר נפלו עם 2400 והגיעו לכסח עם החנויות
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים HD2400 ו HD2600 מגיעים עם תמיכת ה Unified Video Decoder ולכן אמורים לעזור בפיענוח חומרתי של סרטי HD. ה 2400 יתכן ומוגבל לתמיכה של עד 720 ו 2600 תומך ב 1080. http://pcworld.about.com/od/graphicsboards/Play-HD-Movies-on-Any-PC.htmמראה שהוא עוזר כלכך עד שאפשר להוריד את מהירות המעבד FX-53 ל 1.2 GHZ בשביל לנגן את הסרט. תבדוק שאתה משתמש בסרטים / דריברים / נגן מותאמים לזה (במידה וצריך).הנה רשימת כרטיסים תומכי UVD:http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Video_Decoder#UVD_enabled_GPUs
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר HD2400 ו HD2600 מגיעים עם תמיכת ה Unified Video Decoder ולכן אמורים לעזור בפיענוח חומרתי של סרטי HD. ה 2400 יתכן ומוגבל לתמיכה של עד 720 ו 2600 תומך ב 1080. http://pcworld.about.com/od/graphicsboards/Play-HD-Movies-on-Any-PC.htmמראה שהוא עוזר כלכך עד שאפשר להוריד את מהירות המעבד FX-53 ל 1.2 GHZ בשביל לנגן את הסרט. תבדוק שאתה משתמש בסרטים / דריברים / נגן מותאמים לזה (במידה וצריך).הנה רשימת כרטיסים תומכי UVD:http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Video_Decoder#UVD_enabled_GPUsנכון אבל המפענח קשור לפיענוח בלו-ריי HDDVD שמגיעים בפורמט מיוחד , רוב האנשים בארץ אין להם מכשיר מתאים ולא רואים דיסקים ולכן המפענח לא מועיל להם בגלל שאנ י רואה סרטים שלא שגם לא משודרים ב-1080P הכרטיס צריך לבצע המרה ל-1080P ובטח לכרטיסים 2600 או 2400 אין כח לבצע זאת , וגם ש2600 מבצע הוא יהיה ויתן איכות לא גבוהה הכרטיסים הללו לא תומכים גם בהמרה ,עפ"י יצרנים להמרה לרזולוציה גבוהה מומלץ 2 כרטיסים
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשמת את התגובה, אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח, בדיוק התכונתי לסוגיה זו, האם סרטים פרוצים עדיין מקודדים ב STREAMS הנוכונים. אם לא, אז אין קשר בין כרטיס המסך לפיענוח ה HD שנעשה כולו במעבד, ולכן כל הדיון לא רלונטי.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשת את התגובה, אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח, בדיוק התכונתי לסוגיה זו, האם אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוחאז אין קשר בין כרטיס המסך לפיענוח ה HD שנעשה כולו במעבד, ולכן כל הדיון לא רללונטי.לא הבנתי כלום"לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשת את תגובה " מה זה "אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח" מה זה שוב יש אדם שיודע לכתוב בעיברית
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים כמו שכבר אמרו לך פה, אתה צריך פשוט CODEC נורמלי לצפייה ב HD, כמו CoreAVC.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר כמו שכבר אמרו לך פה, אתה צריך פשוט CODEC נורמלי לצפייה ב HD, כמו CoreAVC.תגיד אתה רציני ,מה אתה חושב שאין לי מקודד יש לי את המקודדים ומכוונים ,יש לך מסך מחשב לרמה הזאת
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני רציני, כנראה אתה לא מבין שאם כרטיס המסך לא עושה פיענוח חומרתי של הסרט, אז זה לא משנה אם יש לך HD2400 HD2600 HD9999 או GEFORCE 4 מלפני 6 שנים...וגם זה שיש לך את המקודדים (ושוב, אני מדבר על COREAVC), זה לא אומר בהכרח שקינפגת את התוכנת ניגון סרטים שלך לעבוד איתם (ואז היא בטעות יכולה לעבוד עם FDDSHOW שגם מותקן על המחשב וזה יהיה יותר איטי).
