עבור לתוכן

מעוניין ב-3870X2 ומחפש מבדק עבודה לסרטים HD

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין בכרטיס 3870 X2

לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P

מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים

עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P

פורסם

אתה כולה צריך להשתמש בקודקים שמיעדים לסרטי HD ........אני יודע שחבר שלי חשב שהמחשב שלו לא סוחב -יש לו 1900XT כרטיס חזק מאוד ,וזז לא משהו ,מעבד בשימוש מקסימלי וכו ,ולעומתו בחור אם מחשב יותר ישן וכרטיס FX 5200 בריץ סרטי HD בלי שום בעיות אז ש ממש אין צורך לדעתי ב 3870X2 :lol:

פורסם
  • מחבר

אתה כולה צריך להשתמש בקודקים שמיעדים לסרטי HD ........אני יודע שחבר שלי חשב שהמחשב שלו לא סוחב -יש לו 1900XT כרטיס חזק מאוד ,וזז לא משהו ,מעבד בשימוש מקסימלי וכו ,ולעומתו בחור אם מחשב יותר ישן וכרטיס FX 5200 בריץ סרטי HD בלי שום בעיות אז ש ממש אין צורך לדעתי ב 3870X2 :lol:

אתה לא עונה לי כלל על השאלה

וגם לא נכון

פורסם

אם אתה מחפש כרטיס רק לHD אז 3870X2 זה מיותר לגמרי ואתה יכול להסתפק ב 2400PRO או אחד הכרטיסים החלשים מסדרת 3XXX.

בכל מקרה אני לא חושב שהכרטיס הנ"ל טוב יותר מ 3870 בודד בקידודי סרטים, אבל אין לי סימוכין לכך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש כרטיס רק לHD אז 3870X2 זה מיותר לגמרי ואתה יכול להסתפק ב 2400PRO או אחד הכרטיסים החלשים מסדרת 3XXX.

בכל מקרה אני לא חושב שהכרטיס הנ"ל טוב יותר מ 3870 בודד בקידודי סרטים, אבל אין לי סימוכין לכך.

ממש לא

יש לי כרטיס 2600 HD

לא סוחב את 1080P ,עיבוד לא מספיק טוב

סרטים ברזולוציה נמוכה לא נראים טוב בהמרה

לרזולוציה גבוהה

חבר שלי הראה לי איך כרטיס שלו סוחב 1080P בקלות

עם איכות תמונה מעולה,על תמליץ על משהו שאתה לא יודע

אנשים רבים באתר נפלו עם 2400 והגיעו לכסח עם החנויות

פורסם

HD2400 ו HD2600 מגיעים עם תמיכת ה Unified Video Decoder ולכן אמורים לעזור בפיענוח חומרתי של סרטי HD. ה 2400 יתכן ומוגבל לתמיכה של עד 720 ו 2600 תומך ב 1080.

http://pcworld.about.com/od/graphicsboards/Play-HD-Movies-on-Any-PC.htm

מראה שהוא עוזר כלכך עד שאפשר להוריד את מהירות המעבד FX-53 ל 1.2 GHZ בשביל לנגן את הסרט. תבדוק שאתה משתמש בסרטים / דריברים / נגן מותאמים לזה (במידה וצריך).

הנה רשימת כרטיסים תומכי UVD:

http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Video_Decoder#UVD_enabled_GPUs

פורסם
  • מחבר

HD2400 ו HD2600 מגיעים עם תמיכת ה Unified Video Decoder ולכן אמורים לעזור בפיענוח חומרתי של סרטי HD. ה 2400 יתכן ומוגבל לתמיכה של עד 720 ו 2600 תומך ב 1080.

http://pcworld.about.com/od/graphicsboards/Play-HD-Movies-on-Any-PC.htm

מראה שהוא עוזר כלכך עד שאפשר להוריד את מהירות המעבד FX-53 ל 1.2 GHZ בשביל לנגן את הסרט. תבדוק שאתה משתמש בסרטים / דריברים / נגן מותאמים לזה (במידה וצריך).

הנה רשימת כרטיסים תומכי UVD:

http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Video_Decoder#UVD_enabled_GPUs

נכון

אבל המפענח קשור לפיענוח בלו-ריי HDDVD

שמגיעים בפורמט מיוחד , רוב האנשים בארץ אין להם מכשיר מתאים ולא רואים דיסקים ולכן המפענח לא מועיל להם

בגלל שאנ י רואה סרטים שלא שגם לא משודרים ב-1080P הכרטיס צריך לבצע המרה ל-1080P

ובטח לכרטיסים 2600 או 2400 אין כח לבצע זאת , וגם ש2600 מבצע הוא יהיה ויתן איכות לא גבוהה

הכרטיסים הללו לא תומכים גם בהמרה ,עפ"י יצרנים להמרה לרזולוציה גבוהה מומלץ 2 כרטיסים

פורסם

לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשמת את התגובה, אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח, בדיוק התכונתי לסוגיה זו, האם סרטים פרוצים עדיין מקודדים ב STREAMS הנוכונים. אם לא, אז אין קשר בין כרטיס המסך לפיענוח ה HD שנעשה כולו במעבד, ולכן כל הדיון לא רלונטי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשת את התגובה, אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח, בדיוק התכונתי לסוגיה זו, האם אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוחאז אין קשר בין כרטיס המסך לפיענוח ה HD שנעשה כולו במעבד, ולכן כל הדיון לא רללונטי.

לא הבנתי כלום

"לא הבנתי בדיוק באיזה שפה רשת את תגובה " מה זה

"אבל כשאמרתי לבדוק מקודם והתחלת לנבוח" מה זה

שוב יש אדם שיודע לכתוב בעיברית

פורסם

כמו שכבר אמרו לך פה, אתה צריך פשוט CODEC נורמלי לצפייה ב HD, כמו CoreAVC.

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרו לך פה, אתה צריך פשוט CODEC נורמלי לצפייה ב HD, כמו CoreAVC.

תגיד אתה רציני ,מה אתה חושב שאין לי מקודד

יש לי את המקודדים ומכוונים ,יש לך מסך מחשב לרמה הזאת

פורסם

אני רציני, כנראה אתה לא מבין שאם כרטיס המסך לא עושה פיענוח חומרתי של הסרט, אז זה לא משנה אם יש לך HD2400 HD2600 HD9999 או GEFORCE 4 מלפני 6 שנים...

וגם זה שיש לך את המקודדים (ושוב, אני מדבר על COREAVC), זה לא אומר בהכרח שקינפגת את התוכנת ניגון סרטים שלך לעבוד איתם (ואז היא בטעות יכולה לעבוד עם FDDSHOW שגם מותקן על המחשב וזה יהיה יותר איטי).

פורסם
  • מחבר

אני רציני, כנראה אתה לא מבין שאם כרטיס המסך לא עושה פיענוח חומרתי של הסרט, אז זה לא משנה אם יש לך HD2400 HD2600 HD9999 או GEFORCE 4 מלפני 6 שנים...

וגם זה שיש לך את המקודדים (ושוב, אני מדבר על COREAVC), זה לא אומר בהכרח שקינפגת את התוכנת ניגון סרטים שלך לעבוד איתם (ואז היא בטעות יכולה לעבוד עם FDDSHOW שגם מותקן על המחשב וזה יהיה יותר איטי).

לא נכון , כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה ,

וזה רואים במסך רציני ,

רואים איך העיבוד של צבע טוב יותר , הדיוק טוב יותר , ההמרה טובה יותר עם 2 כרטיסים רציניים ,

יש לי כיום 2600 והוא לא מתאים לרמות הללו ,באם היית קורא אולי היית מבין או באם היה לך מסך ומחשב ברמה

איך אתה מחליט שחבילת המקודדים שלי לא מכוונת ? אתה יודע מה יש לי ?אתה יודע איך הם מכוונים ?

פורסם

אני לא יודע, אני רק אומר מניסיון שלהתקין את ה CoreAVC (שהוא המפענח תוכנה הכי טוב ל HD) הוא טריקי ולשכנע את התוכנת ניגון סרטים שתשתמש בו (בפילטרים של DirectShow) במקום באלו של FDDSHOW ואחרים יכולה להיות מאתגרת.

"כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה". למה אתה מתכוון "כ. מסך מבצע את ההמרה" ? כרטיס מסך מקבל את המידע מהמעבד ומוציא אותו למסך (אם זה פיענוח תוכנתי וחיבור דיגיטלי הכרטיס מסך לא עושה כ-ל-ו-ם בדרך, בשביל פיענוח חומרתי צריך כמובן להשתמש בדריברים המיוחדים של הכרטיס מסך ושהוא יתמוך בקידוד של הסרטים הנ"ל).

כמובן שיכול להיות שאני טועה, אבל אם אתה טוען כך, לפחות תביא הוכחות שסותרות את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, אני רק אומר מניסיון שלהתקין את ה CoreAVC (שהוא המפענח תוכנה הכי טוב ל HD) הוא טריקי ולשכנע את התוכנת ניגון סרטים שתשתמש בו (בפילטרים של DirectShow) במקום באלו של FDDSHOW ואחרים יכולה להיות מאתגרת.

"כרטיס מסך מבצע את ההמרה ל -1080P וככול שהכרטיס מסך טוב יותר ההמרה טובה". למה אתה מתכוון "כ. מסך מבצע את ההמרה" ? כרטיס מסך מקבל את המידע מהמעבד ומוציא אותו למסך (אם זה פיענוח תוכנתי וחיבור דיגיטלי הכרטיס מסך לא עושה כ-ל-ו-ם בדרך, בשביל פיענוח חומרתי צריך כמובן להשתמש בדריברים המיוחדים של הכרטיס מסך ושהוא יתמוך בקידוד של הסרטים הנ"ל).

כמובן שיכול להיות שאני טועה, אבל אם אתה טוען כך, לפחות תביא הוכחות שסותרות את זה.

CoreAVC יש לי את החדש ועובד היטב .

כרטיס מסך עושה את ההמרה אבל אין קשר למסך ,

מסך מקבל קלט מהכרטיס מסך .

מסך עם קונטרס ובהירות טובה ועוד .. ישדר טוב .

הכרטיס עושה הרבה תהליכים שחשובים לעיבוד המידע ויש הרבה אלמנטים חשובים שניתן לכוון בכל כרטיס

וטעות ענקית לחשוב שכרטיס לא מבצע כלום צורה דיגיטאלית

וזה מתוך תאוריה ומאמרים מקצועיים .

גם טעות לחשוב שבאופן דיגיטאלי אין עיבוד מידע , פשוט טעות .

הוכחות יש לי הרבה עם הטעויות שלך

וזה לא יענה לי על השאלה ולא קשור אל השאלה , זה יברח מהנושא

תקרא קצת על Dual 400MHz RAMDACs , sram, Palette, ultra-high, ergonomic

DAC, DDR4 , DRM

כמובן בקשר לכרטיס מסך ותבין קצת על כרטיסי מסך

מומץ מאוד ללכת לראות מחשב עם קרוס -פייר רציני על מסך ענק ואז מבינים מה זה המרה איכותית

וכמובן 1080P

גם יצרנים רושמים

Scale up rendering performance and image quality with 2 or more GPUs

בפועל נכון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים