פורסם 2008 בינואר 3017 שנים לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים הורדת את זה ? http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspxעריכה: לינק לא עובד אבל אתה צריך כנראה Windows Symbol Packages
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים הלינק עובד מעולהאחרי פריסת הסימבולים לתיקיה בהרדיסק אתה צריך לקשר את התוכנה לשם, או להשתמש בסימבולים אונליין (קח בחשבון שקצת איטי, אבל חוסך את ההורדה של חבילת הסימבולים המלאה).
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים עכשיו זה עובד לי כדי לקשר את התוכנה לשם לחץ על File ו- Symbol File Path , ללחוץ על BROWSE כדי לחפש את מה שפרסת במחשב ..
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים למה אתה לא משתמש במדריך שיש באתר?תראה באיזה קלות LORDGOD הולך לפי המדריך ומעתיק לך כאן את מה שאתה צריךאם היית קורא מההתחלה תוך 5 דקות היית מפעיל את התוכנה פיקס.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר איזה תוכנה מפגרת!כיוונתי אותו ל c:windows\symbolוהוא עדיין כותב לי אותה הודעה כשאר אני גורר קובץ מיני דאמפ לתוכנה.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים כתבת לו את הנתיב בעצמך או שבחרת את התיקיה דרך הסייר?בדקת שהסימבולים שהורדת זהים לחלוטין למערכת שיצרה את הדאמפ? (לאותה גרסאת service pack וכו') ?בכל אופן אם שום דבר לא מצליח, תנסה להשתמש בסימבולים אונליין (במדריך יש בדיוק את השורה שצריך להוסיף לתוכנה שתפנה לשרת שלהם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.