עבור לתוכן

איזה מעבד בעל יחס ביצועים/מחיר טוב כדאי לקנות היום?

Featured Replies

פורסם

זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'.

כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל.

תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25

וגם קירור טוב ושקט!
פורסם
  • מחבר

?

פורסם

יחס ביצועים מחיר זה בדיוק המוטו של AMD, לכן -

AMD 4000+ X2 AM2 עומד בדרישות היחס ביצועים-מחיר, ויחד עם ה5600+ ששני הדגמים הם המשתלמים ביותר בחברה נוצר המוטו :P

בקיצור, בשביל ביצועים גבוהים יותר זה 5600, בשביל מחיר נמוך יותר ופחות ביצועים זה 4000

גם 4800+ מתאים מבחינת ביצועים-מחיר.

אם אתה שואל, אז המוטו של אינטל זה בול ההפך, מעבד אצלם באותו ביצועים עולה פי שתיים. :screwy:

פורסם
  • מחבר

יחס ביצועים מחיר זה בדיוק המוטו של AMD, לכן -

AMD 4000+ X2 AM2 עומד בדרישות היחס ביצועים-מחיר, ויחד עם ה5600+ ששני הדגמים הם המשתלמים ביותר בחברה נוצר המוטו :P

בקיצור, בשביל ביצועים גבוהים יותר זה 5600, בשביל מחיר נמוך יותר ופחות ביצועים זה 4000

גם 4800+ מתאים מבחינת ביצועים-מחיר.

אם אתה שואל, אז המוטו של אינטל זה בול ההפך, מעבד אצלם באותו ביצועים עולה פי שתיים. :screwy:

היי

לא הבנתי מה זה הפלוס שאתה כותב תמיד, או 'ויחד עם ה-'? AND 4000 = מעבד, X2 AM2 זה לוח? אז מה זה 5600+?

תודה![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 23:10:42

אגב, אני לא עושה OC...
פורסם

להמרת וידיאו/גרפיקה הכי טוב זה מעבד מרובע ליבה , אם התקציב מאפשר כמובן

פורסם
  • מחבר

LIPA, אשמח מאוד אם תציין דגם ומודל סופי. אני לא מבין בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 31.01.2008 בשעה 18:14:24

רבותי, חושו נא!

ידיד שלי בחו"ל ורוצה להביא לי מעבד ולוח, מה אתם ממליצים???!!!

פורסם

היי

לא הבנתי מה זה הפלוס שאתה כותב תמיד, או 'ויחד עם ה-'? AND 4000 = מעבד, X2 AM2 זה לוח? אז מה זה 5600+?

תודה![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 23:10:42

אגב, אני לא עושה OC...

><

ה4000 וה5600 זאת מהירות השעון של המעבד, X2 זה אומר שהמעבד כפול ליבה וAM2 זה הסוג חיבור של המעבד ללוח אם.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף תכלעס? בתרשימים של TOMS ARDWARE ה- E6750 מופיע במקום גבוה יותר מה- 5600 של AMD. ואיזה לוח כדאי? מה עם ה-PHENOME?

פורסם

לקידוד וידאו ?

רק Q6600 + לוח אם המתאים בשבילו, נגיד, אם לא מתוכנן OC, אז אפשר לראות את לוח של אינטל DRAGONTALE PEAC כאופציה.

החסרון היחיד של הלוח הזה - אין יציאות PS/2 COM וLPT

לפותח הת'רד :

לפי חוקי הפורום - עדיף שתפתח ת'רד חדש בפורום המפרטים . תן בכותרת תקציב + שימושים, והחבריה כאן יעזרו לך מאוד.

דרך אגב, אני לא בטוח, שמחו"ל ההזמנה משתלמת כי: תחשוב על מימוש אחריות, וגם מחירים פה בארץ לא בהרבה יותר גבוהים ממחירים בחו"ל. תלוי איפה לקנות.

פורסם

תקציב?

אם יש לך 200$ למעבד כך את Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ

אם יש פחות יש את הIntel Core 2 Duo E8200 2.66GHZ ב180$ או Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHZ ב115$.

לוח אם אני ממליץ על Gigabyte P35-DS3L שעולה 89$.

פורסם
  • מחבר

Keman, קראתי בזאפ שהמעבד הזה מתחמם מדי, ואם אני מוציא הרבה על מעבד, אני לא רוצה להוציא עוד הרבה על קירור.

XPY, תודה! ידוע לך אם הוא לא מתחמם מדי? חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. (הוא פועל כל הלילה)

פורסם

המעבדים שהצאתי לא מתחמים יותר מדי עם קרור סטוק, במיוחד לא הE8200 והE8400 שהם 45NM וקרירים עוד יותר מהC2D האחרים, במיוחד מQ6600 שבשבילו מומלץ קרור אחר מסטוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לקחתי E8400 ואת הלוח. איזה זיכרון מומלץ? (אפשר גם מארז אלגנטי ונאה על הדרך? ;)

פורסם
  • מחבר

וואו! המחירים ממש ירדו. ב-

757 + 373 + 289 = 1419

יש לי מחשב מהיר חדש!

נשאר לי קצת כסף בתקציב, אתה יכול להמליץ אולי על משו שאולי שכחתי? אולי גם בכ. מסך ירדו המחירים? או סתם גאדג'ט נחוץ אחר. (אפשר גם מארז אלגנטי ונאה על הדרך? :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים