פורסם 2008 בינואר 3017 שנים שלום חברים בד"כ העברית במחשב שלי בסדר גמור אבל מדי פעם העיברית מופיעה כג'יבריש איך אני מוסיף פונטים בעיברית לויסטה ? ב XP היתה רשימת פונטים לכל השפות , אבל אני לא מוצא אותה בויסטה , איך אני מגיע אליה ? תודה לדוגמא ככה נראים שירים ב MP3 [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אתה נכנס לCONTROL PANEL ואז לשפות , בוחר את הלשונית keyboards and languages , להתקין/להסיר שפות ואז תצטרך להכניס דיסק כדי להתקין עברית . אפשר גם להוריד פונטים http://www.xslf.com/media/culmus-fonts/culmus-0.101-true-type.zip
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר אתה מתכוון לפה ?איפה יש הסרה \ התקנה ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים כי שלו Ultimate, וזה בכלל לא קשור, זה משנה את השפה של הוינדוס.תנסה בטאב Administrative.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים בAdministrative יהיה מה שקשור לפונטים אבל גם מה שאני אמרתי נכון כי זה קשור למקלדת ולצפייה בעברית בתוכנות ..
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר losNIR you the man באדמניסטרטיב נפתרה הבעיה ד"א מה השם משתמש הקודם שלך ? אתה מוכר לי LORDGOD תודה על ההשתדלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.