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אני רציני, כנראה אתה לא מבין שאם כרטיס המסך לא עושה פיענוח חומרתי של הסרט, אז זה לא משנה אם יש לך HD2400 HD2600 HD9999 או GEFORCE 4 מלפני 6 שנים...וגם זה שיש לך את המקודדים (ושוב, אני מדבר על COREAVC), זה לא אומר בהכרח שקינפגת את התוכנת ניגון סרטים שלך לעבוד איתם (ואז היא בטעות יכולה לעבוד עם FDDSHOW שגם מותקן על המחשב וזה יהיה יותר איטי).לא נכון , כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה ,וזה רואים במסך רציני ,רואים איך העיבוד של צבע טוב יותר , הדיוק טוב יותר , ההמרה טובה יותר עם 2 כרטיסים רציניים ,יש לי כיום 2600 והוא לא מתאים לרמות הללו ,באם היית קורא אולי היית מבין או באם היה לך מסך ומחשב ברמה איך אתה מחליט שחבילת המקודדים שלי לא מכוונת ? אתה יודע מה יש לי ?אתה יודע איך הם מכוונים ?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אני לא יודע, אני רק אומר מניסיון שלהתקין את ה CoreAVC (שהוא המפענח תוכנה הכי טוב ל HD) הוא טריקי ולשכנע את התוכנת ניגון סרטים שתשתמש בו (בפילטרים של DirectShow) במקום באלו של FDDSHOW ואחרים יכולה להיות מאתגרת."כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה". למה אתה מתכוון "כ. מסך מבצע את ההמרה" ? כרטיס מסך מקבל את המידע מהמעבד ומוציא אותו למסך (אם זה פיענוח תוכנתי וחיבור דיגיטלי הכרטיס מסך לא עושה כ-ל-ו-ם בדרך, בשביל פיענוח חומרתי צריך כמובן להשתמש בדריברים המיוחדים של הכרטיס מסך ושהוא יתמוך בקידוד של הסרטים הנ"ל).כמובן שיכול להיות שאני טועה, אבל אם אתה טוען כך, לפחות תביא הוכחות שסותרות את זה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אני לא יודע, אני רק אומר מניסיון שלהתקין את ה CoreAVC (שהוא המפענח תוכנה הכי טוב ל HD) הוא טריקי ולשכנע את התוכנת ניגון סרטים שתשתמש בו (בפילטרים של DirectShow) במקום באלו של FDDSHOW ואחרים יכולה להיות מאתגרת."כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה". למה אתה מתכוון "כ. מסך מבצע את ההמרה" ? כרטיס מסך מקבל את המידע מהמעבד ומוציא אותו למסך (אם זה פיענוח תוכנתי וחיבור דיגיטלי הכרטיס מסך לא עושה כ-ל-ו-ם בדרך, בשביל פיענוח חומרתי צריך כמובן להשתמש בדריברים המיוחדים של הכרטיס מסך ושהוא יתמוך בקידוד של הסרטים הנ"ל).כמובן שיכול להיות שאני טועה, אבל אם אתה טוען כך, לפחות תביא הוכחות שסותרות את זה.CoreAVC יש לי את החדש ועובד היטב .כרטיס מסך עושה את ההמרה אבל אין קשר למסך , מסך מקבל קלט מהכרטיס מסך .מסך עם קונטרס ובהירות טובה ועוד .. ישדר טוב .הכרטיס עושה הרבה תהליכים שחשובים לעיבוד המידע ויש הרבה אלמנטים חשובים שניתן לכוון בכל כרטיס וטעות ענקית לחשוב שכרטיס לא מבצע כלום צורה דיגיטאלית וזה מתוך תאוריה ומאמרים מקצועיים .גם טעות לחשוב שבאופן דיגיטאלי אין עיבוד מידע , פשוט טעות .הוכחות יש לי הרבה עם הטעויות שלך וזה לא יענה לי על השאלה ולא קשור אל השאלה , זה יברח מהנושא תקרא קצת על Dual 400MHz RAMDACs , sram, Palette, ultra-high, ergonomic DAC, DDR4 , DRM כמובן בקשר לכרטיס מסך ותבין קצת על כרטיסי מסך מומץ מאוד ללכת לראות מחשב עם קרוס -פייר רציני על מסך ענק ואז מבינים מה זה המרה איכותיתוכמובן 1080Pגם יצרנים רושמים Scale up rendering performance and image quality with 2 or more GPUsבפועל נכון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.